Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Парти Плейс Бг ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Парти Плейс Бг ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Когато отидох на интервюто имах честта да чакам с още едно момиче може би около 30мин. На края се яви госпожицата викна първо момичето до мен и и каза "няма да те взема" явих се и аз пред нея,нещото което ми направи грозно впечатление е че даже не си подаде ръката като човек а с два пръста като да не определям какво. Та седнах и аз на горещия стол и чух същото "няма да те взема". Хубаво не и се занимава ама айде стига с тая подигравка с хората,какво е това отношение,харесала или не поне да бъде човечна. Най - малкото можеше да каже "Търся различен тип момичета " и толкова.


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-5

Подкрепям колегата на 100%, на такива фирми трябва някой да им обърне внимание ! Не може толкова хора да са излъгали и да не понесат някакви последствия! Аз също съм работел във въпросната фирма без Трудов договор, като при назначаването на работа ми бяха обещали такъв! След това разбрах защо наемат хора за по 2-3 месеца без трудови договори, за да ги извръртят накрая да не им изплатят залпатите.По лесния начин /незаконно/ всеки може да прави пари.  Рано или късно съм
сигурен, че хората ще разберат, че фолк клуб VERSAI "Двореца на удоволствията" всъщност е "Хралупата на измамниците" .


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
3

С това писмо бих искал да изкажа огромното си разочарование и да предупредя всички хора които смятат да започнат работа в фирма "Парти Плейс Бг" ЕООД (верига заведения Версай) с МОЛ Радослав Йорданов, недейте. Работих в фирмата малко повече от 2 месеца като графичен дизайнер, като преди да започна работа, ми беше казано че ще ми бъде сключен трудов договор и се бяхме разбрали за заплата от 600лв. Нищо от това не беше спазено, след като разбрах че нещата няма се развият както се бяхме договорили, реших да напусна като въпреки че нямам трудов договор аз предупредих за моето решение Радослав Йорданов. За два месеца и десет дена цялата сума която получих беше 650лв. от 1400 лв., може за тях да не кои знае каква сума, но за мен са много пари. През периода в които работих се нагледах на огромно текучество от хора, смениха се повече от 10 човека на различни длъжности, правете си сметката колко се ценят хората. Работи се от Понеделник до Събота, като ако има някъква работа която шефовете си мислят че трябва да се свърши за деня, може и да се остане още няколко часа и нищо от това няма да ви бъде платено. Моето мнение че такиви фирми не трябва да съществуват, но нека всеки които чете това писмо да си направи сам заключенията.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?