Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Р. Д. Едюкейшън оод/Джани Родари основно у-ще /img/frontend/nomap.png"

Р. Д. Едюкейшън оод/Джани Родари основно у-ще

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Най-голямата ми грешка беше, че започнах работа в тази фирма. Нямам думи за отношението им към мен. Ако някой е по компетентен от тях, е подложен на постоянни унижения. Мога да кажа само, че се радвам, че успях да си взема заплатата, защото не всеки успява да го направи.
На когого не пожелавам да работи с тях. Това в друга държава няма да се случи и никой не би ги оставил така безнаказано да работят и издевателстват над всички служители и преподаватели. Надявам се един ден просто да не съществуват, защото само това заслужават.
Много жалко, че родителите не знаят какво се случва с учителите и децата им. Много учители напускат страната заради отношението или работят не по специалността заради директорката и заместник директорката. Затова не се лъжете да работите с тази фирма.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не се лъжете да имате нещо общо с тази фирма. Напълно некоректни, не плащат на персонала си, затова има текучество и непрекъснато им тече обяна в jobs. Не им доверявайте децата си. Това е най-некоректната работодателка и ще направи всичко възможно за да Ви вземе парите и здравето, нищо няма да получите, а децата Ви ще са подмятани от учител на чистачка и обратно, тъй като хората са експлоатирани до крайна степен и нямат време дори да хапнат или да вземат глътка въздух. Непрекъснато родители се отказват от услугите им и те няма как да им върнат дори парите. Това което прадлага г-жа ЙОРДАНКА ЙОСИФОВА Е САМО НЕКОРЕКТНОСТ!!! Ако се излъжете да започнете работа там или да им довирите детето си, ще се уверите сами. На хората, които напускат редовно не им се изплащат заплати, и тя им обеснява, че даже и дължат пари....... Оставям ня Вас да я прецените!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?