Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Волво Груп България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Сливница 630&markers=София,бул. Сливница 630

Волво Груп България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата е добра, има възможности за развитие, могат да се научат много неща, но аз лично имах СИЛНО НЕГАТИВЕН опит там. Заплащането беше добро, поне за мен като неквалифициран за тази длъжност. Иначе през времето изкарано в сервиза дойдоха няколко можещи човека с опит и квалификации от други конкурентни сервизи и напуснаха не след дълго.
Колкото до негативния ми опит, не знам - някаква интрига ли се заформи, но бях подложен от първия ден на неуважително, унизително и подигаравателно отношение и въвеждане в заблуждение от прекия си “хлъзгав” ръководител. Това беше тенденциозно месеци наред и въпреки това реших да остана, понеже имам склонност, да се изразя така - да не съм производителен в такива условия и трябва все някога да се преборя с това, е не стана само си загубих 1 година и половина от живота, много нерви и възможността да науча нещо, намразих и сервиза. Накрая заключих, че всичко това е целенасочено и съзнателно от страна на ръководителя, след като беше като “насран” пред мен преди изходното ми интервю, на което можех да споделя за всичко. Но не го направих, а разказах на човешки ресурси тотални глупости като причина за напускането ми, първо защото не ми се занимава с интриги и другото, което ми направи впечатление е, че няма много тежест гласът на работниците в сервиза.

Като цяло мисля, че големите минуси на сервиза са бонусите, витаещият пост-комунистически дух и интригите.
Системата за бонификации много ощетява служителите, понеже ако им се наложи отпуск или болничен, системата не я интересува колко усилено си работил през останалите 10, 15 дни от месеца - тя си търси пълният таргет за месеца. И единият вариант е да духате супата два, три месеца в годината, вземайки само основната заплата, която не е много или пък да правите интриги, на кого и защо са дадени по-благоте неща с повече ”точки”

Иначе положението в Офиса е доста по-приятно и нормално, по мои наблюдения


Заставам със собственото си име, не знам да ли ще съм полезен на някого, но имах нуждата да споделя тези неща


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да разкаже защо толкова често се търси персонал за сервиза във Варна? Този път вече е през агенция за подбор на персонал, което според мен говори, че онзи, който се предполага да избере въпросния персонал не е наясно и не може да вземе решение от какви хора има нужда, та очаква посредник да свърши това вместо него.

И така гледам днес имат обява за приемчик. Но през цялото време са поставили изисквания, за които не е ясно дали са в състояние да платят. Искат и английски език, но обявата им е на български...

Ако все още интервютата/подбора ги прави онзи младеж, който отговаря за Варна и Бургас, персонал скоро няма да имат, и обявите им ще продължават да вървят. Не знам кой го е сложил на тази позиция, но от камиони и техния сервиз разбира точно толкова, колкото дърводелец от ядрен реактор. Затова и не успява да си подбере правилните хора.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нека всеки, който е решил да потърси работа в компанията има предвид и моя опит, и ако все пак има време за губене дори и за интервю, нека да отдели един следобед. Позицията , за която кандидатствах беше във Варна, и беше формулирана като "техник на камиони". Когато обаче прочетеш внимателно изискванията става ясно, че търсят сервизен инженер, с опит, знаещ чужд език, но те са решили да го водят и третират като техник. И след като пуснах документи ми се обадиха, при което младежа, който прави интервюто се оказа, че отговаря за сервизите във Варна и БУргас, като през повечето време бил в Бургас. До тук всичко добре, но не успя да ми отговори на въпроса - след като искат от онзи, който наемат да знае английски на ниво техническа документация, защо обявата им е на български... Също така ми обясни, че новите камиони имали много компютри, електроника , радари, и всякакво друго подобно оборудване, за което те търсят човек, но също така се очаква от въпросния човек да се занимава и с другите видове ремонти по двигатели, каросерия, или кабина. Разбрах, че търсят висококвалифициран специалист, с образование и опит в телекомуникациите и електрониката, от който очакват да бъде и общ работник. За заплащане не съм питал, но нямах и желание. Не съм инвестирал над 10 години в електроника и телекомуникации, за да бъда общ работник на някого, а той да си бара знаете кое, защото има връзки и някой го е сложил за началник сервиз. За последно зададох следния въпрос - защо младежите, които в момента правят механични ремонти по двигателя и кабината не се занимават с електрониката , радарите и компютрите в самия камион, на което младежа много се ядоса, и ми каза, че имали и други кандидати, а обявата им излезе след по - малко от 6 месеца. Успех с наемането на кандидати, които са добри във всичко, и разбират както от електроника, така и от компютърни мрежи, радари, каросерийно бояджийски ремонти. И никъде в обявата им не стана ясно какво те са готови да заплатят за изискванията, които имат, което 100 % е доказателство, че са се ориентирали към ниско платен персонал.


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-3

Какво да Ви кажа- след 6,5 години работа те изритват най-безцеремонно. Вие си преценявате.
Чуждестранна фирма с български манталитет.
Новото и име Волво Груп България ЕООД.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?