Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Изи консулт ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бизнес парк София, сграда №4, партер&markers=София,Бизнес парк София, сграда №4, партер

Изи консулт ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 43 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 43


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Искам само да ви кажа да не се лъжете да кандидатствате по тяхна обява за работа, доста неуважително се държат с тебе размотаваха ме с документи и накрая се опитаха да ме качат на някаква измислена кипърска компания. Имам приятели който работят за подобни и не съм чувал добри неща. Момичето от Изи беше доста не компетентна и каквото я питам така и не можеше да ми даде конкретни отговори. Не си губете времето с тях. Иначе ако искате да работите на кораб се пригответе за здрава работа наистина се бачка много, честно казано и тука се бачка ама там поне знаеш за какво иде реч. Успех на всички


клиент

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Кандидатствах по обява,която беше публикувана в jobs.bg
В обявата беше изрично посочено че става дума точно за Викинг-речни кораби и въпреки това от Изи консулт направиха два опита да ме набутат на някакви кипърски фирми със смешно заплащане!Едва третото предложение беше за Викинг!От Изи Консулт не са ми искали и не съм им плащал каквито и да е пари!По отношение на това бяха сто процента коректни.Имах интервю по скайп с човешки ресурси на Викинг.Бях одобрен и от тук започва истинската история.
Специално за Викинг и позицията stateroom steward/ess!
Първоначално имах двуседмично обучение,което беше платено от Викинг плюс самолетните билети.След време разбрах защо са така щедри!
Кажете сбогом на съня си.Ще бъдете вечно недоспали.Необходима ви е много добра физическа и психическа издръжливост.Работата е средно по 12 часа на ден.Добър ден е 10 часа,а ден с ембаркация може да си откарате и до 16 часа.Ако пък нивото на реката спадне драстично тогава ще имате по две ембаркации на седмица.Няма почивен ден тъй като няма достатъчно персонал.С много късмет може да получите един ден за месеца!За осем месеца имах четири отпуски по две седмици!Реално от тези две седмици се ползват около десет дни.Останалите дни са път по летищата.Храната е еднотипна.След първите няколко седмици може да започнете често да посещавате най-близкия супермаркет.Заплащането е около 2000 евро на месец с бакшишите.Фирмата плаща първия и последния ви полет.Средно заплащането за час е около четири-пет евро,което си е подигравка.Не съжалявам че работих за Викинг.Преживях много.Видях много нови места и хора.
Препоръчвам ви работа като рецепционисти,бармани или в краен случай сервитьори.Най-черната работа е тази на stateroom steward/ess и utility.В никакъв случй не започвайте като utility.Също така не се задържайте повече от два сезона защото ще попаднете във водовъртеж от който няма да можете да се измъкнете.Ще си съсипете здравето и нервите.
И най-важното!Винаги си гледайте интереса и никога не плащайте каквито и да е пари на посреднически агенции.


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-5

Няма никакъв смисъл да се започва работа като рекрутър там. В момента агенцията се ръководи от крайно неспособни и комплексирани личности, като Стефан Иванов, например. Нито има какво да научите в момента там, нито е необходимо да търпите личностни обиди, нещо което се случва ежедневно.


-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-1
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Taка...
Понеже има и други фирми, които се казват Изи Консулт и вероятно дори голяма част от коментиращите, типично за българинът на когото не му се занимава да си размърда мозъчните клетки, пишат без да се замислят за кого пишат.
Моят коментар ще е именно за Изи Консулт ЕООД, агенция за подбор на персонал, която има офиси в настоящия момент (сега е Октомври 2018 година) в четири града - София, Пловдив, Варна, Бургас.
Нямам идея защо последните коментиращи масово са за наемане на работници по кораби, но вероятно въпросната фирма е съсредоточила голяма част от силите си именно в този отрасъл и затова се случва това "явление".

