Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ФРЕШ МАРКЕТ 2008 00Д /img/frontend/nomap.png"

ФРЕШ МАРКЕТ 2008 00Д

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 62 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 62


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

обичам кака Миленка, много здраве и работници :*


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като настоящ служител и то дългогодишен, мога да кажа само хубави неща. Изключително коректни във всяко едно отношение, винаги готови да помогнат, заплащането е много добро, стига да ви се работи, има бонуси и ако вие работите коректно, на 100% ще бъдете доволни!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Само едно мога да кажа за тази фирма.
Явно си мислите, че фреш маркет е богата фирма но ще ви разочаровам...
ТОВА Е БЕДНА ФИРМА .(ТЯ САМО МОЖЕ ДА СЕ РЕАЛИЗИРА ИЗВЪН СОФИЯ ИЛИ ОКОЛНОСТТА )
Първо много малко заплащане
Нямате нито здравна карта (дори и най малките фирми вече го правят за своите служители)
Нямате никакви отстъпки от магазина (даже не може да си купите преоценена стока от магазина, ако сте служили)
Всички други фирми дават ваучери тук няма.
Дрехи ви дават от бившите служители.
Правят красиви магазини за сметка на служителите в всяка свера на работа на тази фирма..
Фирма с име ноооо сменяш се персонал ви говори за за какво ...?Бедна фирма


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Така, аз съм бивш служител от началото на ноември. Първо да уточня, че заплатите се плащат на 30то число. Това е нй не сериозната и не коректна фирма, защото явно елза и мъжа и не са се наяли с пари! Началото н ноември ме освободи ха по взаимно, първо ми казаха че за напусналите служители плащали на 4ти декември и така чакам аз, заплата няма, обадих се и ми казаха, че нямали пари да платят и пак на 10ъи или края на декември! Та питам аз каква е тая подигравка с хората да чакам 400 лева 2 месеца????? В договора никъде не пише такава клауза за напуснали служители. Хора не почвайте в тази фирма, първо никакво уважение, второ работата е тежка, трето не почиваш 16 часа четвърто взимаш доста по малко пари от договора, четвърто на своя глава те местят в други магазин далече от дома ти и няма как да пътуваш, но тях това не ги интересува!! Днес ще видим дали ще получа парите си, ако не смятам да ги изложа публично и да ходя по институциите, това е подигравка с човешкия труд! А въпросната собственичка Елзичка се тъпче с пари и не и стигнаха срамота!!!!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Има много да говоря за тази фирма ФРЕШ Маркет. Но ще бъда колкото се може по кратка. Общо взето управителките се земат много на серйозно, само викат и се заяждат най вече на Кумарица в магазина. По 14 часа се работи което не е редно и никъде го няма това. Не можеш да излезеш да си починеш в почивките ти. Работиш като вол и накрая НЕ доволни и те уволняват.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За работата във Фреш Маркет като цяло, не само в 2008.... мога много да говоря. Ще се опитам да се придържам към пунктовете, дадени за оценките.
1. Заплащане - заплащането е горе-долу на ниво и е конкурентно на останалите търговски вериги от бранша. Заплатите се актуализират сравнително често и се дават редовно. От скоро и осигуровките са по-високи. Лош подход обаче е, че когато някой тръгне да напуска, персонално му се вдига надницата, за да остане и в един момент разликата между надницата на управителя и останалите от персонала е 5 лв, която граница е много малка, имайки предвид огромната отговорност, която управителят носи.
+ Повечето пъти по празниците се дават бонуси.
2. Уважение - тази дума във фирмата не съществува, тя е мръсна и не се използва. Може да се уважаваш с колегите ти като екип, но връхлети ли те шефката, ще забравиш дефиницията на тази дума. Тя прави така, че да се чувстваш като нищожество и убива в теб малкото останало желание за работа, предвид 14-часовите смени и къртовския труд. Обидните думи за нея са като "Здрасти", а по-късно все едно нищо не е станало. Абе просто се молиш да е на кеф. Шефът не е лош - той поне ти дава възможност да си изкажеш мнението и с него има някакъв нормален диалог, да кажем. Не че не би те наплюл, ама поне е зад гърба ти и ти се правиш, че не знаеш.
3. Привилегии - не бих казала, че съществуват такива. Абсолютно забранено е да си купуваш намалени стоки или такива от доставчиците на доставни цени. Отделно от това ползваш платен годишен отпуск в размер на 10 КАЛЕНДАРНИ дни и евентуално ако кажеш, че напускаш, може да се смилят над теб за 5 дни през мъртвите месеци след празниците. Болничните винаги се смятат за фиктивни и ако не дай си Боже (!) нещо се разболееш, то ти лъжеш. А ако не лъжеш, по-добре се връщай на работа, защото нямаш право да си БОЛЕН!
4. Фирмена сигурност - има я в известна степен. Работата е сигурна дотолкова, доколкото в нито един магазин няма достатъчно персонал и шансът да те изгонят е много малък. Ако шефката те нарочи обаче и не я кефиш, колкото и да си добър в работата си - гърмиш като тапа от шампанско.
БОНУС! - Ако искаш да й се харесаш, трябва да не сядаш, да не пушиш, да не ядеш, да влачиш като вол и да си на разположение да караш яко извънредни смени, да идваш по-рано на работа и да оставаш след работно време. Ако не правиш тези неща - вече си в черния списък. И те мързи. Точка.
5. Натоварване - пълно. Работата си е работа, ма кат' минат и та напраят на трътка ти става едно драго такова... а ти си се съдрал от бачкане. Помни едно (!) колкото и да се раздаваш, не можеш да задоволиш критериите на шефката!
6. Потенциал - има, да. Ако изключим липсата на хуманно отношение, всичко друго се ядва. И ако някой разбере за психологическите консултации, които се предлагат в днешни дни, със сигурност ще има голямо поле за развитие на веригата. Ако имаш биполярно разстройство няма нищо срамно, то просто трябва да се лекува с някаква терапия и хапчета. Избиването на комплекси върху другите няма да ти помогне да се пребориш с него.
7. Местоположение - прилично. Държат нишата "София-окръг" и тук-таме някой магазин в София.
8. Колеги - зависи къде попаднеш. Аз имах честта да работя с много готини хора, но напрежението идва от началството.
9. Работна среда - тегава. От скоро повечето магазини се ремонтират, но въпреки това няма много добри условия за труд. Седиш прав по 14 часа на каса, на щанд. Складовете са студени, често зимата се прави икономия от климатици и не работят постоянно. Понякога няма достатъчни по големина и брой колички за товарене на стока, а като вземеш предвид и факта, че персоналът сам си разтоварва цял бус (!) със зарзават и постоянно се дереш и удряш в някви каси, не е окей. Не всички магазини са оборудвани със стая за почивки и чат-пат се налага да почиваш пред/зад/отстрани на магазина като клошар, обядвайки на импровизирани столове и маса от празни бирени каси, ама си е уютничко такова.
В заключение мога да кажа, че Фреш маркет нямаше да има такова текучество от служители, ако отношението на шефовете беше по-добро, в частност на шефката Елза. С парите са коректни, рядко се случва да имаш удръжки, плащат редовно и ако помолиш дори дават пари напред. Заплащането е с месец назад, на аванс и заплата. Смените са по 14 часа, но се свиква, тъй като си имаш работа цял ден. Работи се 2/2, като има възможност и за извънредни смени, което е добра възможност ако някой иска да си заработи повече парички. Само ако се ценяха съвестните служители повече... защото много от тях вече ги няма поради една единствена причина - отвратителното и унизително отношение.
Като клиент мога да кажа почти само и единствено положителни неща - магазините са добре заредени, стоките са пресни, зеленчукът е най-хубавия от всички други търговски вериги и цените са много добри.
Като минус мога да отчета факта, че в някои магазини обслужването куца и често се случва да има опашки или технически проблеми с компютрите и ПОС терминалите.
Надявам се, че съм помогнала в решението дали да започнете работа там. Постарах се да дам възможно най-обективното мнение за веригата.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В Годеч във фреш марката не работят постерминалите. Или фирмата е със запори на банковите сметки на тази фирмичка с 2 лв основен капитал или персонала е твърде прост, мислейки че прави повече оборот в кеш пари


