Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Playground / Плейграунд - Интерсервиз Узунови /img/frontend/nomap.png"

Playground / Плейграунд - Интерсервиз Узунови

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 23 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-23 от общо 23


шубе го/я е и не казва!

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-5

 Много правилно го е написала колежката. Нищо не се е променило оттогава до сега. Всичко е истина. За 3 години в София тая фирма върви само надолу, благодарение на слабото управление и занижения контрол от страна на собствениците. Парите, които получавате в действителност са много по-малко от тези, които ви обещават на интервюто. Трудовите договори са на минимална работна заплата +бонуси / % от оборота /. Оборота е нисък, поради високите цени в заведението. Работата е на смени - по 9, 10 ,12 часа. Фирмена сигурност няма. Могат да ви съкратят по всяко време под предлог, че сте откраднали нещо. Все пак работите с пари. Колегите са готини, но се сменят често. Нормално е др. П. Иванов да защитава фирмата. Все пак е племенник на собственика и получава доста повече от останалите. Интриги има доста във фирмата и голяма част от тях тръгват от В. Венков. Заплащането на служителите е като в квартален супермаркет - 400 -600 лв., понякога и по-малко. Ако имате други предложения, не се двоумете и не започвайте работа в Playground. Бързо ще се разочаровате и ще се окаже, че само сте си изгубили времето при тях. Никакъв потенциал за развитие във фирмата!!!


32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Не знам кой бивш служител си, но при положение, че дори и малкото бивши служители, които сме имали, са работили тук минимум по 6 месеца, как не успя да запомниш истинското име на фирмата?
Много смело пишете неистини, защото ви се позволява да сте анонимни. 


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

Семейна комунистическа фирма - една от многото на другаря SHARP - Красимир Узунов. Слабо и безотговорно управление, постоянно намаляващи заплати, голямо текучество на персонала. Шуробаджанащината е на ниво. Някои работят до побъркване и получават символични заплати, докато други по цял ден играят игри на лаптопите си и вземат доста повече като заплата. Парите, които ви обещават на интервюто са приемливи, но на практика получавате реално много по-малко от обещаното. Трудовите договори са на минимална работна заплата + бонуси. Бонусите имат символичен характер / ако ви ги дадат изобщо /. Понеже работите с пари, винаги има начин да ви нагласят, че сте откраднали нещо от касата и да ви изгонят. Ангажираност - на смени по 9-10 - 12 часа дневно. Никакъв потенциал за развитие във фирмата. Колегите са готини с малки изключения - В. Венков.  Интриги не липсват като във всяка БГ фирма.  Ако имате други предложения, не се двоумете и не започвайте работа в Плейграунд, за да не се окаже че сте си загубили времето, както и в другите фирми на Узунови!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?