Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ти Ди Ай Бул ООД / TDI Bul Ltd /img/frontend/nomap.png"

Ти Ди Ай Бул ООД / TDI Bul Ltd

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-2

Просто се чудя, такива фирми наистина ли са способни така да експлоатират трудовия пазар. Това е безобразно. Клиентите им са UK фирми, плащащи около 70 % от възнаграждението на местни агенти, аутсорсвайки процесите си, което пак си е значителна сума за русенските стандарти. Те обаче плащат 10% от това и се надяват, че някоя млада (но квалифицирана) рибка ще се хване на въдицата. И после защо всеки идва в София и защо града се пълни с хора от провинцията. Ами така. Аз работих в София на подобна длъжност с UK клиент и освен, че ме осигуряваха на цялата сума и имахме добър месечен бонус за резултати, а базовото възнаграждение беше в пъти по-високо. Е, и изискванията не бяха малки, но в Русе има много кадри с подходящи образование и умения. За това не кандидатствайте. Нека да не могат да си намерят подходящи служители и да видим дали няма да предложат повече пари. Докато има шматки готови да работят по толкова време, за такива мижави суми, влагайки уменията си и вярвайки на обещания от рода на "личностно израстване", ще е така.  


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Къде се намира офиса им, в интернет няма никаква информция за тази фирма, освен тук и в джобс.бг.
Заплатата от около 600 лв. след удръжките на база минимална работна заплата при ШЕСТдневна работна седмица са смешни, за осигуряването на минимална заплата няма какво да се коментира.
Някой има ли информация за "Писачи за текстове на английски"(поне автори да го бяха кръстили) колко плащат, дали си струва за допълнителен доход да се съчетае с друга работа?


кандидат за работа

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
0
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
2

Ще напиша това, което не става видно от обявите им за работа, за да сте подготвени, когато се явявате на интервю.Подават ви примерен седмичен график за работа с 6 работни дни и 1 почивен. 9 часа на ден, в които половин час почивка /плаваща, според натовареността/. Може да се налага оставане на работа и над тези 6х9 часа седмично. Осигуряват Ви на 270 лв., останалото в брой. Сумарно за първите месеци може да достигнете брутно възнаграждение около 680 лв. Ако искате по-големи осигуровки, плащате ги Вие. 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?