Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Магазини Colette /img/frontend/nomap.png"

Магазини Colette

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Да наистина е така , аз работих там .. повечето по 12 часа в които нямаш почивка , на всеки празник работиш .. поне да знаеш за какво работиш а то за някакви мизерни пари , най-лошото е че работиш а накрая нищу не ти дават , мен ме лъжат не знам от колко време че ще ми платят но уви все още не съм получила заплата .. просто няма какво да кажа ... думи нямам


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

  Това е най-мизерната работа, на която съм била някога!!!
Първо, отношението на работодателите е отвратително, да не говорим, че там шефове са 5 жени, които се правят на управителки, но май не знаят каква точно е етимологията на тази дума и какви точно са задълженията и отговорностите на един управител!!! Недопустимо е в почивния ти ден, за който си предупредил поне 2 седмици преди това, едната от " умниците" да ти се обади и да ти каже " трябва да дойдеш да отвориш, защото няма кой" ( ами ти за к`во си там??? ) ! И това е само прашинка от тъпотията, която леят " УПРАВИТЕЛКИТЕ" !
Второ, работното време там е...всъщност работиш до откат, докато имаш нерви, докато не ти писне, или просто докато не решиш, че се нуждаеш от личен живот. Да не говорим за работното време по празници...от сутринта до вечерта работиш като гламав!!!
Трето и най-важното - ЗАПЛАЩАНЕТО!!! То е минималното, дори може да останеш и без такова!!!
Затова момичета и момчета от Пловдив, Стара Загора, Добрич, Бургас, ако искате нормална работа не отивайте да работите за тези....хора!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?