Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

маки ле еоод /img/frontend/nomap.png"

маки ле еоод

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-5

Толкова смешна и жалка картинка едва ли има в друга фирма.
Както в горното мнение е посочено - шефката си ходи насам-натам, не се интересува, тези хора, които работят там имат ли мотивация да останат да работят, с какво живеят. 
Мила родна картинка!На тези, които ще попаднат на тази жалка фирма - моля не се връзвайте на шефката и на милите й обещания, ако започнете ще разберете, че всъщност тези обещания са били един въздух под налягане.
Единственото хубаво, което ще ми остане е хората, с които съм се срещнала - някои от колегите бяха много свежи и готини хора, с изключение на "адютанката" на управителката на тази смешна за България фирмичка.


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

Здравейте, пиша защото искам да предопредя всеки,който има намерение да работи в тази фрима. Коректноста е никаква,шефката не плаща на колегите,а само си избира на кой да плати,но не защото е заслужил повече от другите,а защото в момента този човек й е по-изгоден за дадената задачка. Не е плащала от април,плаща само по ведомост,а осигуровките са на минимална заплата. Даже има на много служители,на които не е плащала и по ведомост. Много хора я съдят,но резултат няма.Всеки ден се подават жалби към инспекцията по труда,но тъй като шефката е в чужбина,няма кой да открият,за да предадат иска. Много други фирми,с които тя е работила ( с някои продължава да работи) не са си получавали възнагражденията с месеци назад. За съжаление такава ни е държавата,че няма наказани хора.Надявам се това в скоро време да се промени и всеки да си получи заслуженото.Също така много гаври спрямо работещите Измислят се всевъзможни начини да те унижават,да те изцедят до последно и после не че едно благодаря няма да ти кажат,ами и пари няма да ти дадат.Всеки път когато идва писмо от някой жалбоподател,ни карат да лъжем,че сме друга фирма,карат ни да лъжем и по телефона. Има много опарили се клиенти,които превеждат пари от поръчките в старата сметка на фирмата,която някога е била друга Хаглайтнер България (в момента тази фирма си работи ),шефката си направи фирма Маки Ле ЕООД,но открадна повечето клиенти като ни накара да ги лъжем,че сме си старата фирма,но с друго име. Та така тези клиенти подлъгани,че си поръчват от Хаглайтнер,вкарват пари по нашата сметка,като си мислят,че това е Хаглайтнер. Така при нас постъпват пари.Карат ни да казваме на тези клиенти,че парите няма как да им върнем,че не е наша вината,че са си превели на нас парите. И така до безкрай.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?