Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Мултивак България продакшън /img/frontend/nomap.png"

Мултивак България продакшън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 21 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 21


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Прочетох мненията и те са основно от хора, работещи в производството. Имате ли информация какво е положението при конструкторите и технологиите?


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Оо, любим мой Мултивак....
Ще говоря чисто и откровено, и само, и единствено за отдел Листообработка.
Относно условията във фирмата са повече от впечатляващи! Без компромис в технологиите и чистотата! Но нека караме направо...
При започването ми през 2019 г. аз още нямах уредено жилище за живеене в София, но тогавашната управа на фирмата начело с Ивайло Димитров и Тодор Цанев бяха толкова настоятелни да започна на мига и бях настанен в техния Хостел намиращ се във фирмата и предназначен за гостите от чужбина. Бях първият работник в отдела още преди да стартира експлоатацията на машините. Та нещата бяха прекрасни през целия период на подпомагане за стартиране на отдела до момента на започване на трудова дейност.
Мениджърът ни тогава беше Момчил Миков, който беше доста слабо информиран относно Листообработка, както и по-късно се видя, че и в мениджърските си задължения също.
Месеци (3-4) след стартирането на работния ни процес смениха управа на фирмата, като начело застана Мирием Сервет Мустафа (ако въобще е написано правилно).
По това време аз вече бях кандидатствал на вътрешен кастинг за технолог, като предприех мерки да споделя желанието си с новия управляващ, а именно Мустафа.
От нея получих ''разбиране и зелена светлина '' но това по думите й, а не в мислите й.
Та бях удобрен и се премина към курс, с който върви обвързващ договор за 2 г, за повишаване на квалификацията. (мина ми през ум дали не е капан за връзване на работник и да не получа после повишение и да им работя 2г)
Но приех и подписах. След свършване то на курса се започна...:
- ,,Ще те преместим. Първо трябва да намерим хора, за да ги обучиш на машината и тогава...."
6 месеца по-късно вече бяха намерени и обучени хората, а след като попитах какво се случва започна адското мотаене.
От тип: ,,Ще говорим на срещата...", ,,Ще видим...", ,,На изчакване сме...." Докато един ден разбрах, че именно господин Миков под влияние на заповедите на Мустафа е отишъл при мениджъра на отдел Технолози и е обявил от мое име, че аз се отказвам от технологирането без дори да ме е питал.
В разговора след постъпката му, ми беше обяснено, че е накаран от Мустафа и е нямал избор (имам запис на целия разговор с мръсните и ризи. )
И така останах в отдела, който впрочем работеше 2г и 4м без Акт 16 с табели на машините- ''Машините са в тестов режим. Нека всяко отклонение да се записва в книгата.'' Минаваха с този номер 2г 4м...
След, като мениджърът ни Момчил Миков бе премахнат от отдела на негово място застана Георги Керемидчиев.
В началото на неговата власт се забеляза лъч надежда за отдела, но лъча угасна, като новогодишна фойерверка.
Той ме избра за ,,отговорник смяна" и представете си горната история само, че с повече обиждане и унижаване....
С прецедент, че го познавам още преди това, за мен този човек е без капка достойнство стана една гадна подлога на същата госпожа Мустафа.
ХОРА, които са му помагали и му бяха на нивото, сами започнаха да говорят, как не могат да го познаят. До вчера се смееше с тях, а след сгушването му с Мустафа започна да ги мачка.... Как така?
Отново 7 месеца без договор за отговорник, отново лъжи и въртене...
А относно професионализма му като мениджър явно само той го вижда.
Представете си мениджър в немска компания, който прави 200 правописни грешки в мейл и ме пита ''хелий'' как се пише? И ползваме гугъл транслейт за мейлите от Германия... Пълен смях.
Та относно дали да работите там?
- не и в Листообработката, защото Ви чака същото.
Имайте предвид, че трябва да имате имунитет на мечка, защото болничните се обжалват и ще се явявате на комисия.
И, Мустафа само да Ви кажа, че като искате да съдите хора за етнически обиди не викайте пред тях: ,,Вие Българите сте ужасни."
Само съвет!