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Управителката в Кумарица Теодора Найденова се зържи изключетелно селски и просташки . Заради тази персона в магазина в Кумарица никога няма да имате персонал


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ПОХВАЛА ЗА ОТНОШЕНИЕТО НА НЯКОЛКО СЛУЖИТЕЛИ ОТ МАГАЗИНА В ГР.ДРАГОМАН КЪМ МЕН И ХОРАТА ,КОИТО БЯХА С МЕНЕ ДА ПАЗАРУВАТ(9 ЧОВЕКА).
ГЕРГАНА,ЕВА,РОЗА ,АНИ И НИНА (ПОПИТАХМЕ ГИ ЗА ИМЕНАТА,ЗАЩОТО ТЕЗИ ХОРА СА РОДЕНИ ЗА ТАЗИ РАБОТА И Я РАБОТЯТ ОТ СЪРЦЕ).ПРЕКРАСНО ОТНОШЕНИЕ И СТРАХОТНА ОТЗИВЧИВОСТ.ВЪВ СОФИЯ КЪДЕТО ЖИВЕЯ ТАКЪВ ПЕРСОНАЛ НЕ СЪМ СРЕЩАЛА.ИСТИНСКИ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ.НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ПРОЧЕТЕ ТОВА ОТ УПРАВИТЕЛЯ И ТЕЗИ РАБОТНИЦИ ДА БЪДАТ ВЪЗНАГРАДЕНИ!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?