Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Телевизия Европа /img/frontend/nomap.png"

Телевизия Европа

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 26 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 26


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-3

Здравейте,
Не се срамувам да кажа кой съм и откъде съм. Един публицист беше казал за България "Хората са мрачни и намръщени, защото не играят". Е, да де, но според същият, в България веселието по време на работа е забранено.
Отдадох година и половина от живота си в Телевизия Европа. Както навсякъде, така и там има интриги, вътрешно напрежение и вълнение. Само не разбрах защо оме махнаха... И то без предупреждение, въпреки че ми изплатиха обезщетение.
Финансово коректни, никога не са закъснявали нито ден със заплата или аванс. Коледни тържества и прочее също имаше. НО! Избирателната пропускливост на ръководството е отчайваща!
Когато Стоянов беше шеф, преди ЕП, беше едно много добро място за работа. След това стана резил и жалко подобие на телевизия. Масово се преписва от агенции и няма грам координация между редактори, шофьори и оператори. Всичко го отнасят репортерите. Независимо какво се е случило в ТВ-то.
Съветът ми е: Ако имате достатъчно нерви, за да се справите с интригите - това е вашето място. Но ако сте добър в работата си - трудно ще се издигнете без подмазване.
Явно това беше причината да ме освободят без основание.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте отново. Както писах по-долу, в момента си търся работа и често влизам в този сайт и вече си задавам много сериозно въпроса, всъщност какво очаквам да намеря като информация, след като виждам какво пишат за телевизия „Европа”, за която знам как стоят нещата! Дори взех да се интересувам по-задълбочено какво става там след подобна дискусия.
Жалко е, че личната конфронтация между вече бивши колеги засяга самата медия. Няма идеален работодател, но трябва да признаем, че Телевизия „Европа” е добро място за работа. Това, което пишат за торбичките по Коледа и почивките през лятото (за цялото семейство!) е така. И ако някой седне и направи сметката, ще види, че това е равно (стойност в лева) на 13-та заплата, която в днешно време много малко хора получават, а в медийния бизнес – никой! Казвам го, защото лятото моето дете, както и много други деца не ходиха на море, а на колегите от ТВ Европа децата им ходиха без да заплатят и 1 лев! Някой беше писал, че в телевизията няма социални придобивки. Е, това какво е? Това е само един пример, такива може да се напишат още при това са в полза на телевизията. А, и още нещо, което е показателно за нарочната негативна кампания спрямо телевизия „Европа”, някой писа по-долу, че коментарите били писани от Ралчева, Узунова и Николета. Е, Ралчева е в Брюксел и сигурно не е чела даже всичко това, Узунова вече (доколкото знам) около година не работи в телевизията, а Николета, доколкото я познавам, е над тези неща и хич не й пука какво пишат за нея. Правилно прави, тя затова е успяла да стане шеф, защото не се занимава с глупости, а бачка жената. И нека българите да се уважаваме малко повече един друг, тогава и другите ще ни уважават.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Факта, че всички телевизии, които започват да правят новини, първо предлагат работа на кадри от телевизия "Европа" е красноречив. Телевизията "Европа" е мястото, където много от плюещите днес са се научили да работят. Това, което сте получили от телевизията, няма да го оцените вие, но тези които са ви взели на работа го оценяват. Злобеенето е характерно за определен тип хора, които обикновено са най-големите мазняри докато работят, а когато им духнат под опашката заради несправяне с работата се превръщат в най-големите плювачи. Тези, които напускат телевизия "Европа", винаги отиват на по-добро и по-добре платено място, а уволнените, стоят без работа (защо ли) и пишат глупости.
На всички, за които "Европа" е било първото стъпало в кариерата им късмет, а на злобарчетата - лек път по пързалката надолу.


представител на управлението

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Цяла телевизия, пък само три мнения в нейна полза или защита и те са толкова слаби и зле издържани, че сигурно и самите автори не си вярват. А да видим кои са авторите - Николетка - многооо активна, Румянка Т.У и Маргаритка, толкова е прозрачни, че няма как да не ви разбере цялата телевизия, ама то е така - човек като е глупав, е за цял живот, ако сте чували тази сентенция.
Личното настрана!
Къде са Ви хората с езици? Николетчето ли ги говори, Маргаритчето ли, кой?
Как сте бе? Да не би нещо да нямате работа, щом пишете тук?!? Я, марш да напишете някоя докладна срещу поредния жалък трудолюбец!
Къде са Ви ерудити, щото не, че нещо, но трудно се виждат?
Къде са ви хората с опит? Че тя чистачката беше 10-годишен служител, ама и тя ви напусна и не издържа на "перфектната" атмосфера за работа.
Къде са Ви интелигентните, знаещи и можещи? Да Ви кажа ли - една част избягаха, а друга Вие много грозно изгонихте!
И какво се оказа - Н.С., която се явява нещо като ръководен пост, има по-малко опит от репортерите, да не говорим от другите служители.
И понеже я споменаваме вече няколко пъти да кажем нещо съществено и важно! Срещу нея има докладна от 100 работещи до ръководството с искане тя да бъде уволнена. 
Правете си сметка каква е тя, а какво пък е ръководството, че точно такъв човек му дават някаква власт.
 