Иначе, фирмата е отвратителна, не знам да има друга агенция за подбор на персонал с толкова агресивно, нагло, дебилско и буквално малоумно поведение.
Почти всичките им служители са като изляни по калъп, което говори, че очевидно на тях така им се обяснява, че те така трябва да правят, така да постъпват. А точно там е грешката, защото те правят нещата по най-грешният начин, а си мислят, че ги правят професионално.
Служителите (рекруитърите) са ниско интелигентни (естествено, все пак това са хора, които са завършили някакви простотии от сорта на "Икономика", "Човешки ресурси", "Философия", "Психология", които може да ги завърши и магаре, ако си внася семестриалните такси).
Те НЕ притежават качества за водене на нормален диалог.
И пак повтарям, ВСИЧКИ... защото много силно личи, че така им се обяснява, че те така трябва да правят.
Примери: Намират те в социални мрежи - Facebook, Linkedin, Tweeter или някъде другаде, по всевъзможни начини, визитки, открадната информация от открадната кореспонденция сигурно дори и къде ли не още. Какво се случва... Един се сврързва с теб, след което още 20 правят опити да се свържат с теб, пробутват ти разни оферти от които ти въобще нямаш нужда. Ти им казваш какво искаш да работиш и каква работа си търсиш, а те нагло започват да ти обясняват, че "тая работа сега не е за теб" (сякаш пък разбират повече от теб) и ти пробутват нещо, което въобще, ама хич не се вписва в профила ти, нито ти харесва като работа, нито пък предложението е добро, но те това имат и това се борят на ВСЯКА цена да ти пробутат, защото ще получат комисионна. Все едно ти ако си счетоводител (примерно), обаче те имат от някоя фирма позиция за "агент телемаркетинг", 20 човека се изреждат да ти обясняват, че тая работа е точно за теб. И се започва едно отказване по 10 пъти. ПОНЕ! ПОНЕ 10!
Абе, представете си все едно някой от телеком операторите да ви звъни с оферти "дали случайно не сте размислили и дали случайно вече не искате да си купите телефонче, а може и на изплащане" и това да се случва всеки ден, от 10 различни човека, някои от тях по 2 пъти на ден.
И ти все казваш "Не, моля ви, изтрийте ме от тоя глупав списък, не желая повече да ми говорите за това". А те на другия ден пак ти се обаждат и пак това ти предлагат. И така още поне 4 месеца, докато сколасате да блокирате всички тях, навсякъде и в телефон и в интернет профилите.
Такааа, а какво се случва на интервю?
На интервю, ако случайно се излъжете да отидете, ви бутат настоятелно някакъв абсолютно безсмислен договор в ръцете (нещо, което не би го направила никоя сериозна фирма за подбор на персонал).
И в тоя договор пише някакви глупости, които ако подпишете, ако случайно нещо ги погледнете накриво и на тях ако не им хареса, в такъв страшен водовъртеж от гадости могат да ви въвлекат, че направо бедна ви е представата.
Не знам за други хора, обаче аз се излъгах да изгубя време и да отида на интервю в офиса им в Бизнес парка в София и на мен се опитаха да ми пробутат да подпиша договор в който пишеше, че давам право на фирмата да разполага с личните ми данни и да ги разпространява където сметне за добре. Пишеше, че НЯМАМ право да търся по друг начин работа, без да ги уведомя къде търся (от коя фирма) и кога и какво търся. И даже имаше клауза, която регламентираше неустойки от моя страна, ако не съм ги уведомил. Абе, сигурно поне 16 листа беше тоя договор, набит дребен шрифт, който вероятно очакват, че никой няма да иска да чете внимателно до края и хората просто подписват без да четат. И аз не подписах. И бяха БЕСНИ, че не съм подписал. Веднага дойде някаква друга служителка и започна да ми крещи, "Как така няма да подписваш, нахалник такъв, наглец! Ти идваш тук и вече разбра коя е фирмата, която си търси служители и сега ще отидеш да кандидатстваш там при тях, като искаш нас да ни прескочиш! Как не те е срам! Ти какво искаш, ние за без пари ли да работим!". И някакви други подобни работи.
На мен пари не са ми искали, но предвид наглостта на работещите там, няма да се учудя, ако коментарите на някакви хора, че уж са им искали пари, да вземат да се окажат вярни.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Миене на съдове в кухнята, Белене на лук и т.н. Това е най-ежката позиция по речните кораби. Човек трябва сериозно да я е окъсал за са приеме


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Position Utility ми предлагат от Викинг , някой на ясно ли е какво представлява всйщност длъжността


