Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕТ Аязмо Ивайло Драганов /img/frontend/nomap.png"

ЕТ Аязмо Ивайло Драганов

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма по - отдаден на работата си човек от Иво Драганов. Имам няколко изпълнени интериорни проекта с Аязмо от предишната им дейност и винаги съм срещал разбирателство, коректност и ясно изразени правила за работа. А за по - горното мнение на дамата, която  всичко на всичко е "преподавала" един преподавателски час какво заплащане е желаела да получи още на първия ден от откриването на курса ^.^ Не е ли малко неоснователен този пост?!


15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
2
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте! Мнението, което пиша е по-скоро предупреждение към всички, които мислят да се свържат с тази фирма. Преди да приемете работата обмислете и коментирайте всички въпроси, които Ви интересуват и най-вече финансовите. От личен опит мога да кажа, че условията се променят в процесът на работа и то не във Ваша полза. При мен уговорката беше ок. 50 процента, като аз поемам материалите (водене на ателие по керамика). След като започнах процентът се промени на 30 като материалите си останаха за моя сметка. Занимавах се около месец с демонстрации и т.н. и не получих никакви пари. Не искам да бъда язвителна и негативна (иначе Ивайло е симпатичен, изглеждаше и разбран), но при мен така се получи. Надявам се да имате по-голям успех от мен.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?