Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Шератон София Хотел Балкан /img/frontend/nomap.png"

Шератон София Хотел Балкан

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Тотална липса на професионализъм.
Получих покана за интервю от HR агенция, която работи с хотела. Дотук чудесно. Молбата е да бъда поне 5 минути по-рано на уговореното място - хотела. 
Влизам, отивам до рецепцията и казвам, че имам уговорен час за интервю за позиция в хотела, като трябва да се кача на етаж 5. На рецепцията не са и чували за интервюта. Започва десетминутно звънене по телефон, на който никой не отговаря.
- Ами, качете се на петия етаж и изчакайте във фоайето.
Така и правя. 
Горе вече чака още едно момче, за същата позиция. 
- Вие за интервю ли сте, прощавайте? - питам аз.
- Да, чакам от десетина минути.
- Мхм, на мен ми казаха да се кача и да изчакам. Вероятно ще ни повикат, когато стане време. - заключвам аз от няколкото разменени думи.
Трийсет минути по-късно вратата се отваря и отвътре излиза група от 4-5 души. Започват живо да коментират колко се вълнуват. Решаваме, че е време да почукаме и да видим какво се случва.
- Прощавайте, имах уговорен час за интервю. Беше за 14:30, но вече повече от половин час очаквам нещо да се случи, а резултат няма.
- Ми, те интервютата почнаха точно в 14:30. Вие не сте била точна. Ние си търсим точни хора.
- Напротив. От агенцията, с която работите ми казаха да бъда тук по-рано. Фактът, че на рецепцията ме забавиха почти десет минути, защото Вие не си вдигате телефона, създава други обстоятелства.
- Ми не си ли сейвнахте телефона, от който получихте обаждане?
- Да, запазих го. Но пак повтарям, получените инструкции по телефона не включваха повторно звънене, когато служителите на рецепцията не знаят, че организирате интервюта. 
Тук започва част от мърморене и почти викане, когато въпросната дама си мисли, че е възпитано да крещиш на абсолютно непознат човек, който утре може да се върне в същия хотел, но като клиент.
Изключително неадекватен мениджмънт. Липса на комуникация със служителите на рецепцията. Горещо препоръчвам да стоите надалеч!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В хотел Шератон можеш да намериш и живи легенди - от времето на славното минало, когато Шератон беше класа във всяко едно отношение: обслужване, обстановка, кухня. Днес хотела е западнал. Още от началото на входа за служители ще срещнеш мизерия и мръсотия, а за помещенията на етаж -1 няма да коментирам - има места където е като в кочина. Кухнята им е ужасна и готвят с готови полуфабрикати, при това евтини. Има и професионалисти сред готвачите и сладкарите, но младите сервитьори са изключително неподготвени и некомпетентни. Заплатите не отговарят на "класата" на хотела. В заключение: хотел Шератон е място където можеш да намериш работа, но не и реализация и развитие. И още два интересни факта: в директорията на Шератон България не фигурира; и второ - през м. февруари тази година ги бяха хванали че са си спретнали елитен бардак, а това вече не говори добре за тях.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?