Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Brandmaker / Брандмейкър България /img/frontend/nomap.png"

Brandmaker / Брандмейкър България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
-3
Работна среда
-3

Брандмейкър.БГ ЕООД за мен е едно от големите разочарования в живота. Фирмата е немска с офиси във Варна, България и Новосибирск, Русия. Занимава се със създаването на продукт, който помага на клиентите й да управляват своите цифрови активи – снимки, видеа, клипове и т.н., които могат да бъдат използвани в реклами, брошури и други. Започнах работа в офиса във Варна с голям ентусиазъм и желание за развитие, но още след седмица започнах да усещам, че нещо не е наред. Във фирмата цари хаос – системите им редовно не работят, постоянно има проблеми с актуализациите им, както и други неприятни неразбории, които губят работно време и опъват нервите ежедневно. Освен това усетих липса и на елементарна колегиалност – бях поставен в среда, в която не получих цялостно обучение как да върша работата си, и в която трябваше ежедневно да се боря с различни неоснователни критики, забележки и други коментари, които създават всичко друго, но не и добра работна атмосфера. Имайте предвид, че още от ден едно ще бъдете тайно следен за всичко, което вършите и ще бъдете критикуван за действията си, нищо, че все още сте зелен и се обучавате. С други думи работната атмосфера не е никак приятна и трябва постоянно да сте нащрек какво става около вас с наклонност да се защитавате. Много внимавайте и с лицето Анна Фьодорова Йорданова, която се оказа човек с крив и опасен характер и подмолна, потайна и интригантстваща особа. Ще имате проблеми с нея, ако ви се наложи да работите заедно. След около месец бях внезапно освободен от длъжност с купчина измислени аргументи, които до един хвърляха камъни само в моята градина. Нямах възможност да се защитя и пред шефа на варненския клон, който зае само позицията на лицето Йорданова. Пълна липса на разбиране и колегиалност. Няма да получите и никаква обратна връзка за това как се справяте с работата, дали се справяте и какво трябва да се промени. Вместо това, както казах, ще бъдете следен и ще трупате волно или неволно черни точки, които могат да доведат до внезапното ви изхвърляне от работа без възможност да кажете каквото и да е. Това за мен е много крайно действие, при все, че има много други възможности да се коригират нещата, ако има някакъв проблем – разговор, насоки и други. Но не, в Брандмейкър.БГ ЕООД директно режат глави без да питат.
За съжаление не бих препоръчал фирмата на никого. Вярно, имат много добър социален пакет, а и са в центъра на Варна на добро място, но атмосферата и начина на работа не са добри и ще берете ядове с тях. Фирмата може да е немска, но в България това си е чисто побългарена фирма с всички минуси, които идват с това.
Ако имате друга възможност, изберете нея, но не и Брандмейкър.БГ ЕООД. По-горе съм обяснил защо.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?