Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Венера Плюс /img/frontend/nomap.png"

Венера Плюс

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

За София, това не е вярно на 100%. Може някой да говори зад гърба ти, ама само толкова.Може да работите в екип спокойно :). 


-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Забравили сте да споменете, че въпроните лелички са вечно неудовлетворени от живота и си го изкарват на  Вас. Постоянно мърморят и ти дишат във врата, за да пречат, когато работите. Плюят ръководството, а самите те работят за себе си като ползват безплатно рекламата на фирмата и служебната кола. Не си губете времето с тях! Текучеството е голямо.


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-3

Работата в тази агенция е загуба на време и на нерви. Заплата, осигуровки и прочие няма. Така да се каже вие не сте служител, а ходите доброволно да помагате. В офиса има 4 компютъра и ако искате да се доредите да ползвате по- добре си носете свой. Получавате служебен телефон, който редовна е спрян защото не са платени сметките. Започвате да ровите из вестници и интернет за да си събирате оферти и  е перфектно да имате собствен автомобил за да можете да ги огледате.
Половината обяви, които побликува агенцията са за зарибяване на клиенти. Перфектен апартамент на перфектен наем или цена, но отдавна зает. Ако има подходящ то той по всяка вероятноскт не е посетен от брокер преди това и освен, че се търси с клиент по 20 минути при оглед , се оказва, че е нещо съвсем друго.
Работната атмосфера е ужасна. Клиентите се обиждат. Няма работа в екип- всеки гледа да си налапа клиента и да му пробута нещо свое за да вземе огромните комисионни за себе си. Всеки говори глупости зад гърба ти. Разни велики лелички ти надуват цял ден главата колко са велики и избиват комплекси. А определени брокери са толерирани за сметка на други. Не видях брокер с нормално държание и акъл да издържи повече от месец
Ако сте решили да работите в сферата на недвижимите имоти пропуснете тази агенция. Не си заслужава да си тровите нервите.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?