Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Валдес 96 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Валдес 96 ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да кажа на всички търсещи работа: В никакъв случай не се доверявайте на обещанията на г-н Венков. Работих в тази фирма две години. Напуснах поради не изплащане на трудово възнаграждение. Имам да получавам осем заплати. Останах си с голите обещания. Да не говорим с какви закъснения и как се изплащат заплатите в тази фирма. Започна се с един месец, станаха два докато стигнаха осем и положението стана нетърпимо. Не знаеш кога и колко ще получиш. А сметките не чакат.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
3
Потенциал
-2
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
0

 Здравейте, реших да споделя с всички вас какво е нивото и отношението на работодателя в тази фирма. Доста дълго търпях и опитвах да се разбера с него като човек, но уви не се получава. Ето и за какво става въпрос накратко. В момента съм по майчинство втора година и заради не редовни плащания на осигуровки, аз все още си чакам майчинството за декември. Опитах да се свържа с въпросния работодател Валери Венков, но не ми вдига / от ноември 2011г/ крие се, тъй като ми дължи пари от заплати още преди да излезна в майчинство. Не съм единствената на която дължи пари. Искам да знаете преди да започнете работа там, че се осигурява на минималната работна заплата за длъжността, заплатите не се изплащат редовно, въпреки хилядите обещания от страна на г-н Венков.Дават се месечно по 100, 200 лв което е крайно малко за да можеш да искараш месеца. Преди да излезна в майчинство ми дължеше заплати за 3 месеца.Успях да си получа част от парите, но само част...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?