31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

Работих на борда на 4* речен кораб. Още на самото интервю ми казаха, че работната среда и вида кораб на който ще се кача ще зависи от опита ми. 12 години съм била барманка и поради това ме избраха от VIKING. Помотнаха ми от събирането на документи до самото интервю с работодателя. Всичко стана дистанционно, защото съм от Пловдив а централния им офис е във Варна.
Момичетата бяха супер мили и процесът от кандидатстване до заминава отне около 1 месец и 2 седмици. Работата е доста, това е така, но все пак не съм отишла на почивка - отишла съм да изкарвам пари.
Храната беше ОК, все пак не съм дала и едно евро допълнително за това. Видях свят, запознах се с хора от различни държави и си упражнявах езика.
Повечето коментари са написани от недоброжелатели или мързеливци, които си мислят, че всички са им длъжни.Не може да нямаш ден опит в работата си или да не знаеш една дума на чужд език и да претендираш, че си топ кандидат.
Абсолютно всичко се разяснява преди заминаване и човек сам избира дали да се качи или не.
Единствения негатив е че пътувате няколко месеца и сте далеч от дома, ако имате деца или не сте се разделяли със семейството си за повече от 1 месец, не препоръчвам такъв тип работа.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Сега нека да Ви споделя в какво точно се състои работата на кораб.
Първо - човешките Ви права там не важат т.е. експлоатацията е макс с една дума робски труд.
Парите са добри, но колкото нито една сума не може да заплати достойнството и здравето Ви.
Работите каквото Ви кажат, аз като night watch трябваше да покрия работата от следене за течове по кораба до печене на кроасанчета и гладене, лишени сте от основно човешко право като сън, спите по-малко от 5 часа на ден, работата е всеки ден, храната е ужасна на вкус и много нискокалорична, отслабвате с всеки изминал ден, отношението към Вас е по лошо от това с добитък, сравнявам го с отношението към прасето 2 дена преди да бъде заклано, нямате свобода на словото, ако кажете нещо което не се хареса на гилдията на кораба(партията) бивате уволнен или заплашени с уволнение, повечето Ви колеги и колежки са от много долна каста(хора без достойнство и чест), някои от тях са с психични отклонения заради липсата на сън и всичко това трябва да го изтърпите(ако можете) за 3000 лева на месец(средно).
Съветите ми са два:
1. Ако сте много закъсал или много жаден за пари и сте готови да продадете здравето и душата си то може да се пробвате да преминете този ад.
2.Ако сте човек с достойнство и цените здравето и принципите си - стойте далеч и вдигнете мерника към всеки който е свързан с тази жестока експлоатативна индустрия.
Лично аз втори път няма да се кача на кораб след преживяният ад. Горд съм със себе си че казах истината в очите на всички долни хорица там и теглих една майна на капитана(който беше със биполярно разстройство на личността).


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Вече 2 пъти се качвам на кораб благодарение на изи консулт. Винаги съм получавал каквато информация ми е нужда и съдействие. Помогнаха ми да си намеря най- евтините билети за самолета. Първият път имах проблем с откриването на мястото от където трябва да се кача на кораба а те през цялото време ми помагаха. Изкарах добри пари - получих и хубави бакшиши. Нямал съм проблеми до сега. Много ми е странно че на някой може да са искали пари .. на мен никога не са искали и ми се струва че долните коментари са лъжливи. Аз отначало също бях много притеснен да не ме излъже някой с нещо ама всичко си беше абсолютно точно. Ако ме питате мене просто работата на кораб не е за всеки. .. ако все пак решите да се качите от изи могат да ви помогнат да намерите и изберете възможно най- добрия вариант.


бивш служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Аз съм доволен. Момичетата бяха учтиви и добронамерени. Качих се за първи път и нямах никакви проблеми. Подготвиха ме за интервюто (кандидатствах за барман). После ми помогнаха да си напиша документите. Единствено ме накараха да чакам малко повече от очакваното време да се кача на кораба, но ми обясниха, че не зависи от тях. Дори ми бяха подготвили карта от къде точно ще ме качат на кораба. Препоръчвам фирмата. Услугите им са си безплатни.Сега мисля да се качвам пак даже с приятелката ми. Пробвайте няма да сбъркате.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?