Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Саха трейдинг ООД /img/frontend/nomap.png"

Саха трейдинг ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз работя в магазина от самото му създаване. Стоките са немски, качествени, на достъпни цени и не са преоценени. Доста хора са се убедили в това. Имаме си много редовни клиенти, които ако не са уверени в качеството на предлаганите стоки, надали щяха да идват всеки ден в продължение на почти 8 месеца (откакто е отворен) и винаги да си пазаруват от нас. Колегите са страхотни, разбираме се чудесно и с новите, и с работещите от по-дълго време тук.


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
-2

Саха Трейдинг продава джунджурии в жк.Дружба - предмети за изхвърляне от Германия, които представя тук уж на "безценица". Работих малко повече от месец в склада им на Гара Искър. Колегите в склада са страхотни, само тях ще похваля. Иначе шефовете лъжат с парите още при постъпването. На мизерната 390-левова заплата слагат измислени глоби (важи за служителите от магазина) и се държат долно с работниците - никакво уважение, само претенции. За тях работниците са мързеливци и стигне ли се да ги притискаш за увеличение на заплатите, казват ти , че работели на загуба. Пълен абсурд! Освен това от тези пари - заплатата, са изфабрикували "бонус" от 100 лв, който в момент на напускане си го пускат в джоба и теоставят без него. Още кво: няма длъжностни характеристики, отвързват си ръцете да ти вменяват несъществуващи задължения. В тази връзка следят и с видеокамери, макар че никой от нас не ги е упълномощавал и за това.
Самата трагедия са теа, достойни единствено за репортажи и Инспекцията по труда. Все по-често ще им се случва това, вервай ми. Мен ощетиха с 60 лева за януари 2012 г. и затова в търсачката ще намериш вдъхновението ми, под формата на обширен текст. Най-малкото, което може да направи човек за тях, в знак на признателност
Сори, свободата ни не се купува и продава...


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
0
Работна среда
0

Некоректна фирма, безумно ниски заплати, с тенденция към намаляване, никакво уважение от шефовете, а само лицемерие... НЕ ОТИВАЙТЕ ТАМ!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?