Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Мултивак България продакшън /img/frontend/nomap.png"

Мултивак България продакшън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 24 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 24


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
2

Останах потресен от злобните клевети и мнението изразено за HR-a Георги от 13.11.22г. Запитах се що за болно, злобно и изпростяло същество би го написало и пред очите ми изскочи само един образ, този на Мериам Цервет Мостафлъ - сегашната директорка на завода, но защо? Поводът за това е , че 3 дни по-рано бившият HR Георги се яви като свидетел в моя полза по дело, което Мултивак (представляван от Мостафлъ) води срещу мен. Що за болно същество би клеветило и обвинявало човек, който не работи във фирмата от близо 2 години, за случващото се сега? Това, което става там, липсата на нови кадри и постоянно напускащи стари такива е в резултат от некадърното й управление, просташкото и злобно отношение спрямо служителите на Мултивак. За разлика от Мостафлъ, бившият HR никога не се е държал така с хората. Доказателство за това е, че за времето, през което работех във Мултивак като заварчик, не съм чул лоша дума за него, за разлика от Мостафлъ, затова и заставам с името си. Докато четях написаното от нея ми стана жалко и смешно, защото всички епитети и нарицателни, използвани да опише HR-a Георги, важат с пълна тежест за самата нея, но не и за него. Също така се чудя , що за директор би си позволил да клевети бивши и настоящи колеги (най-малко не й отива на поста, на който е назначена) а не обърне внимание на фирмата, която е поставила на колене , в резултат на личните си и професионални качества. Мога да пиша още много по темата, но не виждам повече смисъл. Само искам да ти кажа, че преди да наречеш някой неграмотен първо си оправи правописа и моля те спри се и потърси помощ (психиатър).


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тук вече е коментиран, но ще потвърдя мнението за дебелогъзата уруспия директорка Мериам Мустафа. Изключително некоректно, злобно, токсично и подмолно същество. Единственото, което истински и се отдава са лъжи, интриги, сплетни, клюки, двуличие и лицемерие. Особено последните няколко седмици надминава дори себе си. Колкото по-рано ръководството в Германия осъзнае, колко вредно е тази простакеса за атмосферата във фирмата и се освободи от нея, толкова по-добре, даже закъсняват. Имам усещането, че тази "жена" живее заради интригата. Провинциално-селският и словесен речник, манталитет и комплексите и спъват нормалния работен процес и тя носи лична вина за редица проблеми с напускащите кадри от дълго време насам. Тя сама осъзнава, че се получава огромно разминаване между нейните амбиции и стремежи със собствените и възможности. Английският и е пълна трагедия и го говори със силен шуменски акцент, но то като българският и(нали все пак турският и е майчин) е слаб, какви други езици да очакваме...Неграмотно и необразовано същество. Не на последно място трябва да се отбележат нестандартните и интереси, отношения и ориентация от деликатен характер,(за това мъжът и е избягал с 200) като с това може да се обяснят най-вероятно горепосочените негови "качества и способности"! В друга фирма няма как да и дадат да пипне химикалката, а те тук я държат като директор . Оставаме в очакване на осъзнаване от немското ръководство ръководството...


настоящ служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-1
Потенциал
-2
Местоположение
-1
Колеги
-2
Работна среда
-1

Тук вече е коментиран, но ще потвърдя мнението за гологлавото HR-че Гошо. Изключително некоректно, злобно, токсично и подмолно същество. Единственото, което истински му се отдава са лъжи, интриги, сплетни, клюки, двуличие и лицемерие. Особено последните няколко седмици надминава дори себе си. Колкото по-рано ръководството осъзнае, колко вредно е това човече за атмосферата във фирмата и се освободи от него, толкова по-добре, даже закъсняват. Имам усещането, че това човече живее заради интригата. Провинциално-селският му словесен речник, манталитет и комплексите му спъват нормални подбор на кадри и той носи лична вина за редица проблеми с подбора на кадри и тяхното задържане във фирмата от дълго време насам. Той сам осъзнава, че се получава огромно разминаване между неговите амбиции и стремежи и собствените възможности. Английският му е пълна трагедия и го говори със силен аграрен акцент, но то като българският му е слаб, какви други езици да очакваме...Неграмотно и необразовано същество. Не на последно място трябва да се отбележат нестандартните му интереси, отношения и ориентация от деликатен характер, като с това може да се обяснят най-вероятно горепосочените негови "качества и способности"! В друга фирма няма да ми дадат да пипа химикалката, а те тук го държат като HR. Оставаме в очакване на осъзнаване от ръководството...


