Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Интеруут България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. "Цариградско шосе” No 115Г, бл. бизнес сграда "Мегапарк", ет. 1&markers=София,бул. "Цариградско шосе” No 115Г, бл. бизнес сграда "Мегапарк", ет. 1

Интеруут България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 172 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 172


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Кандидатирах се за агент.
Обадиха се от HR, направиха валидация на английския ми. Съобщиха ми, че скоро ще звъннат за валидация на втория ми чужд и следващи интервюта нататък.

2 месеца абсолютно никакъв фид бек! Потрес! А трябваше да валидираме езици и да организирваме интервю в офиса.

Ясно ми стана, че са си избрали някой друг или не са ме харесали. По принцип, добрите фирми връщат писмо дори резултата да е негативен.
Най - куриозното, беше че получих мейл след 2 месеца, че са ме харесали много на интервюто (на което не съм ходила, защото никой не ме е канил и не ме е търсил), но са избрали някой друг кандидат.

Нещо, объркаха получателя май и темплейта.
Момиченцата явно не са пратили на който трябва отказа. Та аз даже не съм се вясвала на интервю на живо.

Смях!
Представете си колко сериозни са останалите ако тези които са лицето на една фирма, първия контакт, правят такива нелепи грешки. Гавра!


шубе го/я е и не казва!

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

Да тръгнем от нескопосаните HR-ки, които не знаят на кой свят са, договорите, които са правени от токущо завършило правистче, ниските заплати за натовареността и нервите и стигнем до токсичният офис.
Както казах, HR екипа а го има, а го нема, няма особено значение, когато трябва да ти свършат нещо се оказва, че не знаят как или не е тяхно задължение.
Договорите са написани ужасно, в моя дори имаше правописни грешки, не знам какъв template или какво са ползвали.
Следва да кажем, че макар заплатите да не са твърде ниски, са доста под това, което се предполага, че би трябвало да са, особено за това колко работа има човек в някои отдели. Проблемите са еднотипни в много случаи и след един период от време човек и на ниска позиция и без техническо образование в областа би могъл да върши работата на Second line, стига да има желанието да се научи.
За времето там съм се нагледал на много лоши неща, много куриози и даже на публично мъмрене на човек, за нещо което всъщност никой не му е казал.
Във фирмата липсват изградени процеси за каквото и да било, питайки 3-ма човека за нещо как става, може да получиш 4 различни отговора. Всякакви промени и нова информация във фирмата се предава по уста, много рядко имейл. Системата за следене дали си си на мястото работи "чудесно" - хора, които не си сядат на мястото често се водят най-активни, докато тези които работят се пита защо само толкова.
Преди някой беше писал зо OLO - ще ги махат сигурно, достатъчно филми и турнири по игри са се изгледали, следвани от думите зает съм много.
При отказ да поемеш чужди задачи, защото на него не му се работи смятай че ще ти се стъжни.
Мениджъри - не ми се говори - говеда, интриганти, подмазвачи, нескопосани, симуланти... само за 2 месеца съм си патил сумати пъти, защото те не знаят как работят повечето системи или Outlook. Непрестанно ти обясняват как трябва по активно да работиш, че добре ти се плаща, а те всеки месец някъде на почивка по Марбея, Малта, Париж, Амстердам, Дубай и т.н.
Това ме води до системите на фирмата - йок, много са, но се дават грешни credentials за грешни системи, а като трябвада се нулират някакси даже получаваш повече права. Никой не знае кои са всички системи, много често дори трябва да търсиш човек на смяна с достъп до точно определената система, защото не се давали вече права за нея(сиреч никой не знае как).
ИТ отдела е отчайващ, не знам дали първо минават тикети през Индия, но нещата са много зле.
За последно, че вече ме мързи - офисът на първия етаж е много зле, поне едната страна - мърсотия, смръдня, разпадаща се сграда, поддаващ под, мокета се разлепя и тръгва с теб - плачат си да ги съдиш за трудова злополука.
Може още много негативи да се напишат, но ще отнеме цяла нощ да се описва.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Като гледам тези коментари надолу, изглежда че тая фирма запада все повече с всяка изминала година. Когато аз започнах там преди около 2 години и половина беше добре и после бавно, бавно почна да рухва всичко.
Надойдоха разни, нови мениджърчета с колцентърски манталитет и почнаха да мъдрят разни планове за подобряване на работата и да кастрят стари служители,като мен например,за разни дреболии.
Сега не искам и да си представям какво е.

Радвам се че напуснах тая кочина.


