Луксори мебел ООД /img/frontend/nomap.png"

Луксори мебел ООД

1 точка от 6 мнения

Минах през 3 интервюта и изготвяне на задача от вкъщи, за да се добера до позиция в тази фирма. След всичките обещания и заплата от уж 1000лв нищо такова не се случи. 3 месеца ходих на работа със своите лични пари и ми плащаха по 300лв на месец. Все още ми дължат 2100лв. Правете си сами изводите. Който иска да работи за без пари- да ходи в Луксори мебел, Gi Otto Living и още не знам си колко фирми се водят там.

Работих във тази фирма сравнително дълго време и давах всичко от себе си,но бях разочарована от неадекватното поведение на хората от ръководството когато ставаше въпрос за плащането на заплатите.Първо това ставаше чак на третия месец и започваше с изплащането на парите от първия месец и то на няколко части.Това разбирате,че е неприемливо при положение,че човек не може да си направи никакъв план на семейния бюджет и редовно да си обслужва кредитите и разходите за сметки.Когато на едно от събранията се постави този въпрос на собствениците,открито казаха да не ги занимаваме с "глупости" и ако искаме да взимаме и тези пари,то трябва да увеличим производството...След това ни наложиха и втората "екстра" а именно да си поемем изцяло разходите по транспорта със служебните коли,като си плащаме винетките,застраховката"гражданска отговорност",прегледите на колата,гуми,ремонти и...все-едно се грижим личните си автомобили...това окончателно демотивира хората и доста от тях напуснахме с предизвестия.Имаме да взимаме още заплати,но не ни ги дават въпреки,че на действащите работници им изплащат суми със задна дата...Ето това е фирма "Луксори Мебел" и много ме учудва,че някой е доволен от нея...Вероятно те самите от администрацията си пишат тези "отзиви" за да привличат и лъжат нови наивници...

Работих от самото създаване на фирмата в България доста дълго време и съм видял всичко вътре. Причината да се махна от нея е, че промених местожителството си, в момента съм при шефове, които нямат никакво уважение и оценявам какво съм изгубил, дори на моменти да се ядосвах. Сега за по-малка заплата ме навикват, нагрубяват и нямам какво повече да кажа... освен, че като напусках шефовете ми дадоха заплата бонус, правете си сами сметките.

Добре де, защо аз съм доволен? Работя 9ти месец тук, а нито веднъж някой от шефовете не ми се е развикал.. Винаги е с разбиране, и имам свободата да върша нещата по моят начин, търси се крайният резултат, без комплексарски истории.. Относно заплащането - още с постъпването казаха - забавяме заплатите, защото политиката на нашите съдружници забавят парите, които постъпват - кой некоректен работодател те информира за това? Ако преди съм работил за една заплата на месец, сега получавам две такива, пък майната му на забавянето в тоя случай... 310лв на време или 700 с 10 дни закъснение???

И аз така мисля- няма бъдеще в тази фирма, а и самата фирма!

шубе го/я е и не казва!

Некоректна фирма- забавени плащания,трябва да молиш за парите си, обещания. Стресът е голям и парите не си заслужават. постоянно ги съдят за неплатени фактури. не е фирма с бъдеще. Успех на всички