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Прочетох мненията и те са основно от хора, работещи в производството. Имате ли информация какво е положението при конструкторите и технологиите?


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Оо, любим мой Мултивак....
Ще говоря чисто и откровено, и само, и единствено за отдел Листообработка.
Относно условията във фирмата са повече от впечатляващи! Без компромис в технологиите и чистотата! Но нека караме направо...
При започването ми през 2019 г. аз още нямах уредено жилище за живеене в София, но тогавашната управа на фирмата начело с Ивайло Димитров и Тодор Цанев бяха толкова настоятелни да започна на мига и бях настанен в техния Хостел намиращ се във фирмата и предназначен за гостите от чужбина. Бях първият работник в отдела още преди да стартира експлоатацията на машините. Та нещата бяха прекрасни през целия период на подпомагане за стартиране на отдела до момента на започване на трудова дейност.
Мениджърът ни тогава беше Момчил Миков, който беше доста слабо информиран относно Листообработка, както и по-късно се видя, че и в мениджърските си задължения също.
Месеци (3-4) след стартирането на работния ни процес смениха управа на фирмата, като начело застана Мирием Сервет Мустафа (ако въобще е написано правилно).
По това време аз вече бях кандидатствал на вътрешен кастинг за технолог, като предприех мерки да споделя желанието си с новия управляващ, а именно Мустафа.
От нея получих ''разбиране и зелена светлина '' но това по думите й, а не в мислите й.
Та бях удобрен и се премина към курс, с който върви обвързващ договор за 2 г, за повишаване на квалификацията. (мина ми през ум дали не е капан за връзване на работник и да не получа после повишение и да им работя 2г)
Но приех и подписах. След свършване то на курса се започна...:
- ,,Ще те преместим. Първо трябва да намерим хора, за да ги обучиш на машината и тогава...."
6 месеца по-късно вече бяха намерени и обучени хората, а след като попитах какво се случва започна адското мотаене.
От тип: ,,Ще говорим на срещата...", ,,Ще видим...", ,,На изчакване сме...." Докато един ден разбрах, че именно господин Миков под влияние на заповедите на Мустафа е отишъл при мениджъра на отдел Технолози и е обявил от мое име, че аз се отказвам от технологирането без дори да ме е питал.
В разговора след постъпката му, ми беше обяснено, че е накаран от Мустафа и е нямал избор (имам запис на целия разговор с мръсните и ризи. )
И така останах в отдела, който впрочем работеше 2г и 4м без Акт 16 с табели на машините- ''Машините са в тестов режим. Нека всяко отклонение да се записва в книгата.'' Минаваха с този номер 2г 4м...
След, като мениджърът ни Момчил Миков бе премахнат от отдела на негово място застана Георги Керемидчиев.
В началото на неговата власт се забеляза лъч надежда за отдела, но лъча угасна, като новогодишна фойерверка.
Той ме избра за ,,отговорник смяна" и представете си горната история само, че с повече обиждане и унижаване....
С прецедент, че го познавам още преди това, за мен този човек е без капка достойнство стана една гадна подлога на същата госпожа Мустафа.
ХОРА, които са му помагали и му бяха на нивото, сами започнаха да говорят, как не могат да го познаят. До вчера се смееше с тях, а след сгушването му с Мустафа започна да ги мачка.... Как така?
Отново 7 месеца без договор за отговорник, отново лъжи и въртене...
А относно професионализма му като мениджър явно само той го вижда.
Представете си мениджър в немска компания, който прави 200 правописни грешки в мейл и ме пита ''хелий'' как се пише? И ползваме гугъл транслейт за мейлите от Германия... Пълен смях.
Та относно дали да работите там?
- не и в Листообработката, защото Ви чака същото.
Имайте предвид, че трябва да имате имунитет на мечка, защото болничните се обжалват и ще се явявате на комисия.
И, Мустафа само да Ви кажа, че като искате да съдите хора за етнически обиди не викайте пред тях: ,,Вие Българите сте ужасни."
Само съвет!


