Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сандоз /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, работя в Сандоз от дълго време. Случайно попаднах на тази детайлна обратна връзка за шуробаджанащината. Компанията е една от най-големите и прозрачни компании. Понеже се считам за лично отговорен, че 11 човека подкрепят тази анонимна версия изложена тук, а аз не обичам анонимността - имам да споделя следното:
В компанията има официален канал за подаване на сигнали, които се проверяват щателно. Компанията приветства изразяване на мнението на всеки един служител. Анонимно може да пише всеки и всичко, но малко са истинските смелчаги, които се ангажират с името си зад думите си. Аз се казвам Петко Петков и не съм в компанията по шуробаджанашка линия. Тук съм на база умения, работа в екип и резултати. Колегите ми са най-добрите професионалисти, с които съм работил. Телефонът ми за връзка е 0889 22 18 60 и съм готов на не-анонимност. Или сме професионалисти или просто пишем анонимно, защото така е лесно. Ако искате истинска информация за компанията - аз съм на разположение да предоставя такава. Поздрави


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Сандоз се превърна в най-долната фирма сред фармацевтичните, благодарение на побългаряването от некадърни мениджъри.
Там работят само хора с връзки, а положението във Варна е потресаващо. Подобието на регионален мениджър - Нина Великова, некомпетентна и без медицинско оцрадование, е доказателството за ниското ниво на кадрите. Тя, като протеже на шефа си Юлиян Цветанов, си върти мръсните номера и изгониха всички млади и интелигентни хора. Интересен факт е, че въпросният Юлиян Цветанов от Тервел има общ бизнес с мъжа на Нина. Известен факт е и че в Сандоз цонуси взимат само хората на Юлиян, които си домъкна от Берлин Хеми, а другите - кучета ги яли. Този човек назначава хора срещу пари и държи някои други именно, защото са си платили до са там. На всички са ясни проблемите им с продажбите. Това е една мръсна фирма с мръсни хора и шуробаджанащина отвсякъде.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, можете ли да ми кажете какви са условията на работа? Трудът заплатен ли е подобаващо или отново те изтискват? Благодаря!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?