Подробна оценка от Павел
Два пъти ми се наложи да сменям масло и филтри на въпросното място, а трети път дори не бих си го помислил. Не на половин цена, ами безплатно да ми излезе всичко, няма да се възползвам от техните услуги.
Основното нещо което ме провокира да напиша този коментар са двамата индивида, които извършват смяната на консумативите в сервиза. Първият път валеше дъжд и бях принуден да стоя до тях и в продължение на 20-30 минути да слушам какви ли не псувни и простотии по адрес на колата ми, колко била счупена и т.н. Както и да е, изтърпях го това нещо, все пак всеки си има право на мнение, но ако подхванем темата за отношение към клиента, няма да му излезе краят.
Вторият път вече съвсем прекалиха. Паркирах си колата в дясно,непосредствено ПРЕД рампата, която води до клетките, където работят двамата "джентълмени".Държа да отбележа, че въпросната рампа е толкова широка, че два автомобила съвсем спокойно биха се разминали. Паркирах си автомобила, така че да не пречи на никого, само че единият господин явно беше на друго мнение. Още щом слязох от автомобила започна да крещи по мой адрес, за да си преместя колата. Отвърнах му, че ще го направя, просто исках да разбера след колко време ще могат да ми обслужат колата (забравих да спомена, че и двете клетки бяха заети). Последваха нови викове по мой адрес да се махам и да си разкарам автомобила и чак тогава щели да комуникират с мен (на арогантните им викове, станаха неволни свидетели и още поне двама клиенти, т.е. пред публика си избиха не малко комплекси на мой гръб). Естествено при такова "позитивно" отношение, просто се обърнах и си тръгнах.
Дори и да съм сгрешил, паркирайки колата си неправилно, при една нормална забележка от тяхна страна бих се преместил веднага, а не да ми се крещи като на куче, та аз съм клиент в края на краищата, които отива да им плаща, било то и минимална част от заплатите.
Консумативите може и да са им евтини, но имайте предвид, че освен тях рискувате да си купите не малко негативно отношение. Предпочитам, на друго място, да дам 15-20 лева повече за консумативи, но да се държат с мен нормално, а не като с говедо. Лично аз - силно НЕ препоръчвам!
Фирма която е семейна, в която ще работите под напрежение, винаги ще ви следят, всяка секунда ще ви гледат как и защо така го правите, ще има уж мазнене, ще има лукавост, ще има цинизъм, а всъщност всичко е за да бъдете РОБ. По-добре си потърсете другаде работа, тези двамата , в най-скоро време ще фалират, а и освен това ще получите множество болести, и затова колкото може по-далече от тази фирмичка.
Подробна оценка от Иван Киряков
Нашата фирма зарежда горива от там доста време вече.Личната също от там слагам. Имат сервиз за смяна на масла служебните там ги убслужват и шефа е доволен. Маслата ги имат ввсакакви и много вариянти. Не съм виждал толкова зареден магазин другаде.
Подробна оценка от Стефка Ташева
Сменях си маслото там и ми излезе на половина от обикновено. Незнам какво масло беше нямам проблеми но ме издразни че ми задаваха много въпроси каква била колата колко били конете ... хем им дадох талона. иначе спестиха ми пари
Подробна оценка от Светльо
Приятно място за работа. Работих там две години и не съм видял нищо нередно. Добри условия на труд, средно за Пловдив.
Подробна оценка от Лесов, Иван
Работих там лятото не е зле. Работата беше интересна но като навсякъде в БГ заплатата беше средна работа. Имигрирах в англия и трябва да ви кажа хора че тука е истината. Бягайте докато можете работа има и се прават пари
Подробна оценка от MPower
Пазарувам си за колата от там и всичко си е наред. Много видове масла имат и филтри също. има и скъпи има евтини неща. Нямаше Motul i Бардал
Подробна оценка от Сергей
Клуб Грифон: дизел и бензин- 8ст/л за делнични дни. Долна, мръснишка лъжа за балами,сред които попаднах и аз, затова предупреждавам - не ставайте член на Грифон! Доказателсто: фискален бон№0000265918 от Пловдив, бензиностанция 5139. Заредено 20л на цена 51,80 лв. Платено 51,20 лв. Отстъпка 60(шестдесет) ст! Всеки завършил 6-клас ще разбере, че на 1л отстъпката е 3(три!!!!) стотинки, което е с 260% по-малка от рекламата на този псевдо клуб Грифон на "лоялните" балами!!! Сравнете с Лукойл или Газпром. Майната им,че са с руско участие, за мен е важно отношение към клиента, а за Петрол това немислимо!!!...
Подробна оценка от maria
Напълно съм разочарована от тази фирма, намираща се в близост до РОТА на Брезовско шосе, Табела ПЕТРОЛ КОМ - МАСЛА Дизел, Бензин
Оказа се че фирма Петрол Комерс ЕООД Пловдив е фирма на мошенници и измамници. Имат специална машина за смесване на масла, на бензиноколонката не дават касов бон на физически лица, а само на фирми, водят двойно счетоводство.
Много от клиентите си хвърлят двигателите от фалшивите им масла.
Не се осигурява на персонала добри условия за работа, а изключително са лоши, особено през зимата.
Подробна оценка от l1
Некоректен робовладелец в град Пловдив
Никога не започвайте във фирма Петрол комерс ЕООД град Пловдив, улица Полет 76, това са една от най измамните и некоректни работодатели в града.При постъпване на работа започват едни сладки приказки , а после какво става, работи се 9 часа на ден, с 30 минутна почивка, всяка секунда си следен дали работиш, дали си прав, защото там не се сяда, ако ходищ до тоалетната те гледат накриво, не може да пушиш, не може да говориш по телефон, не може да говориш с някой от твоите познати, дошли да пазаруват във фирмата защото ти работищ там.това не е всичко. не дават длъжностни характеристики при постъпване на работа и започват да те карат да правищ какво ли не, работата на чистачката, работата на градинаря, даже и да садиш домати, после може да ти се повтаря да готвищ, защото робовладелеца няма жена и трябва поне веднъж да му сготвиш . За условията на работа да не говорим, работи се събота 9часа без минутка почивка. Работи се празничните дни, без да се плаща както трябва.
Управителят на фирмата кара работничките да чистят тоалетните мъжката и женската, защото не можел да си позволи да плаща на чистачка.
освен това съблекалнята на работничките се ползва за кухня на робовладелеца, и когато влезещ да си вземеш нещо от гардероба, ония те гледа все едно му влизащ в апартамента
Когато наближи време за тръгване, нарочно много пъти остава в съблекалнята да готви или да си прави нещо друго и работничките се принудихме да обличаме работни дрехи върху дънки , често сутрин работодателя нарочно влиза в съблекалнята когато се обличат работничките. Имам съмнения че има камери и подслушвателни устройства даже в съблекалнята. Всеки месец робовладелеца пуска обяви за нови служители и започва да тормози старите да работят като роби, има толкова голямо текучество, че сигурно в друга фирма такова не е имало.управителя е толкова жесток, че даже и да му се обясни, че всички в семейство разчитат на твоята заплата, на него не му пука и когато той реши може да те изхвърли на улицата.
Никога не започвайте във фирма Петрол Комерс, на края на Брезовско шосе, на околовръстното по пътя за Ален Мак, защото ще попаднете в самия АД, ще ви се появят поне 5 болести от отровите, от стоенето прав. Фирмата е пред фалит и времето прекарано там ще бъде загуба за вас.