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-4
Работна среда
-5

След неколкократни обаждания 2 месеца след като напуснах компанията, за да ми изпратят служебна бележка, която се очакваше да бъде готова скоро след като напуснах, желая да отбележа следното:
Компанията вече дори не е Европейска (а Индийска). Екипите са съставени от хора с ниска обща култура и провинциален манталитет. Тийм билдингите, на които присъствах в първата година, се провеждаха на неприятни места. Офисите са депресиращи тип кол център кутии, много от кадърните служители са си тръгнали отдавна. Пример от разговор с мениджър: "Трябва да флиртуваш повече". От кухнята и тоалетните се разнася неприятна миризма, прозорците не се отварят, съответно средата е мръсна и нездравословна. Много други лоши места са по-добър избор за работа.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте има актуална позиция за CAD/GIS Technician и понеже мисля да кандидатствам за пизицията, бихте ли ме ориентирали в какво конкретно се състои работата, изисквания и ниво на заплащането.


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-5

При първоначалното си интервю бях нает като служител за First Line Hosting. В последствие се оказа, че трябва да изпълнявам някакви изключително унизителни задачи за моя професионален опит, като ми беше обещано, че до 3 месеца, ако работя усилено нещата ще се променят.

Познайте какво? Тези 3 месеца станаха 3 по 3 и лъжите на мениджмънта не спираха. В последствие дори станах жертва на адски унизително и неуважително отношение от страна на мениджмънта.

През времето което работих там напуснаха адски кадърни хора, а на тяхно място дойдоха плажуващи студенти, без всякаква липса на желание за работа и развитие. Ако сте бивш служител на бърза закусвалня и искате да работите някъде където да взимате пари за скатаване от работа - това е перфектното място за вас.
Ако си представяте, че някой ще обърне внимание на опитът ви, стремежа за развитие и желанието ви да се изкачвате на горе по корпоративната стълбица - не сте познали.

Тим-билдингите са веднъж в годината, както и подобни такива партита, ако има изобщо.

Работата която ще ви карат да вършите в 90% от случайте не е част от вашите задължения за който сте кандидатсвали. Брилятно място да затъпеете и да изгниете на столчето си. Ако очаквате обучение и документация за това как да си вършите работата - Дори брошура от цирк би ви дала повече информация.

Но пък можете да срещнете готини колеги.
Работната среда е адски стерилна и почти не предлага удобства.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работих там доста време докато си намеря по-качествена работа. Дори аз самият не знам, как успях да издържа толкова време.

Там работят абсолютни некадърници. Ако ти потрябва помощ или съвет от някой, който работи по-дълго от теб, той или не знае или казва че твърде зает, което в повечето случаи е просто за да се отърве от теб и да скрие това че е некомпетентен. Но пък за сметка на това имат самочувствието все едно че са някакви инженери от Наса!

За кариерно развитие в тази фирма просто забравете.Може да се издигнете малко, само ако сте от онези мазни нагаждачи дето правят клизми на шефовете.

От известно време имат практиката да назначават хора без абсолутно никакъв technical background(например хора работили в KFC или McDonalds преди това), на ниски заплати, за който това е мечтаната работа и са готови да са подлога на всеки само за да си задържат глупавата работа.

То пък една работа... някакъв тъп кол център!

През цялото време докато реботих в Интерут напуснаха всички качествени хора и ги замениха с горе-споменатите.
Никога не съм виждал, на която и да е работа, служители да се мазнят толкова явно на мениджърите, както в интерут.То направо си е някаква комедия там...

Относно работата е отвратително! Всеки ден се чудят, какво да ти натресат да вършиш, което не ти е за работа. Това се случва заради липсата на квалифициран персонал и некадърен мениджмънт.

Заплатите са под средното за бранша, за каквато и да е позиция.Няма смисъл дори да ги коментирам...

Според мен за момента Интерут е дъното в целия ИТ сектор в България и не бих го препоръчал на никого, който има опит и някакви надежди за кариера.





шубе го/я е и не казва!

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-2
Работна среда
-5

Ако ви се бачка в индийски концлагер, заповядайте. Беше що беше! В последната година, и от тук - нататък само гнет! Удесеторяват ти работата и безумните изисквания, а недай боже да продумаш за пари! Изреждат ти се от м0 до м5 да ти обясняват как и тея дето ги взимаш са ти много според тях. Имаше пичове сред меринжеите, но повечето усетиха от къде духа вятъра и се превърнаха в сбирщина от безгръбначни, хлъзгави влечуги за да са "удобни" на тоя и оня корпоративен оверлорд. Пъдари, партийни секретари и сътрудници на ДС в едно, то не е следене, не са доноси, доклади, цветни репорти и статистики. Бягайте далеч!


-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-4

Седя и си мисля как HR-а на фирмичката чете мненията на хората. Отиде боунса и реномето а?
Към онези, които все още не са се излъгали да започнат работа там - недейте. Не си заслужава. Нито парите, нито нервите. Бъдете щастливи


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не знам какви анализи се пишат, но ако искате да работите в интерут, не започвайте като сървис деск!

По-добре станете инжинер.Нямат големи изисквания!
Трябва да знаете, как да си напишете името грамотно(горе-долу) и това е...

Сървис деска е перфектна работа ако сте студент 1ви курс и до сега не сте работили нищо освен да раздавате листовки по моловете.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?