Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Мънисто /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-3
Потенциал
-1
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
1

С чиста съвест се присъединявам към предходните две мнения. Всичко, казано дотук за фирмата, е вярно! Шефът е поредният схемаджия, който ще направи всичко по силите си, за да печели на ваш гръб! Обявите му за работа са с подвеждаща информация, обучението във фирамта (което се промотира като голям бонус, но всъщност се състои в даване на редовни смени „на пангара“ по ненормален график) НЕ СЕ заплаща, а привилегиите ви като служител след това са нулеви. Единствените три хубави неща в цялата работа бяха колегите, които наистина са невероятни млади хора с голям творчески заряд, красивите артикули, които изработвахме и удобното местонахождение на обектите, но си помислете много добре, дали за 10-12-часови смени искате да сте „момче/момиче за всичко“, да получавате смехотворно заплащане и да ви мъмрят по най-унизителен начин. Пазете се от такива „работодатели“, които всъщност се изживяват като плантатори и умната! ;)
P.S. След видяното и преживяното на негова територя, г-н Киряков ме изгуби и като дългогодишен клиент! Повече не бих подкрепила експлоатацията на персонала му и с 1 лв. дори.


бивш служител

20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
1

Това, което казва Николай е абсолютно вярно. Наитина в магазините се правят страхотни бижута,но с цената на много. Когато работиш за тази верига, ти си изцяло поробен от нея. Всяка дума от написаното в предното мнение, е вярна. Нито можеш да планираш почивка ( и то евентуално!), нито можеш да помолиш за такава нормално. Винаги това е съпроводено от куп оняснения и въпроси "Защо?",  "Толкова ли е важно?" и пр. Шефът винаги ще се опта да се опровергае и да те изкара виновен, та даже ти самият да си повярваш. Експлоатацията е пълна. А и след разговори с някои от колежките от другите магазини, теорията се потвърждава, но всичко е прекрасно замаскирано зад една лъжлива ведра усмивка. Не ми се ще да навлизам в подробности,но ако искате да бачкате като луди, да ви мърморят за глупости, без почивка и за смешна заплата, това е вашето място.Всичко е добре замазано с гигантска доза лицемерие,но ако ви допада -дерзайте. Язък за творенията, след като отношението Ви към служителите е под всякаква критика, г-н Киряков.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Това е поредната фирма която експлоатира работниците си. Освен, че шефа определя в последния момент, кога, колко и кой ще се работи от робите му, така и ги "възнаграждава" с абсурно ниски заплати. В случей, че си планувал нещо за почивния си ден, ТРЯБВА тъпия шеф да ти позволи, защото трябва да си отдаден напълно и само на фирмата!!!  Не може семейството ти да е преди ФИРМАТА!!!  В случей, че има слаб ден -100 - 200лв оборот - си виновен отново ТИ и търпиш гадното отношение на тъпия шеф, смачква те!!! Моля ви бъдете внимателни, не трябва да се допускат такива фирми на нашия пазар, не им помагайте.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?