Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Джей Си Би Констракшън Груп Еоод /img/frontend/nomap.png"

Джей Си Би Констракшън Груп Еоод

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Контрагент сме на  дружеството. Тази година заплатихме авансова вноска за закупуване на трактор и след 30 дни същият следваше да ни бъде доставен. До ден днешен-вече 4 месеца по-късно нямаме нито доставен трактор, нито върната аваносва вноска в размер на 50 000 лева. Управителят на дружество Цветозар Трифонов се крие по най-безцеремонния начин и дори забранява на служителите си да дават телефонния му номер, тъй като бил на почивка и не му се занимавало с нас! От счетоводството на фирмата ни казаха, че нямат пари по сметките, което е просто смешно за уж голям и работещ търговец и с една дума-да забравим за парите си. Най-арогантно беше поведението на някакъв юрист от фирмата Георги Кардашев,който каза да ходим да си търсим правата по съдебен ред ,тъй като сега нямало как да си вземем парите.
Преди да сключите, какъвто и да е контракт и наредите някакви суми на това дружество-фантом си помислете ДОБРЕ,за да не изпадате в нашата ситуация!   


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Някой може ли да напише какво е актуалното състояние на фирмата в момента, доста често излизат обяви за сервизни специалисти, интересно ми е дали обявите са реални или са партенка.  Каквое положението със заплатите, навреме ли се изплащат, всякаква информация ще бъде полезна.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?