Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дуропак тракия /img/frontend/nomap.png"

Дуропак тракия

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
1
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
-5

Даа, бях на същото интервю.
Прав си колега, заплатата е добра.
Посрещнаха ни от човешки ресурси с  инструктаж и ни заведоха на изпит. Досега не ми се беше случвало. Тази фирма е много напред.
Въпросите бяха трудни. Когато си погледнах в електротехника за 9-ти клас ме хвана срам. Изпитвали са ни за първи курс в техникум.
Затова когато попитах в Човешки ресурси за резултата ми отговориха, че съм се справил добре, но малко не ми стига да ме назначат.
Спестиха ми оценката.
Затова колега имат самочуствие, защото идват много като теб и мен, там на конкурси и ние им даваме основание да гледат така.
Фирмата като цяло е супер, впечетлен съм от отношението на човешки ресурси, много добро и професионално. Всъщност с други хора контакт съм нямал.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Интересувам се от фирма Дуропак и искам да попитам какви са условията на работа във фирмата, какво е нивото на заплащане, атмосферата и т.н., като по-специално ме интересуват подробностите около позицията търговски представител. Ще ви бъда благодарен ако споделите впечатленията си.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Странна фирма. Преди няколко месеца бях на интервю с 10-на колеги.
Началната заплата е 800 лв. Като за Пазарджик е доста добре.
Приятно ме изненада факта, че интервюто включваше тест с въпроси от електротехниката. Самите въпроси бих ги разделил на три групи.
1гр. Свързани с основи на електротехниката и ел.машини. Ок.
2гр. Неясно формолирани. Четеш го 15мин. и не можеш да разбереш, какво точно искат.
3гр. Тясно насочени. примерно, какви са параметрите на еди кой си датчик.
Като цяло, идеята за тест е много добра , обаче 2/3 от въпросите не са подходящи за интервю. Стават за изпит на работещи във фирмата, понеже теста е съобразен с наличната им техника.
Изненада ме изключително високото професионално самочувствие на шефовете, присъстващи на интервюто. Имат много високо мнение за себе си и работниците си. Според представителя на човешки ресурси, шлосерите им са по-наясно с електротехниката, от присъстващите на интервюто. Да се изненада човек, какви шлосери има в Пазарджик!
Според мен част от шефовете, поради затворената среда в която работят, се мислят за велики. Твърдя го, понеже там работят бивши мои колеги и съвсем не са нещо, кой знае какво.
Както и де е. В един петък, в 16.30ч, ми се обаждат, че от понеделник съм назначен на работа. След още 15мин. пак ми звънят, че поради вътрешни премествания, назначението ми се отлага с един месец. Мина месец и нищо. Звъня аз. Казват ми, че още нямат заповед за назначение, но като доиде ще се обадят т. н. Изобщо хвърлиха ми прах в очите.  Трети път не съм се обаждал. Кой знае какво ще измислят.
Така и не разбрах, какво стана. Имам две логични обяснения. Или в последният момент се е появил "наш човек" и се чудят какво да ме излъжат или цари хаос при взимане на решения.
В крайна сметка, ако кандидатствате за работа, не мога да ви дам съвет. Може би е наи-добре да се търсят връзки.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?