Подробна оценка от Бивш служител
Това е най-смешната фирма в която някога съм работила! Фирмата е за китайска мода, няма нищо общо с Италия! Само собствениците са италиянци! Некоректно отношение към служителите, постоянно се работи извънредно, работното време не се спазва, заплатата на продавач-консултанта е 500 лв., освен ако не измислят някоя глобичка, която е около 50 лв.! Чиста експлоатация! Самозабравили се работодатели!
Подробна оценка от slojitel
Тази фирма е пълен боклук. Имат голями изисквания , но не дават никакви пари. Найстина карат персонала да кърпи дрехите и след това ги продават. Обувките идват от склада с продънени от плъховете кутии. Постоянно налагат глоби за нищо и постоянно те обвиняват , че крадеш.Шефа , горкия не знае какво се случва и как да управлява персонала и постоянно слуша ндутата фръцла какво да прави и кой да глоби. Тая идва и почва да ти се надува все едно тя е шефка и се е взела много насериозно .Трябва да чистиш , да шиеш , да си охрана , склада е пълен бардак (тече вода вътре и се наводнява) , шефовете са винаги недоволни , махаш китайските етикети и ги правиш фирмени. Може да ти се наложи в седмицата да направиш 3 пъти ревизия , като отиваш с 6 сутринта и след това си караш и смяната (горко ти ако си 2-ра и си до 22:00 ) . Ревизията не се заплаща , както и ако имаш други извънредни часове . Не признават празници за тях , постонно се работи и то не ти заплащат и това. Общо взето от фирмата не става нищо. Пълен цирк е .
Подробна оценка от оки
ИЗМАМНИЦИ......... УПРАВИТЕЛКАТА НЯМА И СРЕДНО ,НЕ ГОВОРИ И ДОБРЕ НА БЪЛГАРСКИ ,А МИ НА НЕКАВ ДИАЛЕКТ............ХАХАХАХАХА....СРАМ ЗА ТАЗИ ФИРМА.....
Подробна оценка от slujitelka
Измамници.......... а управителката надали има и средно образование.....ЗА МОЛ СЕРДИКА не дават касови бележки! нищо не се заплаща освен некви мизерни евентуално...... ако ви ги дадат парици......
Подробна оценка от бивш служител
Това не е магазин за италианска мода,а магазин за скъсани китайски боклуци,където ни карат да шием скъсаните дрехи и да се пробутват за продажба,и заплащането е отврътително,ако сте на 50г. се хванете там ако искате да ви глобяват за нищо и да взимате нищожни пари и да нямате никакво развитие там се хванете,освен че си продавачка консултантка ще ви карат да метете,да гладите,да шиете,да миете,да алармирате,и да пробутвате фалшиви стоки на клиентите,там постоянно търсят персонал,защото им е такава политиката,не се лъжете а си хванете свестна работа
Подробна оценка от princesata_
Кандидатствах и ме викнаха на интервю. Пристигнах малко по-рано от уговорения час (5 минутки) и попитах касиерките за управител като им казах, че съм на интервю. Едната ми каза "Е това е управителката, изчакайте". А въпросната управителка говореше по телвфона и като затвори ми каза "Ей сега ще ти обърна внимание". След което проведе още 2-3 разговора докато я чакам и изминаха около 10 минутки.
Интервюто беше "влез тука в стаичката да ти обясня. По 7 часа работиш ама има 1 път в месеца , в който се работи извънредно , но не се заплаща. По празници извънредния труд пак не се заплаща" и т.н.
Аз в крайна сметка не очаквам кой знае какво заплащане ама да работи човек ей така без да му се заплаща някакси не върви при положение , че заплатата ти е 420 лв чисто + някви 30лв отгоре.
Не си губете времето да ходите изобщо, ако цените труда си поне на средно ниво!
Подробна оценка от м
Здравейте!
Работата в тази фирма е пародия, много изисквания малко пари. Политиката на фирмата е след 8месеца искарани в фирмата да имаш право на отпуск,като започнеш ти одържат 150 лева ако напуснеш без предизвестие ,ми как няма да отдържат като всеки ден напускат хора . Много шефове много нещо щом една продавачка може да командва други продавачки правете си изводи тъй като е човек на оправителката ти и казваш какво се случва и не може така тя ти казва и какво да направя и те навиква теб .Ревизия не е правена на магазина от 1 год. не излиза и въпреки че си отишал преди 2 месеца те глобяват 50л. .Не може да си говори персонала по между си но например касиерка и някоя продавачка могат но ако ти говориш въпросната продавачка ще те направи на 2 стотинки .Ако мислите че нервите ви са за 500лева започнете,но моя савет е че София е голяма и не започвайте....Оправителката толкова не е в час че не е истина. Бъдете подготвени и за една от касиерките която е човек на оправителката и клюкари за щело и нещело а като и кажеш в очите че само това умее тя млъква и нито думаааа освен .....ама..ама..и край. Имайте си едно на ум ...не го правя от някаква злоба или нещо такова просто такива като тях не са хора и някакви селянки са се помислили за много важни,и освен това никой не държи на персонала ако има как и там може да спиш ..
Подробна оценка от Ани
Към Ирина: Аз току що кандидатствах в джобса за фирма Колоссео и след като прочетох твоя коментар ми стана съвсвем,съвсем ясно :(
Подробна оценка от Ирина
Това е една фирма, която предлага горе-долу добри условия за студенти: гъвкаво работно време и някаква възможност за съобразяване с ученето. Иначе ситуацията там е: много работа, много шефове, малко служители, средно заплащане за този сектор. Работата е много, стоката е много и шефовете са много, всеки с различни искания и правила...Собственикът е италианец и уж магазините са за маркови италиански дрехи в лъскавите молове, но всъщност са за маркови китайски и турски дрехи, които се карат в мръсни чували...Понякога на продавач-консултанта се налага да работи и в склада, да остава извънредно, да прави ревизии също в извънработно време, което естествено не се заплаща, празниците също не се заплащат, почивката е в склада, ако можеш да си я вземеш, въобще съобразяване с КТ никакво. В отпуска се излиза, ако има кой да те замести. Пълен хаос във всяко отношение от наемането на хора до самата работа. Текучеството е постоянно, тъй като малко хора издържат на това да са продавач-консултанти, касиери, склададжии и чистачи за това отношение, което се получава в крайна сметка. Глоби постоянно, ако мениджърът реши, че не си вършиш работата.
Ситуация може би типична за повечето български фирми, но е време вече да изискваме правата си като служители, а специално в тази фирма не са чували нито едно от тях.
Подробна оценка от Стоян
Кажете нещо за тази фирма. Какви са условията на работа? Интервюто на английски език ли е и как протича? Интересувам се за продавач-консултант. Мерси предварително!