Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

россин 90 оод /img/frontend/nomap.png"

россин 90 оод

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Господин ШЕФЧЕ, може ли да ме вземете на работа при вас ,за да видите как се работи по тези ваши договори дето давате.....да ви направя едно показно. ако ви се рискува и сте ербапи пожелайте ме тук и ще ви дам тел.за контакт


представител на управлението

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте колеги,
Изполвам правото си на отговор в този форум.
Първо фактите: обсъжданата позиция има годишен, напълно официален чист доход от 18-19 хиляди лева. Справката е от счетоводството и се засича едно към едно със информацията на самите служители, прекарали на тази длъжност поне една календарна година. Второ - освен задължителния платен отпуск, колегите от тази длъжност изкарват поне още един платен месец при семействата си, когато нямат курс. Когато работата обаче изисква мобилизация, всички са на линия.
Личния ангажимент и контакт с всеки един служител, добрите отношения в екипа на фирмата и духа на разбирателство ме навеждат на мисълта, че думите написани преди мен са от Георги М., Ивайло С. или Митко К., които май са едни от само няколкото, ненамерили място сред нас за последните пет години. Малко са хората, напуснали за това време. Зачитам правото им на мнение, аз лично бих използвал същия уважителен тон, какъвто са имали от мен по време на работата им.
В дни, в които транспортните фирмите затварят смятам за постижение факта, че от 2006-та (когато парите валяха от небето) не сме съкратили бройка и сме запазили нивата на заплащане. Много бих искал да съм в позицията да плащам повече и го правя, когато мога.
Поздрави,
Стефан Димитров - Управител


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Коментарите ви са лични, мнителни,  изопачени и неверни.
Нямам спомен да съм обещавал на когото и да е заплата или доход каквито сте посочили във вашето писмо, компанията наистина развива дейности и в други страни на Балканския полуостров. "Сюарилистични картини" не рисуваме, не знаем какво представляват и съжаляваме, че сме имали така неграмотен колега, излъгани или измамени няма. Всеки е в правото си да потърси друга работа, ако не го устройват условията на труд, работодателя или каквато и да е друга причина, насила никой не държим. Правата на служителите се спазват, ако според вас сте нарочен за "лошо момче" това е станало защото не сте си изпълнявали задълженията, които са наравно с правата гонени от вас. Нямаме бивши или настоящи колеги с посочената от вас средномесечна годишна заплата, ако има такъв това означава, че е отказвал курсове или е имал лични причини поради което възнаграждението му е намаляло.
Пожелавам ви успех в търсенето на идеален работодател!


бивш служител

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
2
Натоварване
1
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
2

Това е предупреждение за тези които са били наивно излъгани и/или тепърва ще се сблъскат с този велик работодател г-н Стефан Димитров и неговото мамче г-жа Росица Славенкова.Още при първите срещи с някои от служителите на г-н Димитров(г-н Димитър Кънев)ще ви нарисуват една сюарилистична картина как тяхната мега компания работи на целият балкански полуостров,как работа тук е песен,и как ще получавате заплата от около 2000лв..Да ама не беше казал някой.Първото което трябва да знаете за тази компания е че тук коли и беси мамчето(което между другото е доста възрастно и по добре е да си седи вече в къщи,а не да се занимава с неща непонятни за нея),и ако  се опитвате да си гоните правата(нормални неща за свободния свят но не и за нашата държава)то тогава ставате лошо момче,а това значи по кофти курсове за много по-малко пари.Второ вие ще полувате по около 700-800 лв на годишна база(а това за тези които досега не са практикували професията международен шофьор значи мизерно малко)като пиково е около 1500,а минимума е около 300 лв.на месец.Трудовият ви договор е малко странен,там сте назначен като шофьор на товарен автомобил/5дни/8часа/270лв..Всичкокоето ви казват на първоначалните разговори си е булшит,ше ви кецат яко ама яко да знаете.Ако не ви е жизнено важно в никакъв случай не опирайте на тази компания.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?