Бенкомерс ООД /img/frontend/nomap.png"

Бенкомерс ООД

2 точки от 1 мнение

Тази фирма се управлява от цяла една фамилия, която експлоатира хората и не предоставя елементарни условия на труд. Правят безалкохолните Бени, както и най-евтините безалкохолни напитки на големите хипермаркети с техни етикети. Намират се в покрайнините на София, в отдалечено запустяло място до мръсна река в посока Враждебна и Левски Г. Никакви условия на труд - няма питейна вода, осветление и пускане на климатици според сезонна необходимост - тема табу. Заплащане - малко над минималното, но то не се дава навреме и е на порцийки, във вид на дребни левчета и стотинки....нямам думи. Все едно не се намирах в администрация, а в лагер. Пълна гавра с хората. Бях там не много време, до толкова ми издържаха нервите. Сградата Бени билдинг е тяхна и отдават офиси под наем, имат и кафене там. Невроятно как могат да са усмихнати и привидно учтиви с клиентите си, а същото време крайно некоректни спрямо служителите си. Всички служители са с договор за 4ч., но работят много повече. Фирмата се състои от: Венцислав Костов - Управител, втората му жена, синът му и неговата приятелка, брат му Радослав Костов, майка му и баща му, техни племенници и др. Отдалечена, изолирана феодална територия, където никой не спазва закони. Имат кафене в сградата, но без разрешително от ХЕИ за готвене към тази дата...Нахалството им стига до там, че да начертаят паркоместа по целия тротоар срещу сградата до самата спирка на тролей 1, което е общинска собственост. Иначе самите шефове са много неграмотни, липсва им всякаква езикова и писменна култура. Никакви обноски и външен вид на шефове. Това обаче не им пречи да лъжат хората и да представят нещата по един начин, а в последствие по съвсем друг. По това време миналата година цехът за безалкохолни е бил на друго място, но е бил затворен след шумен скандал с репортаж по БТВ заради мизерните условия.......все още има информация и клипче в интернет. Радвам се, че се отървах, въпреки загубеното време.