ИП ДЕЛТА СТОК АД /img/frontend/nomap.png"

ИП ДЕЛТА СТОК АД

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес

Не ми се навлиза в подробности, само ще кажа, че ако има изобщо положително мнение ще е написано от хора, на които им е казано или от собствениците за да опитат да си изчистят положителния имидж. Ако сте имали късмета изобщо да попаднете там значи сте големи каръци. Хора се набират само ако сте познати на шефа и спрямо колко сте близки ви изритват после. Винаги след 6 месечният изпитателен срок и с най- глупавите причини, които може да си предтавите. Ако сте по- наивен и перфекционист това може да ви съсипе. Колежките си тръгват разплакани от там. Например една я уволниха, защото уж била взела бутилка вино от рожден ден на колега, който със собствените си пари беше купил почерпка. Една друга, защото била яла на обяд в кухнята риба, която си е донесла от вкъщи и тем подобни още глупости. Един колега, че акал в тоалетната, с извинение, даже колегите му направили забалежка и след това го уволнили. Чистачката се била оплакала, че една колежка идвала прекалено рано и и пречила да чисти. И тем подобни глупости, които главата на нормалния човек не се побират. Иначе шефовете не идват на работа. От тримата единия е там я не. Събират се само на обяд да ходят да обядват някъде и ходят точно като пауни след това, но най противния е шафът на Ай ти отдела. Който е един старчок, който ако изобщо някога е разбирал от програмиране сигурно е било, когато се е пишело на асамблер. Идва на обяд, когато шефовете са там, ходи обядва с тях и се прибира да си обзавежда новата къща в Бояна. Беше взел целия екип да му прави там разни глупости от сорта на с едно дистанционно да си дърпа пердета, включва миксера и подобни. А иначе си построи къща в Бояна, защото. на милия, му отеснял петстайния апартамент в Иван Вазов. Останалите колеги са натегачи, използвачи, лицемери и мазници и предатели, които само чакат да очернят някого за да изпъкнат те. Повечето също са старчоци. Постоянно звънят недоволни клиенти, загубили много. Сещате се, че не е случайно. Не знам какво трябва да се сезира, но работата не им е читава и определено трябва да се проверят за измами и мястото им е в затвора. Ако ви се иска да изпитате какво значи ад. Там е мястото.

Хора, не бъдете наивници! Бягайте далеч от тази фирма, ако си цените нервите и парите!

Носят се високо в небето, а са едни долни измамници!

Колкото и да се рекламирате, си оставате същите измамници!

Напълно подкрепям предишните постове и съвсем откровено мога да заява, не тази компания по никакъв начин не се грижи за хората си, колкото и да претендира за това. Вземат се от кофти по-кофти бизнес решения, които подкопават големия потенциал, който до скоро беше факт.

Пълна шуробаджанащина, лицемерие, клюки и интриги. Някви нискокапацитетни женици ти ходят по нервите подкрепени от техни покровители. Напуснах след 6 месеца във въпросната фирма и съм изключително доволен.

Бях клинет на въпросната компания. Изключително разочарован съм. Тромави процедури след което не може да се свържеш с тях. Една женица ти вдига на рецепцията и винаги щяла да предаде и това е.

Не се занимавайте дори на интервю да ходите. Още на него ще разберете, че яко ви габаркат и с априте и с работата. Вживяващи се шефове и HR ще ви се правят на интересни ще ви обучават уж и накрая ще получите неуважение и държание подобаващо на някоя квартална кръчма.

Ако имаш възможност още сега да прекратиш отношенията си с фирмата мой съвет е да го направиш, защото нищо добро не те очаква. Отношението към служителите е като към затворниците. Ако все пак започнеш работа при тях много скоро ще станеш жертва на психологически тормоз от страна на шефовете, които постоянно ще ти натякват, че са платили пари за твоето обучение и в прав текст ще ти заявят, че си им длъжен хиляди левове