Подробна оценка от slujitel
Като клиент на фирмата мога само да кажа че са изключително некоректни към клиентите си и към работниците си.Произведоха ми много некачествена дограма която се разминаваше с размерите на отворама прозореца и монтажниците направиха невъзможното да я монтират и след като се измъчиха почти безуспешно така наречения им управител ги нарече некъдерници и цитирам "не ме интересува това да стане до полувин час" след което се качи да си пие питието в пицарията като някакъв БОС.В последствие разбрах че е някакъв бивш лекар неуспял и решил да прави дограма, но и там е като лекар - простак и неудачник комплексар.А монтажниците напуснаха и не им платиха уж че те са виновни , новите който ми дойдоха за ремонта на дограмата са отново на път да напуснат и дори дойдоха след работа да оправят това което беше надробил шефа им.Ако решите да работите там ще плащате за грешките на другите
Подробна оценка от
"Рай-91"
Всички са много готини.
Дано се сбъдне мечтата на "Шубе ме е и неказвам"
Подробна оценка от Познайте де
На кратко заплащането е ужасно.Все пак живеем в София и няма как да се гордеем с някакви смешни трицифрени суми.Но ...........................,но дали могат да си позволят да плащат повече??????
Уважение: Лично аз не се оплаквам от липса на такова въпреки ,че в тази фирма съм се нагледал и наслушал на какво ли не.
Относно свободното време!!!! Искаш да получаваш повече пари,трябва да работиш повече и тъй като парите все не стигат........................... не се надявайте на отпуски, почивки и свободно време.
Потенциал за развитие? Забравете
Колеги: Много готини хора много интринги и много скандали.Общо взето нормално.
Подробна оценка от шубе ме е и не казвам
Заплащане-Има какво да се желае,моето желание е да се достигне средна заплата от 700-800евро
Уважение-Правя всичко за доброто на служители те си.Понякога не се получава.Съжалявам
Привилегии-Всеки служител,който стане родител получава фирмен подарък- детска количка.Мечтата ми е за една година да подаря поне 12 бр колички.Уви, не е изпълнима.
Фирмена сигурност- Пазара е трудно предсказуем.
Работа/свободно време-Лично на мен никога не ми стига време за почивка,може би работниците са на същото мнение.Вероятно са прави.
Потенциал за развитие-Роднина-началник,Роднина-началник "Много вожд-малко индианец".Ще променя това нещо
Местоположение- добро
Колеги-Леко недоволни-предполагам
Работна среда-около 3 по скалата на Рихтер
Това е фирма ЕЛЕГАНТ ЛТ ООД през погледа на Управителя.
Търси се екип за разработване на търговския потенциал.
Подробна оценка от Иван Жабински
Като служител на фирмата мога да кажа , че "Елегант ЛТ" ООД е фирма ,която цени и уважава своите работници.Работната среда е добра-има отлични условия за труд.Заплащането ,разбира се, винаги може повече,но е индивидуално в зависимост от положения труд.Следи се непрекъснато за качеството и задоволеността на клиентите,практически нямаме рекламации ,на които не е обърнато внимание и не са отстранени.Поради тази причина вече втора година имаме сертификат за качество ICO 9001:2000 .Работният колектив до голяма степен е доволен и съпричастен с водената от фирма политика за непрекъснато повишаване на качеството и обема на услугите ,които предлагаме.Във фирмата почти няма текучество-в голямата си част служителите са мотивирани и отговорни в тяхната дейност.
..... .....
Директор производство
Подробна оценка от montajnika
tova e firma koiato direktno kazano prekarva klientite si s niskoka4estvena dograma, prodavana na ina4e dosta dobri pazarni ceni, broiat na remontite sled montaja e OGROMEN vsledstvie na niskoka4estvenoto proizvodstvo i razbira se zaradi nekvalificiranite rabotnici, koito sa takiva razbira se zaradi niskoto zaplashtane koeto poluchavat, losha koektivna rabota i naj veche losho rakovodstvo i organizacia.