Подробна оценка от Недоволна
Минах през 3 интервюта и изготвяне на задача от вкъщи, за да се добера до позиция в тази фирма. След всичките обещания и заплата от уж 1000лв нищо такова не се случи. 3 месеца ходих на работа със своите лични пари и ми плащаха по 300лв на месец. Все още ми дължат 2100лв. Правете си сами изводите. Който иска да работи за без пари- да ходи в Луксори мебел, Gi Otto Living и още не знам си колко фирми се водят там.
Подробна оценка от Ила ли значение?!
Работих във тази фирма сравнително дълго време и давах всичко от себе си,но бях разочарована от неадекватното поведение на хората от ръководството когато ставаше въпрос за плащането на заплатите.Първо това ставаше чак на третия месец и започваше с изплащането на парите от първия месец и то на няколко части.Това разбирате,че е неприемливо при положение,че човек не може да си направи никакъв план на семейния бюджет и редовно да си обслужва кредитите и разходите за сметки.Когато на едно от събранията се постави този въпрос на собствениците,открито казаха да не ги занимаваме с "глупости" и ако искаме да взимаме и тези пари,то трябва да увеличим производството...След това ни наложиха и втората "екстра" а именно да си поемем изцяло разходите по транспорта със служебните коли,като си плащаме винетките,застраховката"гражданска отговорност",прегледите на колата,гуми,ремонти и...все-едно се грижим личните си автомобили...това окончателно демотивира хората и доста от тях напуснахме с предизвестия.Имаме да взимаме още заплати,но не ни ги дават въпреки,че на действащите работници им изплащат суми със задна дата...Ето това е фирма "Луксори Мебел" и много ме учудва,че някой е доволен от нея...Вероятно те самите от администрацията си пишат тези "отзиви" за да привличат и лъжат нови наивници...
Подробна оценка от Valeri Petrov
Работих от самото създаване на фирмата в България доста дълго време и съм видял всичко вътре. Причината да се махна от нея е, че промених местожителството си, в момента съм при шефове, които нямат никакво уважение и оценявам какво съм изгубил, дори на моменти да се ядосвах. Сега за по-малка заплата ме навикват, нагрубяват и нямам какво повече да кажа... освен, че като напусках шефовете ми дадоха заплата бонус, правете си сами сметките.
Подробна оценка от Angel Manchev
Добре де, защо аз съм доволен? Работя 9ти месец тук, а нито веднъж някой от шефовете не ми се е развикал.. Винаги е с разбиране, и имам свободата да върша нещата по моят начин, търси се крайният резултат, без комплексарски истории.. Относно заплащането - още с постъпването казаха - забавяме заплатите, защото политиката на нашите съдружници забавят парите, които постъпват - кой некоректен работодател те информира за това? Ако преди съм работил за една заплата на месец, сега получавам две такива, пък майната му на забавянето в тоя случай... 310лв на време или 700 с 10 дни закъснение???
Подробна оценка от pei mi penke le
И аз така мисля- няма бъдеще в тази фирма, а и самата фирма!
Подробна оценка от Ралица Станкова
Некоректна фирма- забавени плащания,трябва да молиш за парите си, обещания. Стресът е голям и парите не си заслужават. постоянно ги съдят за неплатени фактури. не е фирма с бъдеще. Успех на всички