Искам да споделя мнение понеже тази година ще ми станат 4 години във фирмата. Главният ми проблем са условията на работа и по-точно тяхната липса. Хора, шефове и американци, не може от нас да се иска да стоим на счупени столове с разбити облегалки по 8 часа на ден. Това води до изкривяване на гръбначния стълб.
Не може да стоим и да се взираме през нискокачествени лупи и микроскопи. Много пъти говорихме, както и момчетата от склада постоянно го повтарят - липсва ни климатизация. Не може през зимата на -15 градуса, да се отваря голямата врата. "Да влизало въздух". Ако искате да влиза въздух, направете си климатичната система да работи както трябва. Лятото е същото, само че е задух...шефовете, поне имайте смелостта да ни гледате в очите, когато се разминаваме. Или сте гузни? Искам да попитам защо в рамките на 1 месец и трите момичета от Човешки Ресурси си отидоха? Какво се случва? Не може да искате бройки от нас, ако не оправите нещо от споменатото?
Имам и 1 последен въпрос, ама той е реторичен, докога ненужно ще ни занимава господинът с очилцата, който се разхожда из халето и се опитва да симулира дейност? Не разбирам каква е неговата роля и каква е работната му дейност?
Здравейте, как е ситуацията на инженерните позиции?
Всички в Удуърд са едно голям семейство, ценят и уважават личността на другия. Работната среда е спокойна и екипа е прекрасен. Благодаря на Удуърд, че ми дадоха шанс и вече три години и половина ходя с удоволствие и с усмивка на работа! :)
Не мога да разбера как по-голямата част от хората коментирали тук не са работили за компанията? Какво ви дава право да пишете - яд? На ситуацията в държавата, че не са ви взели на работа или просто ей така да поддържате форма...?
Здравейте,
бях на интервю в споменатата фирма.
Изключително неудобно за намиране място и назубрено за указание местоположение от г-жа Йорданова.
Когато намерих офиса на фирмата бях съпроводен от Йорданова и още една дама до стая с млад брадат господин, който се оказа изключително нелюбезен ( дори не си направи труда да ме погледне в очите и да стане прав, когато се представих) и беше зает с неща в своя брандиран, служебен лаптоп. Изключително шаблонни (лексиконни) и плоско зададени въпроси :)
"Брадата" се обади със затворени очи да обясни за позицията "Process engineer", как като "собственик" на линията няма да имаш ръководни функции, а си само "support".
HR дамата не знаеше нищо за позицията, не знаеше защо ме е избрала да дойда на интервю и дали съм подходящия кандидат ( явно запълва брой интервюта) и ме попита:
Някакви въпроси имате ли?
Сбогувахме се, и те продължиха натоварения си работен ден полузадрямали пред служебните лаптопи.
Уникално интервю, иникални идиоти.
Успех, бъдещи кандидати :)
Поредната (робовладелческа фирма),която иска да и работиш без пари !
На интервюто ще се наслушате на Обещания за развитие и увеличение на заплатата,както й колко е велика,добра и отговорна фирмата.
Заплащането е повече от мизерно 700-900лв,ако си човек на някого може да стартираш на 920.има ваучерите за храна са на стойност-50лв от,които 25лв ти си плащаш.
----,,ПРОЙЗВОДСТВОТО''---!!!!
Светлината е слаба и дразнеща,микроскопите,столовете и лупите са под всякаква критика.
!!!!Огромно текучество на хора!!!! Така наречените работници са довеждани от къде ли не,без никакъв опит в тази сфера-Предимно от роми.
---Началниците---
ЕМИЛ-управител
Ц.Митова HR
Г-жа Манолова-Началник цех.Надута,арогантна,невъзпитана,силно комплексирана ,,инженерка'' вманиачена да представлява нещо,но всъщност е едно голямо НИЩО,Което по необясним начин е станало началник.Ако й се мазните достатъчно може да имате късмет да ни ви махне.
Ако работите от скоро или ви предлагат да работите в клетка-сатори най-добре се откажете,защото teamlidera-който е тъп,миризлив,смотан и най-вече–НЕГРАМОТЕН да си напише името правилно ще трябва да ви обучава,а той не може.
НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО С ТАЗИ ФИРМИЧКА!!!!!!!!!
Съгласен съм, има 3 интервюта - казват, че ще си на определена позиция, а накрая си на съвсем друго нещо, а като ги попиташ кършат пръсти и принигват с очички с извинението "ами още чакаме да ни доставят части" - Не се знае още къде ще ви сложат..
И след като попиташ 3 пъти те завеждат при Цветелина и ти дават документ за прекратяване на договора, защото си губил интерес към работата.
Също така няма особено работа, макар и да казват, че има.
Като привилегии има някакви, но за работата "която вършиш" нещо не си заслужава.
Работното място е близо до терминал 1 (което е на супер далече) и смените са им от 6 до 14 от 8 до 16 и от 14 до 22 (като се има на предвид, че смените от 6 до 14 и от 14 до 22ч. още не са въведени и на интервютата само лъжат).
Супер разочарован съм от тази фирма, никога повече.
Подробна оценка от Деси
Изключително несериозна Фирма, три интервюта, които се провеждат с голям интервал за които не е упоменато в обявата им. Заплащането е под хиляда лв.чак след третата година може би, ще стане хиляда. Работилите там и работещите не биха дали подробна информация, защото им е забранено,това е заради договора който са подписали. Имам още доста забележки но за тях ще пиша до централата на Фирмата, която се намира в Америка.
Поредната фирма, която идва с големите изисквания и не дава почти нищо. Заради некомпетентното ръководство страдат служителите. Дават се големи обещания, но нищо не се изпълняват. За работата, която се извършва заплатата е много малка. Повишението на заплатата е пародия(20лв. на година).
Някой действащ служител може ли да напише два реда за фирмата?