Кад Пойнт ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Възраждане, Трапезица, 4, вх. 2, ет. 4&markers=София,Район р-н Възраждане, Трапезица, 4, вх. 2, ет. 4

Кад Пойнт ЕООД

2 точки от 1 мнение

Работих във фирмата почти 6 години и мога да кажа, че получих много…много знания. Заплащането е наполовина на нормалното в IT сектора, без значение дали продажбите вървят добре или зле, а те в 90% от случаите вървят добре. Толерират се основно търговците и то някои от тях, а за истинските IT-та остават трохите. На всичкото отгоре почти винаги те са виновни, когато някоя сделка не стане. Като допълнение трябва да разбираш от всичко – от самия софтуер (презентация, поддръжка, преподаване) до поддържане на мрежи, сървъри, хардуер и др. Допълнителните знания и отговорности по никакъв начин не се отразяват на заплатата, дори напротив. Управителя иска да гледате на фирмата, като свое дете и да се грижите за нея през всичките часове на денонощието. Ако притежавате собствена кола, то задължително трябва да я ползвате за служебни цели, защото цитирам : „Това как да стигнеш до клиента си е твой личен проблем.“ Не знам дали да го приемам като плюс или минус, че офиса е в центъра на София и е на 15 мин от спирката на метрото. Ако сте с кола се подгответе да паркирате или в синя зона (плащате си вие) или на 1 км от офиса след 30 мин обикаляне из малките улички. Самия офис е в много стара сграда, която се разпада всеки ден, дори и върху преминаващите хора. За да обобщя, това е фирма, в която можеш да натрупаш доста знания, без да трябва да се скъсваш от работа , но трябва да забравиш за добро заплащане и среда. Не случайно в последните години напуснаха повечето качествени кадри, а тези които работят сега или работят нещо допълнително, или ги е страх че не могат да си намерят друга работа, или са откровено некомпетентни.