Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ориндж Център /img/frontend/nomap.png"

Ориндж Център

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


клиент

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-2

Така е Ралица, съвсем права си и подкрепям пзицията ти. Само че другарите - работодатели в България не си падат на гърба, че са по - неграмотни от онези, които кандидатсват при тях за работа, и това ти става ясно още при първите няколко разменени изречения. Причината за това е много проста - прекалено много са хората, които искат да са шефове и началници, но не познават етапите на работата, както и проблемите във всеки един етап. Аз лично вече когато ства дума за идея си мълча, защото съм бил свидетел как хора, поставени за ръководители само като ти зададе въпрос ти става ясно, че си няма и хабер , но иначе ти краде идеята, след което видиш ли колко талантлив бил и какъв потенциал имал. Хайде много станахте такива.
Моят съвет е продължавах смело напред, а губещите са единствено онези, които са се отнесли некоретно с теб.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не съм имала трудови взаимоотношения с фирмата, но искам да споделя нещо, което смятям за абсолютно некоректно.Декември месец-2011г. от Ориндж Център бе публикувана обява за продавач-консултант за тогава,все още неоткритата от тях кафе-книжарница на ул."Граф Игнатиев", отидох на интервю, казаха ми, че ще ми се обадят каквото и решение да вземат,така и стана, обадиха ми се и ми казаха, че са се спряли на друг кандидат- ок, няма проблем, лек ден и всичко най- хубаво...След това на 03.01.2012г ми се обадиха отново да ме поканят на интервю без да знаят,че изобщо сме се виждали вече! След като ги подсетих коя съм се разбрахме да се чуем на другия ден и да се разберем кога точно ще се видим, тъй като вече имах уговорка за друго интервю. На другият ден се обадих на момичето, с което бях разговаряла, което всъщност присъстваше и на първото ми интервю при тях(не знам дали има значение, но се казва Мартина) и тя ми каза, че има много работа същия ден и ще ми се обади на другия ден, за да се видим. Нито това момиче ми се обади, нито някой друг от фирмата, за да ми каже каквото и да е. Това, което не мога да разбера е защо трябва взаимно да си губим времето  и да се залъгваме? На мен вече ми е ясно, че нещо в мен явно не им е харесало, но за да бъдат коректната фирма, за която се представят мисля, че трябваше да ми се обадят и да скалъпят едно обяснение от сорта на- " Мислим, че не си подходящият кандидат за нашата позиция..." или нещо подобно. Другото, от което ми стана неприятно е, че тъй като и преди съм работила в кафе-книжарница на интервюто им споделих някои неща от тази сфера, тъй като те бяха малко притеснени от това си, ново начинание, които сега виждам приложени в кафето им, не мога да бъда сигурна дали не са ги имали като идеи и преди и по никакъв начин не ги обвинявам, но смятам, че както аз бях коректна с тях и се опитвах да помогна преди изобщо да съм започнала работа там, така и те можеха да вдигнат телефона и да ми кажат, че няма смисъл да чакам интервю. Имах голямо желание да работя там, тъй като имам подходящото образование и опит, и искам да работя в тази сфера, но след това, което стана тази фирма за мен не е опция.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?