ВЕНТОС ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ВЕНТОС ЕООД

2 точки от 1 мнение

След публикуване на обява за работа в job.bg на 13.01.2014 се обадих на посочения телефон и отидох в офисът на Вентос ( Редута)да занеса автобиографията си. Уговорката със служителката, на която оставих CV-то си, беше да отида в пералнята, която се намира в един от корпусите на бившия завод Електроника, да поработя и да видя дали ще остана. Рабрахме се, че ще ми плащат 400лв на месец. До момента не съм видяла и стотинка. Започнах от края на февруари да питам кога ще взема пари, ходих и до Редута на 06.03.2014 да питам в офиса - какво става. Накратко - имали проблеми с някаква доляма фактура за електроенергия и в момента нямали пари. В пералнята бяхме три жени. Едната от тях - Слава -работи там от 7г. Тя казва кое да се глади, сгъва и тнт. Тя никога не греши, тя работи най-бързо, винаги е права и не търпи чуждо мнение. Работи много често и неделя. Не мога да повярвам, че ме гледаше в лицето и ми казваше, че няма пари. Шофьорите, които идват с платеното от обектите и даваха парите тайно извън цеха. На другата колежка веднъж и дадоха докато работеше на машината някакви сгънати банкноти, а веднъж ме изчакаха да оитида до тоалетната, за да не видя.
Искам да предупредя следващите жертви, които се подлъжат да работят там - много добре си помислете, дали искате да работите за някой безплатно...