Изи консулт ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бизнес парк София, сграда №4, партер&markers=София,Бизнес парк София, сграда №4, партер

Изи консулт ЕООД

До коментар Cabin Steward/Viking Cruises
клиент

25.06.2019

Точно с такава кипърска фирма ме "уредиха" Изи консулт.

А това е коментарът ми за кипърската фирма Lüftner Cruises и корабът им Amadeus е следният:

В обяват пишате една добра информация, а в договорът друга по-изглеждаща, а реалността е още по-зле.

Обадиха ми се от Изи Консулт на 22.04.2024, че се освободила една позиция и СПЕШНО трябва да се замине и от компания поеха пътуването със самолетен билет на 24.04.2024.
Пътните разходи обратно при напускане, не ги поемат.

Корабът AMADEUS на който ме сложиха беше стар и това щял да му бъде последния круиз.

Заплата, която получих няма нищо общо с тази която са написали в обявата. Същото може да се напише и за работното време. Води се работно време от 6 дена по 8 часа. Работи се реално обаче 10 часа (доста често с още два) и като цяло човек трябва да е на разположение 12 или 13 часа дневно. Няма почивен ден, следователно всеки ден е същото посочено в предишното изречение.

Официално в договора пише
a) Основна заплата на месец & Пропорционална евро (€): 932,43
б) Плащане за отпуск на месец и пропорционално евро (€): 217,57
в) Сервизни точки (гарантирани бакшиши) на месец и пропорционално евро (€): 300,00

Заплащането, което получих за април беше 230 евро. Това разделено на 5-те дена, които работих през месеца, прави 46 евро на ден. (за 12 часа на разположение...)

Бакшиш оставят немците, испанците никакъв. Гарантирания бакшиш за една седмица, който получих беше 140 евро.
Разделени 7 работни дни прави 20 евро на ден, като се добавят към работната заплата 46 евро, крайни резултат който се получава 66 евро на ден, максимална надница. От това повече почти е невъзможно да се изкара.

Ваканция има една двуседмична ваканция за цялата година за която се води, че си назначен и получаваш пари. Обаче транспортните разходи до вкъщи се поемат изцяло от служителя.

Колегите са от цял свят. Азиатците в кухнята от Мианмар (Бурма), Тайланд и Индонезия. Мениджърът румънец, на рецепцията също румънци и камериерки също.

В департамента в който работех супервайзър (началник) беше някаква старичка българска от Варна с име Наталия.
В лондрито (пералното) работеше още един от България - много простоватичък човечец на име Цанко, който вече имаше "трети контракт" с фирмата... Въртат се интриги и гледат да те прецакат.

След поредния скандал на 18 май от страна на супервайзърката, реших да приключа с фирмата на 19 май.

Голем плюс е, че дават безплатна храна 3-пъти на ден. (Закуска, обяд и вечеря)
Също, че не се плаща и наем за настаняване.

Обобщение. Не си заслужава стреса и парите хич не са чак толкова много. Не могат да се изкарват отделно пари чрез "бакшиши на възглавниците".
Посредническата фирма лъже и по-всякакъв начин трябва да се избягват посреднически фирми.
Работи се много повече отколко е написано в обявите и/или се води официално на работа.
Също така трябва да се избягва работа където има българи, защото в повечето случаи гледат да те прецакат.

Интересуваме се от пловдивския кадър Цветелина Цоньовска. Искаме да я назначим за HR директор във фирмата на баща ми, която е фирма на един предприемчив студент Муравей.
Може ли да ни дадете препоръка?

Изи Консулт,

Работите ли с комунистическата пералня на бившата ДС - Айгер Инженеринг?

Набирам персонал за нова туристическа агенция? Може ли да ми съдействате?

НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ. Особено офисa в Пловдив. В голяма част от работата си обслужват интереси на български мафиотски сдружения. Тук там им дават някой чужд проект да замирише на пролет. По стените им в социалните мрежи постоянно висят профили на някои демократи с завидно комунистическо минало. Сами си направете изводите. Такива Изи, Мизи, въобще не трябва да ги има.

клиент

До последния коментар "Анонимен 23.02.2022",
Точно такива грозноватички, пискащи девойки се свързаха с мен.

Постоянно една ми пращат е-мейли на пощата. (Незнам дали е редно да се пишат имена)
Една Е.Д. и А.П. на абв пощата, друга Г.М. на LinkedIn.

Губят времето на хората, които наистина търсят работа.
Сигурно го правят за да отчитат дейност пред Мениджърите си.

Свързаха ме с някаква полякиня, дето трябваше да ми обясни за "големия" проект на talent.io (полякинята М.М.), за Сорсинг ( хи хи) на кандидати през LinkedIn, където не става въпрос за подбор на персонал (Рекруитинг), а става въпрос за "сорсване" (source)на кандидати през LinkedIn. Пращане на съобщения, общо взето досаждане и създаване на SPAM.

Сигурен съм, че в този проект е "качествен и високодоходоносен"...

Наистина трябва да си много наивен, за да повериш рекрутинга на лигли на по 25-30 години като тези, които важничат и работят в easy consult. Самите те нямат никакви качества и опит, а набират опитни хора с по 10-20 години по-големи от тях. Само връзкарчета мяукат там, срамота!

Интересувам се от позиция рикрутър при тях. Ще съм благодарна, ако някой сподели скорошни впечатления за офиса в Пловдив и заплащането.

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес

Това е консултантска фирма, която работи с най-долнопробните компании, една от които е и BUNQ. Както и бънк, така и консултантската фирма имат изключително некоректно отношение към работниците си и се опитват да се възползват от всяка една вратичка в законите.

Защо не препоръчвам тази фирма на никой:
- Бях излъган за заплащането ми многократно.
- Бях принуден да подпиша документ, който не е бил нужен.
- Компанията не изпълнява задълженията си съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Ако решите или нямате избор да работите за тази компания:
- Внимавайте какво подписвате като документи!
- Проучете я много добре, както и компанията за която ще работите в действителност! Много хора са останали измамени от тази прогнила консултантска фирма и нейните клиенти. Само вижте ревютата за bunq: https://bgrabotodatel.com/company/156642