Подробна оценка от Пламена
Интервюто ми проведоха в офиса на изп.директор. Влизаш вътре и те лъхва миризма на ла**а. Назначиха ме на длъжност зам.управител. Всичко точно докато не почнеш работа. Задълженията не ти ги казват, не те обучават, а искат от теб да им покажеш грешките в магазина. Карат те да обикаляш магазина по цял ден ,като се опитам нещо да науча ,не било сега момента . На 5тия ден те освобождават ,защото не се справяш с работата. Който мисли да работи там ,по -добре да се спести усилията и да подмине .
Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете гарантирано и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес
Фирмата я бива,но лелките от счетоводството са под всякаква критика.Правят се на много заети,но се скатават много.Особенно главната счетовод е доста подла душица,оправдава се с шефа,но всички забавяния на пари и подготовка на трудови договори идват от нея,гледа работниците като ударена с дъска.Типични соц.бюрократи,сякъш си им длъжен с нещо или се мислят за нещо повече.Като започнете работа ще разберете какво е да ви гледат наистина тъпо
Моето впечатление от този магазин е добро. Не защото живея близко и не защото ги защитавам. Дори нямам роднини който да работят там. Пиша като клиент просто - харесва ми.
Здр. и от мен тази фирма има не един или два недостатъка а теса 1000. Първо никога не знаеш заплатата колко ще ти е ако шефовете са на кеф и ако раководителите и лишеш газовете ще вземеш някой леф отгоре и зависи от оборота на магазина. Старите кадри там са всички доносници дори от друг щанд те наблюдават и докладват и те винаги най много работят ако работиш повече от тях почват да ти завиждат.интригата е на ниво 100% в офиса служителите се мислят за голямата работа и шефове на всички други работници по цял ден пият кафета а ти блъскаш като лут и накрая взимат по 200-300лв.отгоре и те работят от понеделник до петак от 9 чеса не от 8 защото поят кафе от 8 до 9 и в 5 чеса си тръгват защото знаят че шефовете идват в 9 чеса. Там има само 2 или 3 служители кадето си гледат работата мога да кажа само един от тях това е Димитрова тя ти обяснява като човек на човек какво да свършиш и спокойно и щетоводителките са на ниво на едри строителни материали там са трагедия целия магазин ги коментира и базика естествено там се вика на обж. работници като животни дори и на клиентите нивото на обслужване е нулево имат един мангал Шабан който абсолютно нищо не става от него не може да чете и пише и само се скатава той там ходи не да работи а да продава цигари от махалата и целия магазин го коментира началниците го търпят защото и дава цигари на версия и накрая на месеца взима колкото останалите работници. др. отрицателни работници от старите са Раца,Галя,естествено и Катрин голямото самочувствие Владо снабдитела си прави каквото иска и си варти далаверите и той като Шабан да си върти далавера затова е там Мариян и той в това число на мебели Ваня и има една помакиня там върви сейно е най красивата от шофиорите има един Илия, Спас,Иван, и Здравко а тоя Здравко е мъжа на помакинята и той е голяма работа най много е работил Спас е скатавка три курса прави до селата за една седмица и взима над 1200лв.там шефовете не знаят как да разберат кой си върши работата на ниво а за колегите кадето са посали по долу ги подкрепям изцяло там няма как да си управител защото тези хора който трябва да управляваш те са доносници и ти няма как да си вършиш работата
Тези,са пълна ТРАГЕДИЯ!!!Никога не се лъжете да започнете работа там.
Работих там няколко дена на мениджърска позиция и разбрах,че само съм си изгубил времето ......не го правете и вие!Комунизма е жив УРАА.ГОСПОДата собсвеници не са наясно изобщо какво искат от ръководният си кадър.По тяхно нареждане първите дни трябва да стойш и да гледаш, а след това се оказва, че нищо не си свършил.Пълна загуба на време
В хипермаркет Рила не е така както го казват. Старият персонал не желае да приеме нови хора и за това става така. Но ако си професионалист в някаква дейност и успееш да издържиш на старите кадри ще успееш. Шефа е добър човек.
Собственика на фирмата няма идея какъв човек му трябва, какво трябва да се върши и какво той иска от него. Ако започнете работа на мениджърска позиция няма да получите длъжностна характеристика, вътрешно фирменият правилник е "копнат" от интернет и само е добавено името на фирмата. Той ще иска да промените работата на магазина, да му покажете грешките, но няма да промени нищо от това което е било, а за капак ще ви каже 10 дена само да ходите и гледате без да правите нищо, защото не сте влезли в нещата и ще сбъркате ако предприемете нещо. На 10-тия ден ще ви извика и ще ви каже, колко много е искал от вас да промените нещата и как вие нищо не се направили за тези 10 дни и за това прекратява работата с вас. Текучеството е огромно, заплатите на редовият персонал са обидно ниски а работното време е по 12 часа на ден.Ако искате и вие да се убедите в горе написаното - станете част от Рила 1...
Подробна оценка от Случаен минувач
Ако кандидатствате за мениджърска позиция е препоръчително да сте със следния профил: Телепат, който желае да работи за псих...т в шизофренична среда и мераклия ежедневно да бъде главно действащо лице във вица за зайо "с или без шапка - все му е спукана работата". Допълнителен бонус: Внимавай какво подписваш и не пренасяй много лични предмети в "офиса" - ще ти тежат на изнасяне). Който има уши ще чуе, който има очи ще види. На всички останали късмет)
П.С. Текучеството от опеделено ниво нагоре и надолу във фирмата е като Ниагарски водопад)