Джей Си Би Констракшън Груп Еоод /img/frontend/nomap.png"

Джей Си Би Констракшън Груп Еоод

клиент

Оправданието: Нямаме пари - в съда не важи! Разровете из историята на родните съдилища (и не само) и вижте, че доста фирми са ги съдили/ съдят(препдолагам). А когато някой напише коментар за тях и каже истината, те двамината започват веднага да "хейтват" това - ясно като бял ден! Сигурни сме, че има доста недоволни клинети/служители. Хора, пишете бе - не мълчете.

Аз съм на същото мнение, като бивш служител на тези хора Цветозар представящ се за Зари , както и Антония-Поли, заплати не се дават когато дойде момента на напускане, при търсене на обяснение от тях двамата , такова няма тъй като не вдигат телефона ,или ако се чуеш с тях обяснението е че сега нямат пари и по нататъка ще ти изплатят.Е този момент на плащане така и не идва.Чудя се тези който са отбелязали че не са съгласни , искам да ги питам с кое не са съгласни.Като дойде момента и те да напуснат сигурно ще са съгласни вече с написаното от мен и от предния.

Бях "изнуден" от Цветозар Трифонов и неговата съпруга Антония Цветкова по следния начин: Ако изтриеш мнението от 17.09.2015 или се извиниш - ще ти платим паричните възнаграждения". Направих го на 01.10.2015, като се надявах да си получа парите, но ден днешен - нищо не са ми изплатили. Опитах се да се свържа с тях - най-безцеремонно се крият. Ако искате да работите за тях или дори за Веска Трифонова-майка му(като я пишат нея за управител) отговорността си е ваша! Има доста негативни коментари и коментари в нета за тях и не са случайни. Същите са собственици и на партпро еоод/partpro ltd./. Иначе още един път мога да се извиня на колегите, с който работех- бяха само 3. А не както изглежа, че 20-30 човека харесват или не мненията.

Бих искал с това съобщение да се извиня на фирма Джей Си Би Констракшън Груп ЕООД и служителите ѝ, че мненията написани на 17.09.2015 от анонимен са написани под влиянието на негативни емоции.

Моля да не бъдат вземани и разбирани като реални тези коментари.

Изпратено е съобщение до бг работодател да изтрие тези съобщения.

От Анонимен

Бих искал чрез това съобщение да се извиня на фирма Джей Си Би Констракшън Груп ЕООД и служителите ѝ, че съобщенията написани на 17.09.2015 от анонимен са написани под влиянието на емоции.

Моля да не бъдат вземани тези съобщения като реални.

Анонимен.

В НАРЕДБА № 11 се определят условията и редът за осигуряване на безплатна храна и/или добавки към нея на работниците и служителите, които работят в предприятия със специфичен характер и организация на труда. Съгласно наредбата и естеството на работа, фирмата не попада в предприятията който са длъжни да подсигуряват на служителите си , цитирайки Вас "вода, кафе и други потребности, необходими като за работа в офис". Странни потребности имате, може и легло за отдих, телевизор и други необходими потребности за подпомагане на работния процес .
Относно коментара Ви за изплащането на заплатите , предлагам да се запознаете с НАРЕДБА ЗА СТРУКТУРАТА И ОРГАНИЗАЦИЯТА НА РАБОТНАТА ЗАПЛАТА
Глава пета.
ОРГАНИЗАЦИЯ НА РАБОТНАТА ЗАПЛАТА
Чл. 22. (1) Организацията на работната заплата в предприятията се регламентира във вътрешни правила за работната заплата, които са вътрешен акт на предприятието по смисъла на чл. 37 от Кодекса на труда.
Съдейки по начина Ви на изказ и достигнатото ниво на грамотност странно е как давате оценка на колегите си ( бивши или настоящи).

клиент

Тези които не са одобрили коментарите, нали се сещате, че са или служители или самите шефове...

шубе го/я е и не казва!

Здравейте, не си губете времето в тази фирма. Отношението на шефката антония е под всякаква критика. Измислят си различни причини, за да накажат работника и да режат от заплата. Не осигуряват вода, кафе и други потребности, необходими като за работа в офис !!!Заплата чак след месец и половина и то взимаш половин.. демек с 1 заплата назад, или по-точно ти имаш да взимаш те имат да ти дават, нали така митко! С него се получи товаи с други предполагам. Разбрах, че имат проект, който е правене на база данни на машини-проектбез идеяи бъдеще! Колегите са под всякаква критика и аматьори. Офисите се намират в горубляне -павел красов 24 и на ботьо петков 65. Ако искате да работите за ‘’английска компани‘я’ с бг шефове -заповядайте. Само едно за завършек- не се занимавайте с тази фирма.. бягайте далеч!

клиент

За съжаление г-н Трифонов си е направил поредната фирма и отново има възможност да НЕизпълнява поетите ангажименти към клиенти и служители. В момента предлага да ви "продаде" JCB и CAT срещу авансова вноска(поне 50% от стойността), и после ни пари ни машина. Офиса на новата фирма е на друг адрес - в Горубляне. Успех на всички решили да си пробват късмета и нервите.

До Агробулс - телефона на Трифонов е 0879408135