Лайтхаус Голф и Спа Хотел /img/frontend/nomap.png"

Лайтхаус Голф и Спа Хотел

ЗНАЧИ НИКОЙ НЕ ВИ Е ВИНОВЕН ЧЕ СТЕ
ИДИОТИ

И НИКОЙ НЕ ВИ КАРА НА СИЛА ДА ПЪТУВАТЕ ОТ ДОБРИЧ 7 КИЛОМЕТРА. ИЛИ ОТ БАЛЧИК 5 КИЛОМЕТТА

И ДА СТАВАТЕ СУТРИН РАНО В 6.00

СТОЙТЕ СИ У ВАС!

Прекрасно беше.

Благодаря за бързата реакция.след предишния ми коментар. Заплата ми е изплатена . Благодаря на служителите за професионалното отношение.

Здравейте четящи,
Не съм анонимна, никога не се крия когато казвам какво мисля, обаче от мен се крият служители на хотела.Не ми е приведена заплата , не кометирам всички парадокси по назначаването ми без обучение за Мениджер СПА , за това как ме оставяха сама да се справям с непознати за мен неща и ми гледаха сеира ...Целта явно е била да се махна от там.След подаването ми на молба за напускане,бе приета .Никой не ме е уведомил , че няма да ми плаща за изработеното време .Получих и натравяне от храната в стола , имам медицински прегледи и рецепти за лекарства които пих 1 седмица .Въпреки това работих всеки ден по 12 часа .Разбрах , че явно системата на работа и живот в България са такиви.За да започна работа дойдох от чужбина с цел да се представи моята авторска програма Тангра интегрална терапия и да практикувам само нея.Това бе съгласувано с управителя.
Не мислете , че се оплаквам и искам да накарам да ми се плати заплатата , нито искам да правя антиреклама .Всеки си има своя съдба и свой избор, а за разрешавани на спорни въпроси - адвокати .
Споделям тук , защото никой от хотела не отговаря на имейлите ми .Намирам се на 2000 км разстояние от хотела ,лично няма как да се явя.Успех на всички търсещи .
Светлина и любов !

Аз лично бях доволна и от заплащането и от обстановката в която се работи..не съм имала забавяне в заплатата..всичко си беше изплащано на време и ваучерите и застраховките..не знам кой и с какво е заслужил отношение като хората които са дали отрицателни мнения..

Много от нещата, които са описани по-долу не са така. Няма проблеми с изплащането на заплатите, работата е супер, мястото и колегите също.

Явно толкова са се отчаяли че самите шефове започнаха да си вдигат рейтинга с измислени коментари от нереални хора.Заплатите са ниски за 5 звезди и вече няма кой да им работи за смешната заплата и купони + застраховки, които дават след 2-3 седмици след заплатата за тази работа. Средната заплата е около 400-450 лв, а най-много със 100-200 лв отгоре да вземете и то не е сигурно и зависи от отдела, а те осигуряват на минималната.Не могат цял сезон да намерят балъци и започнаха сами да се хвалят, че да се излъже някой :-)Хората като видят че трябва да работят за 3ма и се отказват.Назначени на хубави постове са само роднини на Коева и собственика.За другите-мизерните и тежки работи за смешни пари.Преди имахме отпуски,но и това няма вече и заплатите не бяха накъсани на 3.Може нарочно да искат да фалират хотела или просто са много глупави, с всяка нова заповед отблъскват свестните хора.Какво да очакваме от човек без опит и образование, назначен от любовника си за директор на комплекса.Ама да не се припознае една госпожица,приликата е съвсем случайна.Здраве да е,но ви съветвам да не започвате там,защото в договора има условие,да подавате заявление за напускане с ТРИ месеца предизвестие,което за сезонна работа си е безумие,иначе късат глави и заплашват да те съдят за обезщетение.А могат да те уволнят когато искат и нямаш никакви права там нито някой ти чува предложенията и оплакванията.Не е единствения хотел,даже в 3 звезди плащат повече и се работи по-малко-изобщо не слушайте трола в предишния коментар :)

Работя там и според това което виждам заплащането е добро за региона, точно и навреме. Осигуряваш се точно на това което вземаш по договор и предваритени договорки. Сезона е дълъг, почти целогодишен и като се сравни със заплатите в близките населени места бих казал, че си струва, независимо от негативните изказвания
Поздрави от мен!

няма такова място!!правилата се сменят всеки ден и са от тъпи по тъпи!един месец издържах и кой да ме пита ще му кажа какъв е абсурд там!хем ме предупредиха, ама да ме пита някой какъв го диря. аз живея на другия край на Добрич и се очаква да ходя всеки ден по 3-4 км сутринта и след работа до автогарата, даваха ни да ядем мухлясъл хляб или от фризера го вадеха студен и твърд като камък, за един месец два пъти ми беше кофти от храната.И за какво за никакви пари,а сега поне ми дават добри пари в по-малък хотел,за същата работа и по лесна даже.Коева наистина е мнооого зле хора!Това недоразумение си мисли,че цял живот ще има кой да я урежда и да и намира работа. била еди ква си на некъв грозен депутат и от жаба станала принцеса, демек шефка. Много я кефи да командва, ама идея няма от нищо в хотела и е абсурдна.ще мие чиниите тя или ще търси дебели чичовци с пари, щото като я знае половината град каква е никой няма да я ебава. прай ми се на интересна, иска 3 месецапредизвестие  преди да напусна..Вие нормални ли сте бе? Кви 3 месеца,кви 5 лв :)и брат си уредила парцаланата, ама той нищо май не прави, само виси с лаптопа из сайтовете,само че бас хващам,че и повече от мен взима,нищо че ми се чупеше гърба от бачкане в тая дупка.Чуклев много трябва да е прост,че да търпи тая мърша защото аз докато бях там 3ма напуснаха и още сума народ си подаде известията.никой не иска да е изтривалка на курвето.иначе хотела е готин,ама и гостите ми се оплакваха нон стоп от храната, от цените и от липса на персонал, пък заплатите не дигнаха и с 1 лв, нищо че друго говориха. абе загубих си времето там,ама поне на другите да кажа,че не си струва хора, и един месец не си струва.шефовете не стават и за чеп супер зле е да работиш там и като натоварване и отношението им и парите са никакви.Ми то май не остана за нещо да си струва, освен ако не сте някакви откачалки или мазохисти :)

Работех там сезон 2013. Има много хора които си разбират от работа там. Но има една г-ца на име Кристина Коева коят е изпълнителен директор и разбира от хотели и туризъм колкото аз от космически кораби. Тя бърка цялата работа в хотела и как иначе. Тя няма стаж управител на хотел и един ден преди да започне там. И на всички там им е ясно как е започнала работа. Тя ръси такива глупости за работата и повечето само и се смеят, но незнам защо нямат смелостта да и кажат, че не струва. Тазо година чух, че спряла транспорта да обикаля по кварталите. Но какво и пука на нея нали тя не пътува с него и незнай какво е след тежка смяна да се прибира пеш. Заплатите бяха плащани на време, но са прекалено ниски за 5 зведен хотел и тея изисквания които имат. Надявам се да съм бил полезен. И ако четете от лайтхаус..... махнете тази бесепарска "госпожица" от там САМО ПРЕЧИ