Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Спарки АД /img/frontend/nomap.png"

Спарки АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-5

За тази фирма ще напиша следното като бивш служител :
Тъй като не виждам друг да си е направил трудът да предупреди хората да не се подлъгват да започват там.
Фирмата е с дългогодишна, ЛОША РЕПУТАЦИЯ
Текучеството е огромно- на година идват и си отиват 100-ти на кадри.
Някои се задържат от 30-ти на мин. до 2-3 часа, други месец-два, има и по упорито-наивни с надеждата че ще спечелят добри пари.
Истината е че ще ви спукат от бачкане и ще си попилеете здравето и нервите за жълти стотинки,ще ви юркат пришпорват и притискат да работите и извънредно-защото “трябвало да излезе продукцията СПЕШНО“ а съботите ги плащат по 30 лв брутно като махнете удръжките ще сте работили чисто за 18 лв
Дали ще си: шлосер-монтьор , заварчик , шлосер по заварка или друга длъжност, ще сте на 630лв брутно, което чистото е 488.87лв.
Ще ви кажат че сте и на заработка , но разценки не ти казват, гледат максимално да те държат в заблуда за да не узнаеш истинската стойност на изделието което си изработил.
Искат и бързо и качественно – ще ви юркат началниците за да могат те да си взимат бонусите и като има рекламация ще ви глобят с по 200-300 лв да си избият разходите.
От кадето и да го погледнеш винаги ще си набутан.
Чрез обявите за работа било то от ТЯХ ЛИЧНО или чрез ЧАСТНИ АГЕНЦИИ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ, обещават по 1200 до 2000 чисто но е долна лъжа, мамили са така хората от години и ще продължават да ги мамят за да трупат пари на ваш гръб.
На всичкото от горе освен подигравателно-жалкото заплащане спрямо тежкият труд и отровните вреди от пушилката, но и ЗАБАВЯТ ЗАПЛАТИТЕ!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поканиха ме на интервю за работа в Спарки, като ми казаха да си нося работни дрехи за изпита. Като отидох на интервюто и господинът, който уж пратиха да ме изпитва каза, че предварително съм скъсан на този изпит и няма нужда да се пробвам изобщо. Мислех да обличам работни дрехи, но той ме спря и каза, че няма смисъл. Само дето ме разкараха да ходя на интервю и ме излъгаха, че ще ме изпитват като кандидат за тази длъжност. Ако така изпитват и останалите си кандидати, тежки и горки им.

Навсякъде, където съм кандидатствал за заварчик, съм заварявал по една планка, за да видят какво мога, а тези от Спарки направо те унижават и ти казват, че за нищо не ставаш и нищо не можеш, без да са видели твоите възможности. Затова бягайте от Спарки! Нека стоят без работници тези маймуни. Толкова им е акълът. Ще им дойде акълът и ще ценят работниците си едва като останат без работници. Тогава ще оценят възможностите на хората. Учил той и завършил с отличен, а в Спарки ще му казват, че е боклук и за нищо не става. Много моля, но това поведение не е нормално.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?