Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Неделчев Еоод /img/frontend/nomap.png"

Неделчев Еоод

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
0

Здравей  брачед  не  ми   харесва   това   където   правиш   с  работниците  даим  повече  почивка  за  хранене  и   да   пият  кафе   и  тоалетна,половин   минута  за  цигари  и  си  плашта им  на  старите  и   новите   работници  заплата  редовно,за   пенсия,осигуревки,майчинство   и  не  забравай   да   почерпиш  за  фирмата    и  децата.


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-4

Здравейте, ето едно прясно мнение за тази фирма в цифри.
На първо място, естествено е Заплащането- много зле.Един месец ходех на работа почти без една стотинка в джоба. Разпитах за някакъв евентуален аванс и получих само вдигнати рамене за отговор. Постъпих на работа на 12-ти Май 2011 и чак на 13 юни получих първите пари-мисля,че бяха към 200лв, обясниха ми че това е половин заплата за половин месец. Стиснах зъби и на следващия месец получих 450 лв. На по следващия-550 и толкова си останаха до края.Вярно, Трудов договор и осигуровки- от първия работен ден, но върху 350 лв.
Второ- Работна среда. Едно мазе, пълно с машини, изкуствено осветление, шум и НИКАКВО ПРОВЕТРЕНИЕ!!! А се спояват платки по цял ден, оловото си е олово, знаете.Спойка-вълна е машината от която в помещението замирисва на Морга и в гърлото ти става буца, защото не е включена към качествена аспирация. Почивки- под минимума.
една почивка в 10-30 "за по цигара" не 10 мин! На бегом пред входа и обратно на работа. Ако се кача в кафенето, изпуша там една цигара и се върна съм "закъснял"! А съм го засичал няколко пъти- точно 8 мин.
По закон за такава работа се полагат 10 мин на всеки 2 часа, обаче там не е така. Обедна почивка- Половин час. А наблизо няма къде да се яде, освен в кафенето, но там е скъпичко. Или търчиш до някъде, ядеш набързо и се връщаш.
Комуникацията между ръководителката и персонала е много зле Пример: Започваме ново изделие, няма монтажни схеми, още не знаем как да се разпределим, паника, а на обяд темата за разговор беше "Веселин Маринов щял да се развежда". Не обвинявам конкретната Ръководителка, тя наистина е млада и няма много опит, отговаряше за Всичко, но вместо да поговори с хората се ядосваше за всяка дреболия,а така се трупа напрежение между колегите. Имаше един дето правеше грешки в началото и тя директно го "препоръча за уволнение", вместо да му разясни нещата. Случвало ми се е да оставам след работа извънредно, за да наваксаме с работата, защото не достигаха хора. НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЕДНА СТОТИНКА ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД , НО АКО ЗАКЪСНЕЯ 2-3 мин сутрин следва задължителното мрънкане, което ме изнервяше излишно.
Удобства и приспособления за оптимизиране на работата- Какво е това? Пълна импровизация. Лично измислих няколко такива от подръчни материали, сметнах че пестят поне по 1 час на ден. Даже едно браво не чух от ръководството, да не говорим за бонус. Общо взето Неделчев разчита на безработицата в България за да държи хората на минимално заплащане, а в същото време иска отговорност, качество и количество.Не може по цял ден да мислиш какво и как ще вечеряш и да си съсредоточен и сам да си контролираш качеството на изделията в тези мизерни условия, описани по-горе. Нямаше даже читави клещи, малките резистори се огъваха и рязаха на ръка един по един- абсолютно малоумие.Поялниците изгоряха един по един и 2-3 седмици се работеше с едни социалистически топузи.Накрая Неделчев ме излъга, че ще затваря "Фабриката" и ще се изнася за Чехия или Германия. Накара ме да подпиша молба за напускане по мое желание, и то точно Декември месец, за Коледа.
Слава богу, добре че се махнах, намерих си по-добра работа.
Яд ме е ,че колегите, с които все още се уважаваме си останаха в тази мизерия.
Написаното тук не е с цел да обидя някого, дори самият Неделчев трябва да ми е благодарен, че му посочвам проблемите. Те са решими без това да струва кой знае колко. С дребни промени могат да се постигнат чудеса, стига персоналът да се мотивира и да му се усигурят човешки условия. Ако има проблем- да се сподели, а не "карай така,па ше видим".
Успех на старите колеги, а ако сте решили тепърва да започвате работа за Неделчев- Помислете пак
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?