Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"КА-ТЕ" ЕООД /img/frontend/nomap.png"

"КА-ТЕ" ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Попаднах на обявата за шофьор в джоб са, кандидатствах, обадиха ми се.... като отидох на интервюто чаках повече от час и половина. Г-жа Ковачева обясни че ще возя и някой път ще пазарувам ОК. Изобщо не подозирах къде попадам
Старите и служители я наричат Хитлер. Като дойде моят първи ден ми даде списък с 27 задачи в различни точки на София. Като пазарувах и действах по задачите ми се обади да ходя да разходя кучето на дъщеря и. Ходех за светена вода, за различни видове лекарства. Докато един ден ме покани да отида с нея в мола. Там тя изпадна в невиждана ярост викаше, обиждаше и ме унижаваше незнайно защо.? Бях работил седмица и няколко дена като работните часове по договор са 8, а реално работех по 12-13 часа. Исках да напусна не можех да търпя повече унижения. Тя ми заяви, че трябва да изкарам месец предизвестие което беше абсурдно. Оставих си сл телефон и си тръгнах без да им казвам нищо.
Хора не ходете там да работите това ще ви е най голямата грешка,!!!
Така и не стана дума за заплащане то за този период който съм работил. Оставям и ги да си купи нещо ........ за глава!!!!


кандидат за работа

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-2
Колеги
-3
Работна среда
-3

Здравейте, не знам как може да съществува подобно отношение. Преди няколко месеца попаднах на една обява в джобс-а за офис-стажант с руски. Отидох на интервю, собственичката, г-жа Ковачева се появи. Разказа ми за фирмата, че е семейна със синовете й, занимават се с интериорен текстил.  Очаквала съм всякакъв тип въпроси, но този за това коя зодия съм - ме разби и започнаха аргументи защо според хороскопа ми не мога да се справям с работата, че е много натоварена и че оттук нататък ме очакват само "кръв и сълзи". Оказа се, че все пак ще ме назначават. Имах няколко дни да си извадя документи. Отидох с документите в уречения час, но нея я нямаше. Чаках доста време (час и половина). После дойде една от секретарките и ми обясни, че в момента не търсят човек за тази длъжност. Трябвал им... (шаш и паника, обажда се по телефона да разбере названието на въпросната длъжност) "офис - организатор" за новооткритата им дъщерна фирма ФАББРО ООД, работно време 9-19, понеделник - събота, заплата 600 лв. Аз се съгласих, написах молба за постъпване. После дойде шефката, имали съвещание, спретанаха един театър, то бяха разправии вътре... Шефката си тръгна, дойде същата секретарка с обяснението, че фирмата е в затруднено положение и не им трябва персонал. Стана ми гадно, не толкова от това, че няма да ме вземат на работа, колкото от това, че Ковачева дори няма доблестта да ми го каже в лицето. Останах си само с документите, които ми струваха 30 лева и огорчението от некоректоно им отношение. След две седмици отново видях същата обява в джобс-а, какво да си мисли човек ?! Явно им харесвяа да унижават хората... В последно време обявите им зачестиха. Моят съвет към всички здравомислещи хора е да не захващат с тези две "фирми".


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
0

Условията на работа са следните: работно време от 9 до 19(ежедневно се остава час/два след работно време); обедна почивка-нерегламентирана(често се пропуска); офисът е луксозен на външен вид,но температурите лятото са парникови,зимата минусови; заплащането за "Офис стажант" е 500лв, като всеки сам се самоосигурява; въпреки, че веднъж седмично има оперативка на  друг адрес(бул. България), от където най-често сам се придвижваш до работното си място, никой не ти поема транспортните разходи. Понякога оперативки се правят извънредно и събота. При излизане в отпуск, имаш изрично изискване да си вдигаш телефона по всяко време, в противен случай има финансови санкции.
Това е обективното описане, личното ми отношение е следното: 1)неперспективно работно място, където ти разказват разни истории за потенциално бъдещо развитие, каквото няма;
2)мизерно заплащане - заплата близка до тази на хигиентистката в офиса, въпреки висшето ти образование и 2та езика, които ежедневно се практикуват;
3)абсолютно експлоататорско отношение, с почти 12часов работен ден, един вид фирмата е и баща и майка и трябва да живееш за нея,докато тя живее за себе си.
И на последно място шефката от време на време изпада в разни нервни сривове и си позволява отношение по-скоро характерно за господар-роб, отколкото за началник -служител.
Инче колегите са супер, офисът е приличен(като изключим температурните аномалии), работната среда е прекрасна ,когато началството е ангажирано със задължения или в командировка и не създава излишна паника и нагнетяване на обстановката.
Айде, успех на бъдещите служители!
 
 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?