Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Турист сервиз рент-а-кар /img/frontend/nomap.png"

Турист сервиз рент-а-кар

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-13 от общо 13


настоящ служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-5

това не е фирма за нормални хора,това е кошер за хора дето обичат интригите,обичат да гледат как шефа им се гаври с колегите им, но и те работят там и не след дълго и с тях се гаврят (фразата БЯЛ РОБ е в пална сила за тази фирма)


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
0
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Подкрепям споделеното по-долу мнение. Най-голям проблем на фирмата е, че се държат с теб като с роб. Колектив - повече от ужасен. След натрупан опит тук и там мога да кажа с ръка на сърце, че да работиш сред  такива хора е подтискащо и депресиращо. Има си я групата на интригантите, има си я групата на подмазвачите и има си я групата на работещите дето са на кака, на батко роднини. Заплата е ниска, колегите са кофти, шефовете - без коментар за тях. Който се е спасил, добре е  направил.


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
-4
Работна среда
-3

Здравейте бивши, настоящи и (дано няма излъгали се) бъдещи служители на една от най-големите тристически агенции в София (резил).
Пише бивш служител на "Турист сервиз рент-а-кар", по известна като Sixt rent a car или "Турист сервиз холдинг", напуснал поради огромното си разочарование от отношението във фирмата, условията на работа, неоценяването .....
По същество:
Заплащане- средната работна заплата за територията на София, но с 0 въможност за увеличение години наред. Дребна подробност- осигуровки и превод по карта на минималната заплата, остатъка на ръка.
Уважение- нулево. Интригите от страна на близките до шефчето хора са неописуеми, никога не знаеш кога ше паднеш на мушка.
Привилегии- няма проблем с отпуските и болничните (май това е единствената привилегия).Предполагам обаче това се дължи на страха на шефовете от проверки от страна на инспекция по труда,които биха открили...хмм...доста интересни подробности.....Служебен телефон (впоспедствие това обаче се оказва не привилегия а минус)
Фирмена сигурност- ако шефа не е на кеф те изпраща в счетоводството да си подадеш молбата за напускане - веднага...може да няма основателна причина, а просто да не му харесваш, да е станал с дупето нагоре или просто някой да те е натопил за нещо(ако не си му приятен)
Ангажираност- в зависимост от отдела, в който работиш може да си ангажиран (дежурен на телефона) 24/7, дежурства събота и неделя, нощни обаждания и тн....
Потенциал за развитие - няма! Е, освен ако не спиш с шефа- тогава може да се издигнеш до ..мениджър....
Местоположение- като цяло офисите на фирмата са разположени из центъра...
Колеги- ако си сред малкото случайно попаднали в екипа (сиреч ако не си сестра,баща, вуйчо, жена или баджанак на шефа или шефката), нямаш шансове да се интегрираш. Винаги ще си на прицел и под наблюдение и при най-малкото неподчинение или негодувание по даден въпрос засягащ фирмата или теб самия ще започнат да те топят постепенно докато потънеш съвсем и те уволнят.
Работна среда- няма комуникация, има само интриги, съскане и злоба- факт! Трудно се издържа при тези условия.
 
За всички, които имат намерение да започват работа във фирмата ще препоръчам да потърсят друго място- има много по-добри.
За тези които все още са там- прочетете горното и се замислете дали си струват условията при които сте.
За бившите служители- радвайте се, че не сте вече част от "екипа" на фирмата, дори в момента да сте безработни -това е по-добрия вариант ;)
 
 
 
 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?