Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Интерамерикан България /img/frontend/nomap.png"

Интерамерикан България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работната среда във фирмата е изключителна. Офисът се намира на много удобно място в центъра на София. Офисът е много хубав и условията на труд са добри. Колегите са изключително дружелюбни и отговорни. Същото важи и за шефовете във фирмата, те се отнасят към колегите като равнопоставени, а не като подчинени. Във фирмата е приет принципа на отворените врати и всеки един служител може по всяка време да отиде при всеки от шефовете(включително и изпълнителният директор).
Интерамерикан е голяма фирма и има представители във вси чки областни градове и не само в тях. Колегата Георги Тодоров най-вероятно е бил на работа в някоя от агенциите на фирмата, за съжаление не е посочил къде точно е работил. Някои от агенциите са просто парньори на Интерамерикан и са силно независими от компанията(пак повтарям, че това важи за някои агенции). Те са отделни ЮЛ и служителите им всъщност на са служители на Интерамерикан. Аз бях във фирмата година и 6 месеца и в този период от време не съм нито чувал за Ирина Габровска и това ме навежда на мнението, че колегата е работил в някоя агенция.
Също така мога да кажа, че описаното от колегата няма как да се случи в ЦУ.
Важно е да се отчете, че във фирмата се дава шанс и на хора без стаж които току що са завършили университета.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Изключително безпрепктивка фирма. Шефовете  в тази компания са ужасни . Каквото и да направш никога не са доволни . Управителката Ирина Габровска  е адски злобна жена , която не толерира по никакъв начин своите служители. Когато виждат , че почваш да печелиш повече пари те сменят и ти взимат клиентите. Просто искам да кажа на всеки които започва там , че в тази компания може да остане около 3-4 месеца максимум.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?