Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бирария Халбите /img/frontend/nomap.png"

Бирария Халбите

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-2
Работна среда
-4

Изключително некоректни в заплащането. Лъжат със сметките на заплатите, с обещаното и бонусите. Издевателстват над работниците спрямо полагащите се почивки. В кухнята цари тотална мизерия и хаос. Във всяка една обява побликуват, че осигуряват транспорт, което също не е така. Транспорт няма, а пари за алтернативен транспорт оставят по свое усмотрение. След кандидатстване по свободна позиция и наемане, на никой не му е ясно какво работиш. В случая от готвач топла кухня - шпикер, и липса на грам досег до готвене.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

  Пуснах автобиография по обява на фирма "Халбите" ООД за длъжността сервитьор. След няколко дни ми звъннаха ,бях на интервю и с две думи си стиснахме ръцете. Дотук добре...,Халбите отваряха нов обект на ул. Черковна 41 ,за който всъщност бях наета. Уговорката ни за заплащане,работно време и т.н. постепенно започна да се размива с всеки изминал ден.Започнахме работа на 24.08.2011 ,но договори подписахме едва на 29.01.2011г. ,всъщност някой от останалите колеги бяха лишени и от това си право...Работото ни време по договор беше за 8-часов работен ден ,а всъщност работехме по 14 часа, понякога дори и повече. Човешко отношение към нас-НИКАКВО. Спазване на човешките права-НИКАКВИ. Всяка сутрин изнасяхме по 120 тежки стола навън и всяка вечер ги прибирахме,случвало се е да качваме тежки шкафове от партера до 3-ти етаж. С едно изключение ,всички сервитьори бяхме жени/момичета ,а съгласете се сервитьор и хамалин са две различни неща! Сервирали сме навън под дъжда!!! Подреждали сме градината ,в това се включва отново и изнасянето на столове докато навън вали сняг и е ясно ,че никой няма да седне отвън при минусови температури.И сме били подлагани на какви ли не безумия хрумнали на управителката или а собствениците...Като цяло не препоръчвам на никой да си губи времето там...,пари не се изкарват ,задължения безброй ,а правилата нарастват със всеки изминал ден.... В крайна сметка след 2 месеца работа освободиха първо трима от нас без предизвестие разбира се ,а след около още 1 месец още 4 души ,пак по същия начин. Обяснението : НЯМА ДОСТАТЪЧНО РАБОТА ...,това беше така ,но има законови и хуманни норми ,които човек трябва да спазва...В крайна сметка всеки си плаща за дяволиите...,законите са за всички!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?