Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Национална служба за съвети в земеделието /img/frontend/nomap.png"

Национална служба за съвети в земеделието

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ако искате да станете роби за 300лв. заповядайте в средите на държавната измама, уговорки за големи бонуси които обаче  отиват при директора. Ръководството е 99,9% некомпетентно "а някой дори и неграмотни" поблазнено от великите европари които си краде легално на всяко тримесечие а всъшност те дори не знаят какво е проек в сферата на земеделието и как се изпълнява. Поредната пошла залязваща държавна институция която все още има смелост да заявява че е в полза на обикновения човек. При разговор със служители в очите им светят не вашите проблеми а това колко ще ви олекотят джоба а това че е безплатно е само за пред институциите.
Горко на този който реши да ги ползва а камо ли да ги представлява.


-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Заплащането е под всякаква критика - 380 лв. заплата ли е?! Това е за хората, които вършат работата. За Коледа дадоха по 20 лв. - подигравка. Пък шефа сигурно е взел 2 000. А други служби в системата на МЗГ взеха по 2,5 заплати за Коледа.
Хората, с които работим - клиентите - ни уважават, но ......... това не се отнася за ръководството и за министерството - защото нямаме лоби там, защото ни управлява човек, който не става за това.
Привилегии - никакви. Даже харчим собствени средства за служебни разходи и чакаме някога да ни ги върнат. Привилегии имат само определени хора, които са симпатични на шефа.
Иначе повечето от колегите стават.
Средата в която работим - мебели от преди 100 години, т.е. никакъв европейски вид. Пък искаме хората да ни имат доверие - как да стане като ни видят в каква среда работим.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?