Подробна оценка от Мартин
Отлични условия за работа!Невероятни колеги,които винаги ще ти помогнат!
Подробна оценка от П.Василев
Ползвах услугите на фирмата за ремонт на ел.инсталацията в апартамента ми.Мога да кажа,че това са изключително културни хора с много голям опит!
Подробна оценка от Др.Кръстев
Изключително компетентен персонал и перфектна организация във фирмата.Браво!
Подробна оценка от Димитър
Изключително интелегентни хора.Малко са такива като тях.
Подробна оценка от Сергей Банушев
Изказвам напълно лично мнение и казвам как стояха нещата когато аз работех там,е вярно не беше много 1 месец,но все пак.Незнам как стоят сега нещата,но аз се опарих,което е факт,все пак нали това е целта на този сайт.А до въпроса кой какво и след кого е оправал нямам намерение да влизам в излишни спорове,разбирачи много.
Подробна оценка от Христо
Сергейчо,Сергейчо....незнам какво има да ти дават ама аз ако бях на шефа .....Всичко сме ходили да оправяме след теб.Пфффф...само философи в таз държава.
Подробна оценка от Иван Петров
Нищо вярно,което разправя колегата.Работих четери години и съм много доволен.Всички нови които идват искат веднага големи заплати без никаква квалификация.Получавал съм много добро заплащане.Да му мислят тия дето си представят,че ще лежат по цял ден,а другите ще работят.
Подробна оценка от Кандидат
Можеш ли да ми дадеш повече инфонрамция. Малко ми е странно защото обещават големи пари 1000 и нагоре ,а всеки знае каква е ситузцията .Скоро пак си патих от един дето така даваше по 1500 лв ,ясно е какво даде :) .Моля за малкко повее информация относно работно времве и условия на труд. :)
Подробна оценка от Сергей Банушев
Здравейте,искам да предупредя всички който са решили да кандидастват за работа във въпросната фирма.Илключително некоректен работодател по отношение за заплащането.От една календарна година чакам да си получа смешните 150лв който има да ми дава и който аз сам съм си изработил.Звънях му неколкократно като всеки път минава с номера"...аз ще ти звънна като имам пари.."
Само да добавя че аз не съм първия "изгорял" заедно с мен няколко от по старите служители не успяха и все още не успяват да си вземат дължимите суми.
Вече ги отписах тия пари но реших да пиша тук за да имат хората информация за тази фирма