Модерен Свят ООД /img/frontend/nomap.png"

Модерен Свят ООД

Много приятно място за работа. Много подходящо за млади хора, които имат желание да научат нови неща. Всички бяха с много сериозно, професионално и приятелско отношение. Нямам оплаквания. Бих работила там пак =)

Здравейте!
Искам искрено да споделя впечатленията си относно Модерен Свят и да споделя мнението си с търсещите работа хора.
Работих при тях не дълъг период, но достатъчен, за да усетя какво витае във въздуха. Това са една двойка затворени хора, проявящи съчувсствие и състрадателност, крайно словоохотливи. Казвам това, защото действията им бяха абсолютно противоположни на това, което казваха. Думи като "предимство" е работата с таблет, означават "дано имаш опит 10 години и го правиш точно като мен или по-добре да се разделим". Не дават възможност да навлезеш в работата в адекватен срок...не си дават сметка за това. И точно така пропускат истинските качества на човек. Доста често търсят дизайнер, което ме кара да не търся само грешката в себе си. Наистина трябва да се замислят, защото не са мъчениците, за които се мислят.
И едно лирическо отклонение :) Сетих се...на едно от моите интервюта, как ми разказваха как купили таблет, на един човек, художник и как било такава тънкост, че за толкова време, колко години станали, все имало какво да се желае. Бавно се свиквало и дори такъв художник не можел още да го овладее като инструмент.Е, аз не успях също да навляза в тази сложна и неопозната материя за по-малко от месец:) Амин!
Лоялни са спрямо заплащане и всичко, което зависи от тях като работодател, което е похвално в днешно време! Те двамата са  перфектната симбиоза, граничеща с психоза :) наистина не виждам защо търсят хора, които да са им поредното доказателство, че просто не могат да работят в екип, защото именно в екипа хората са различни... не клонинги. Не знаят как да разпределят количествено работата на хората. Сутрин ти дават списък със задачи, които трябва да си свършил за деня, но не мисля че може да се създаде скулптура-шедьовър от материал, който не познаваш, който не си пипал досега.
В общи линии, добро място е за хора, които не търсят развитие! Рабира се, ако под развитие не се разбира научаването на комбинацията ctrl+J :))) и не си достатъчно интелигентен да оцениш, колко време спестява тя :)
Успех на всички в търсенето на идеалната работа!