Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Контрагент 35 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Контрагент 35 ЕООД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
5

1.Относно предния коментар на колегата Станчо,считам че зад него стой самият г-н Пантов,понеже друг такъв кадър, няма и не е имало.
2.Подкрепям колегата Valeri /02,02,2012г/ напълно.
3.Жена му г-жа Пантова, е напълно нагла с постоянният си коментар (кой дава заплата над 560 лв)
4.Каквото и да направите за повишаване на оборота(маржа)не очаквайте повишение,все ще си стоите на начална заплата.
4.1 По другите офиси си живеят живота,няма шапкари над тях и работата върви.
5.Ако нещо се развали не се оправя с месеци.
6.Вътрешното обучение на фирмата е хубаво,само за ръководството,пазара показва коренно различно мислене и действия.
7.Шефът не обича истината ,обича да чува това което му е удобно и трябва да му кажете.
8.В състав (само някой служители),които обича да дакат на шефа и сред колектива говорят 1 ,а като отидат в офиса мълчат като пукали т.7 не е нормално да се лъжеш,че работиш.
9.Бумащината е прекалено голяма и пречи на работа,НО нали сме на 1 заплатка и сме майки ,мълчим( и антуража от бивши шивачки назначени,като видни вещи лица )
10.КонтраТитаник 35 от години стой на повърхността само със длан и няма надежда за измъкване.
11.Пожелавам Успех, на Всички колеги и колежки (пазажери) на кануто.
12.Не се унижавайте да Ви мачкат.
13.Не вярвайте,че сте съкратен поради не справяне с работата или намаляне обем (просто няма такава),така му оттърва на г-н Пантов.
14.Доста служители познавам в това число Гл.счетоводители,Системни администратори,Инженери не напуснали по собствена воля, а поради ниско и не дооценено заплащане.Те не са глупави хора.
15.Когато четете това да и някой от ръководството го прочете,да си направи изводите,но едвали Все пак 1/6 са от Гълъбово и околията.


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

   Виждам, че мнението на колегата е доста крайно и гневно, затова аз ще се постарая да съм доста по умерен, тъй като моята гледна точка е друга. Служител съм на фирмата вече една година. Дали това е фирмата с най-ниското заплащане в Енергетиката - не знам и не мога да кажа, тъй като не съм запознат, какви са възнагражденията в останалите фирми. Вероятно по ТЕЦ-овете вземат с пъти по-големи заплати, но там условията са други. Според мен заплатите са около и над средните за града. Изплащат се навреме, без ден закъснение. Малко фирми успяват да правят това в днешно време. Относно това, какъв е бил г-н Пантов и какви са неговите политически пристрастия – също не знам и не ме и интересува, пък и не ми е работа. Да, той наистина е добър психолог и умее да води разговорите в правилната посока, но не виждам нищо негативно в това, напротив – безценно качество за един търговец. Грацията, маниерът и възпитанието му са възхитителни! Бих казал, че не познавам друг човек, дори с наподобяващи такива. Ако един ден стана бизнесмен, този човек би ми бил кумир. Персоналът във фирмата е много добре подбран, да не кажа, че е почти невъзможно да възникнат конфликти между нас. Част от него е и семейството на г-н Пантов, с които се разбираме отлично. Част е дори съпругата му, за която мога да изкажа само суперлативи. Работна атмосфера е весела и усмихната, не си препиран, не си пришпорван. Нещо повече – в повечето фирми, като приключиш задълженията си, ти намират нови и нови, само и само да не стоиш и да не бездействаш, защото ти плащали. В Контрагент не е така, свършил ли си си работата, никой не те насилва с нищо. Е, като недостатък на фирмата, мога да отбележа липсата на обособен паркинг за ВСИЧКИ служители. Минус, който е налице в доста фирми. А за Контрагент местата за спиране отвън са опасни за инциденти, поради естеството на пътния участък. И накрая искам да отбележа, че както ми бе обещал г-н Пантов, в рамките на тази една година на няколко пъти ми увеличи заплатата, както бе обещал. Е, може би очаквах малко повече, но смятам и резултатите, които показах не са чак толкова блестящи. Дори си мисля, че бих бил много по-полезен на фирмата, ако се занимавам с друга дейност или съм в друг отдел. Но това е друга история…


8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
2
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
2

Фирмата с най-ниското заплащане в сферата на Енергетиката. Само обещания и нищо. А шефът е бившо комунистическо леке и провокатор. Зарибява те уж, че ще ти вдига заплатата постепенно, а то я вдигне с 20 лв., я не и това е за годината. На приказки сме големи, но на практика е една дърта циция. Събира ни на семинари как фирмата била социална и плащала на време, за разлика от други, които обещавали повече, но не давали. Дрън-дрън, социална към себе си - да, вярно е, има фирми, които плащат частично заплатите на служителите си, защото уж нямали средства, но в Контрагент заплатите се по-малки и от частичните на други места. Във фирмата е пълно с некомпетентни комплексари, които израстват с това, че се бият в гърдите, благодарение на неукостта на ръководството. Отврат, не я препоръчвам на никой уважащ и можещ, разбиращ от тоци.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?