Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕРОТРАНС БГ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ЕРОТРАНС БГ ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искрено се надявам,че тези мошеници са фалирали и вече не съществуват,лъгаха и клиенти и служители и то по най-долния начин. Освен че не ми платиха,като бивш служител, се държаха грубо и вулгарно, управителката е истеричка, за психиатрия е,само крещи и обижда.Съпругът й се мисли за много вървежен и може да сваля всяка служителка. Със скъпата си сграда могат да заблуждават само до време.Семейство Еротееви, вървете си на село, да продавате домати,за друго не ви бива. А.... и преди това, изкарайте няколко сеанса при психиатъра!!!!!!!


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
0

Реших да напиша мнението си в този сайт,тъй като мненията за тази фирма са в друг сайт-slujba.com.Ако ги бях прочела преди това нямаше да се подлъжа да напусна старата си работа,за да започна там.Отначалото всичко е добре,обещанията бяха много.Но за съжаление това,което в последствие прочетох в другия сайт се оказа вярно.Започнах с уговорката ,че ще работя в новия им сервиз в орландовци,а само след 2 месеца(КАТО ЧЕ ЛИ ЕДИН СЕРВИЗ МОЖЕ ДА СЕ РАЗРАБОТИ ЗА ДВА МЕСЕЦА)се изнесоха тихомълком от собственика на помещението и ми беше казано,че трябва да работя в другия сервиз,който е в едно поле извън София.Там няма работно време,заплатите се бавят и т.н.И тъй като не ме устройваше и започнах да се оглеждам за работа г-н Еротеев реши да се разделим и до ден днешен не ми е платил.А ме убеждаваше,че на сайтовете за мнения за работодатели не може да се вярва.Защо тогава излиза ,че всичко написано е вярно,г-н Еротеев?Аз съм била коректна,не съм отсъствала от работа ,не съм крала от Вас,защо тогава Ви крадете от мен?Моя съвет към хората,които си търсят работа да не си губят времето там.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?