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
2

Ето какво мога да кажа като бивш служител отдел листообработка. Когато постъпих на работа бях очарован от условията и отношението на управата към служителите си. Наистина имах чувството,че работя в немска компания.Заплащането е редовно,имаш допълнителна здравна осигуровка,както и столова с разнообразно меню(за по 4.50лв).Колективът, който се сформира, беше супер.Тогава настъпиха промени в ръководството.За нов директор беше назначена туркиня от Шумен на име Мустафа(със съмнителна репутация,знам я още преди да дойде в компанията)като с времето си пролича некопентноста и(веднъж ме попита какво е това винтоверт,а твърди че е машинен инженер).Първата и работа беше да затвори столовата и да намали стартовите заплати на новоназначените работници,защото според нея,хората в Шумен работели за по 600-700 лева, а тук 1400 и се виждали много, а и трябвало да се пести(но не и от служебни автомобили,гориво и други социални придобивки,с които се ползва).После ни обърна срещу тогавашния ни мениджър,след което и един срещу друг,с помощта на интриги и толериране на не толкова продуктивните.След като принуди тогавашния ни мениджър да напусне,на поста му назначи едно неграмотно момче от някакво плевенско село,на име Гошко К.(поп Кръстьо).На драго сърце това момче се отказа от честта и достойнството си,само за да ни стане мениджър и лична подлога на Мустафа. Експлоатацията на работниците започна и това даде много добър резултат,производството се увеличи двойно,но не и заплатите на работниците.В това нямаше нищо лошо,защото те двамцата си вземаха регулярно бонусите за това,че ти си се утрепал от работа. Ще бъдеш принуден да изкараш всякакви курсове за повишаване на квалификация,само за да си по-продуктивен,но това няма да се отрази на заплатата ти.Ако се разболееш бъди сигурен,че ще ти обжалват болничния и ще трябва да се явиш на ЛКК комисия,после чакаш решение и най-накрая НОЙ(около 2 месеца е процедутара).Под игото на Мустафа това се превърна в практика. На края на годината ще ти кажат,че производството е много зле и няма пари за актуализация на заплатите на работниците или скромно 30лв и то ако доносите за теб са положителни(но не и за бонуси на Мустафа и гошко)За сметка на това бъдете сигурни,че през новата година ще бъдете експлоатирани,унижавани,заплашвани и обиждани от Мустафа, даже и на расова основа.Това не впечатлява по никакъв начин немския директор,който и е дал зелена светлина да "коли и беси".Все пак както Мустафа не веднъж е казвала тях ги интересуват цифрите,а не хората. Така, че ако нямаш самоуважение и достойнство и не ти пречи да те експлоатира,обижда,заплашва и унижава някаква турска селска пръчка,това е правилната компания за теб. Пропуснах да добавя,че преди да напуснеш Мустафа ще иска да възстановиш разходите по "обучението",преквалификацията или каквото там си реши в противен случай ще си ги изиска по съдебен ред(чакам си призовката).


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата с Много Въпросителни(Само така, ще кажа.... Вие си преценете защо?!?...


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-4

Лошо отношение, некоректна и интригантска среда. Сериозни проблеми между отделите и на никой не му пука. Защо ви бягат старите и качествени хора ?! като имаш проблеми…да, добре и празни обещания. Двоен стандарт за нормални и подмазвачи… Напрежението е голямо със заплахи и обиди. Тежестта пада върху обилновения работник а съвестние са пренатоварени. всичко читаво бяга защото се държат като роби с пероснала. постоянно се въртят едни и същи обяви….явно не могат да си намерят хора. Транспорта и пътя до там е отвратително далече с трафик и задръствания. Дебнат те за какво ли не и все си виновен за нещо без да подозираш, че е твоя работа. Ако нямате самоуважение и обичате да ви командват по селски начин. Велика пародия на немско производство …иначе на интервюто ръководителя на отдела даваше големи обещания…само лъжи! От зле по на зле…на никой не му дреме…явно няма кой да им работи и да им се върже на „прекрасните“ условия.


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

някой може ли да ми каже какво е положение в момента? чувам че е много зле...текучество натоварване. пълно с подмазвачи....експлоатация на мах

напуснах едни селяци където беше пълна експлоатация и селяния


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

С тези 12-часови смени си ИБЕТЕ МАМАТА.....ЗАПЛАЩАНЕТО СЪЩО Е МАЛКО!!!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ето какво мога да кажа като бивш служител в електро-отдела - ELA.
Колектив- НУЛА !!! - пълно е с интриганти , двуличници, глашатайки и всякакви от тоз род. Има няколко служители , които си мислят че са супер специалисти, назовавайки елементите от електроапаратурата като "ТОРТА , МЛАДОСТ" и т.н., без да знаят или да са наясно какви са тия части и как всъщност работят или какво правят, да не говорим за някакви други знания от електриката. Същите тези специалистки обаче ( Виктория, Ивона, Галя...), за нищо на света няма да пропуснат да те оплюят, дали заслужено или не, подкрепяни и защитавани яростно от мениджърката на отдела- Милена, за която ще кажа след малко. Управителя, Александър, иначе готин човек, но незнайно защо държи изключително на Милена, която е главния виновник за разпада и състоянието на електро отдела. Аз като началник смяна, бях непрекъснато виновен за всичко в този отдел - за това за кабелите не са доставени на макари, въпреки че аз не съм ги поръчвал, за липсите в склада- въпреки че той не бе моя отговорност и всеки има достъп до него, за това че навън вали или не, за това че на някоя от горе споменатите или на Милена, им е дошъл или не месечния цикъл. Пълна пародия на мениджър - започваш да правиш нещо и след малко " ама защо правиш това?!! Започвай веднага друго", и после пак така. Никаква представа за управление. При напускането на един от новите служители, веднага се обади на една от нейните глашатайки- Галя, с думите "ОТИДИ И КАЖИ НА УПРАВИТЕЛЯ ЧЕ ВЪПРОСНИЯ ЧОВЕК Е НЕГРАМОТНИК И НЕ РАБОТИ" . Лицемерието е на почит. Заплатите на монтажниците е 900-1100лв. като горната сума е след навъртян с години стаж. Дават 60лв. купони, но преференциални цени на храната в столовата им няма. Цените са като в кръчмата.
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОГО ДА СИ ГУБИ ВРЕМЕТО ТАМ, но всеки си знае за него си.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,някой знае ли каква е заплатата за Електричар / Монтажник Електрооборудване?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?