Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Исеншъл Козметикс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Лозенец, ул. Васил Кирков, 25, ет. 3, ап. 3&markers=София,Район р-н Лозенец, ул. Васил Кирков, 25, ет. 3, ап. 3

Исеншъл Козметикс ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
2
Работна среда
0

Аз също съм бивш служител. Напуснах отдавна фирмата заради системно неспазване на гръмко изречени обещания от страна на управителката. Хайде да не се нападаме, а да изразяваме свободно мнението си!? Да, заплатите бяха високи, но това не е проблем на служителите, а на този, който ги определя - да си прави сметката навреме, нали така?! Освен това всички служители напуснаха по собствено желание, един единствен беше изгонен най-безцеремонно и то без никаква причина. Тази фирма е пред фалит, великата управителка обикаля сама търговските обекти и е единствена служителка на себе си. Кой прав и кой крив, м ;)? Хайде, успех!


бивш служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Горното мнение е на човек,който не се задържа повече от 3-4 месеца на една работа.Все някой и е крив:-((Вместо да търси проблема в себе си,насажда самата тя интриги и завист у колегите си.Как такъв служител ще го държиш на работа?Да получавало се е забавяне на заплатите понякога,но нека тя каже каква заплата взимаше за това че си почесваше....... по цял ден:-))Това не го споменава умишлено.Но какво да се очаква от нереализирана "стара" презряла мома:-))))Стига толкова.Аз напуснах без каквито и да са спънки от страна на управителката,заплата ми бе платена + дните който не бях ползвала отпуск.И в заключение,нека когато пишем срещу някои бъдем поне малко обективни.Останете със здраве.


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
-5

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКОРЕКТЕН РАБОТОДАТЕЛ! Управителката на фирмата създава интриги между служителите и нагнетява напрежение. Не плаща редовно заплати. Осигуровките са на възможно най - ниските прагове за съответната длъжност, въпреки, че при първоначалното събеседване уговорките са други. Някои служители работят дори без договор, за което и не им се плаща, само се обещава. Фирмата е търговска - предлага скъпа френска козметика в аптечната мрежа. Тъй като не се продава заради високите цени, се правят промоции на продукти, някои от които с ВЕЧЕ ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ. Недопустимо! Служителите работят в изключително напрежение заради непостоянните настроения на управителката и страх от уволнение. Дори когато искаш по собствено желание да напуснеш, биваш изгонен и не ти се плаща последната заплата. А може и повече от една, зависи колко ти дължат...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?