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
2

Ето какво мога да кажа като бивш служител отдел листообработка. Когато постъпих на работа бях очарован от условията и отношението на управата към служителите си. Наистина имах чувството,че работя в немска компания.Заплащането е редовно,имаш допълнителна здравна осигуровка,както и столова с разнообразно меню(за по 4.50лв).Колективът, който се сформира, беше супер.Тогава настъпиха промени в ръководството.За нов директор беше назначена туркиня от Шумен на име Мустафа(със съмнителна репутация,знам я още преди да дойде в компанията)като с времето си пролича некопентноста и(веднъж ме попита какво е това винтоверт,а твърди че е машинен инженер).Първата и работа беше да затвори столовата и да намали стартовите заплати на новоназначените работници,защото според нея,хората в Шумен работели за по 600-700 лева, а тук 1400 и се виждали много, а и трябвало да се пести(но не и от служебни автомобили,гориво и други социални придобивки,с които се ползва).После ни обърна срещу тогавашния ни мениджър,след което и един срещу друг,с помощта на интриги и толериране на не толкова продуктивните.След като принуди тогавашния ни мениджър да напусне,на поста му назначи едно неграмотно момче от някакво плевенско село,на име Гошко К.(поп Кръстьо).На драго сърце това момче се отказа от честта и достойнството си,само за да ни стане мениджър и лична подлога на Мустафа. Експлоатацията на работниците започна и това даде много добър резултат,производството се увеличи двойно,но не и заплатите на работниците.В това нямаше нищо лошо,защото те двамцата си вземаха регулярно бонусите за това,че ти си се утрепал от работа. Ще бъдеш принуден да изкараш всякакви курсове за повишаване на квалификация,само за да си по-продуктивен,но това няма да се отрази на заплатата ти.Ако се разболееш бъди сигурен,че ще ти обжалват болничния и ще трябва да се явиш на ЛКК комисия,после чакаш решение и най-накрая НОЙ(около 2 месеца е процедутара).Под игото на Мустафа това се превърна в практика. На края на годината ще ти кажат,че производството е много зле и няма пари за актуализация на заплатите на работниците или скромно 30лв и то ако доносите за теб са положителни(но не и за бонуси на Мустафа и гошко)За сметка на това бъдете сигурни,че през новата година ще бъдете експлоатирани,унижавани,заплашвани и обиждани от Мустафа, даже и на расова основа.Това не впечатлява по никакъв начин немския директор,който и е дал зелена светлина да "коли и беси".Все пак както Мустафа не веднъж е казвала тях ги интересуват цифрите,а не хората. Така, че ако нямаш самоуважение и достойнство и не ти пречи да те експлоатира,обижда,заплашва и унижава някаква турска селска пръчка,това е правилната компания за теб. Пропуснах да добавя,че преди да напуснеш Мустафа ще иска да възстановиш разходите по "обучението",преквалификацията или каквото там си реши в противен случай ще си ги изиска по съдебен ред(чакам си призовката).


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата с Много Въпросителни(Само така, ще кажа.... Вие си преценете защо?!?...


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-4

Лошо отношение, некоректна и интригантска среда. Сериозни проблеми между отделите и на никой не му пука. Защо ви бягат старите и качествени хора ?! като имаш проблеми…да, добре и празни обещания. Двоен стандарт за нормални и подмазвачи… Напрежението е голямо със заплахи и обиди. Тежестта пада върху обилновения работник а съвестние са пренатоварени. всичко читаво бяга защото се държат като роби с пероснала. постоянно се въртят едни и същи обяви….явно не могат да си намерят хора. Транспорта и пътя до там е отвратително далече с трафик и задръствания. Дебнат те за какво ли не и все си виновен за нещо без да подозираш, че е твоя работа. Ако нямате самоуважение и обичате да ви командват по селски начин. Велика пародия на немско производство …иначе на интервюто ръководителя на отдела даваше големи обещания…само лъжи! От зле по на зле…на никой не му дреме…явно няма кой да им работи и да им се върже на „прекрасните“ условия.


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

някой може ли да ми каже какво е положение в момента? чувам че е много зле...текучество натоварване. пълно с подмазвачи....експлоатация на мах

напуснах едни селяци където беше пълна експлоатация и селяния


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

С тези 12-часови смени си ИБЕТЕ МАМАТА.....ЗАПЛАЩАНЕТО СЪЩО Е МАЛКО!!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?