настоящ служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
2
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
4

Пиша за трети път и съм учуден, че не ми публикувате мнението. Ето сами виждате, че пиша на кирилица!
Работя в телевизия Европа и съм доволен. Знам, че всичко което е написано тук е написано от Димитрина Пандурова, защото е свалена от екран. Свалиха я заради изключително ниския й рейтинг. Шефовете я отглеждаха години наред, а тя сега ги напада. Забрави как я извадиха от едно пловдивско село и как я взеха на работа първо в Пловдив, а след това и в София. В София телевизията й плащаше хотела в продължение на почти две години, защото тя не искаше да плаща за квартира. Такива хора като нея нямат право да говорят за социални придобивки от местоработата си, защото са сред най-подсигурените. Да не говорим на колко задгранични разходки е била за сметка на телевизията. Ако искате да ме чуете ще ви кажа, че телевизия Европа е едно от малкото места, в които се уважават хората, решенията се съгласуват с тях и никога не са прецакани от шефовете. Две години подред ни изпращат на почивки на море и планина, НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО за сметка на телевизията. Какво повече искате бе колеги? Как ни ви е срам да лъжете , че осигуровките са на 270 лева, след като знаете, че не е така. Знаете също така, че винаги на Коледа има и допълнителни пари и торба с подаръци...не ви ли е срам? Това което пишете е пълна лъжа. ДЪРЖА ДА МИ СЕ ПУБЛИКУВА ПОНЕ ТОЗИ КОМЕНТАР!!!!!!!!!!!!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Търся си работа и влязох в този сайт да проверя нещо и ме привлече тази тема - ей така да видя какво става в телевизията, където съм работила преди няколко години и където все още имам приятели. Дори на някои се обадих да разбера, дали това, което чета тук, е вярно. Оказва се, че цялата работа там е заради назначаването на нов шеф на новините, която аз лично познавам и която според мен е качествен журналист. Пожелавам й успех и сега! А тези, които не я харесват са се опълчили срещу нея и хулят медията, което най-малкото не е честно!!! Бизнесът си е бизнес и всеки управляващ го прави по свое усмотрение. Аз съм с добри впечатления от управляващите в телевизията, а тогавашния шеф Емил Стоянов (той сега нали е в съвсем друго поприще) ни караше да го гледаме с респект и е най-европейският човек, който познавам - така вземаше решенията, че имаше предвид всички гледни точки. Т.е. мога да кажа само добри неща за телевизия "Европа" и моите приятели, които сега работят там, са на същото мнение.


41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Именно некадърните и непосредствените призовават с "не на некадърността" и "не на посредствеността". Крадецът вика дръжте крадеца! Нека да бъдем честни и откровени и да не подвеждаме онези, които искат да научат реално как стоят нещата в тази телевизия, а не да четат отмъщението на онези, които са правили посредствени репортажи или им се сринал рейтинга. Когато не си на ниво, не знам кой работодател ще те иска в екипа! Няма какво да се лъжем, всеки частник иска хората му да работят, замислете се, ако вие сте собственик на фирма, ще искате ли някой служител да не върши работата, което се очаква от него, вместо което да се главозамайва до небесата?! Според мен атаките са тенденциозни, на хора, които не са се справили. Това не трябва да се допуска и да подвежда. Телевизията е една от малкото медии в България, която не промени ориентацията и винаги е била истински европейска медия!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Очаква да публикувате всичко, което съм написал на кирилица и да не изтривате положителните мнения


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

НЕ НА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ НА НЕКАДЪРНОСТТА!!!!!!!!!! - Това значи уволнение на цялото ръководство. Управлението е напълно непрофесионално и некадърно.
Интересно как ли ще реагират другите медии и политически партии(неблизки до ...) на новината, че в ТВ Европа (собственост на...) не се плащат осигуровки. Един репортаж на Господари на Ефира  като продължение на играта с числата как би се отразил?
НАП, НОИ, ГИТ е време да се събудят от дълбок сън и да си свършат работата!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Виждам драги, че много ви тежи, че не сте получавали безплатни билети за концерти. Ами това е смешно. Ако сте толкова Велики, за каквито се представяте - намерете си работа, която да ви позволява да ходите поне на концерти. Ако работите и със заплатата си не можете да си купите дори билет, то това е жалко повече за Вас, отколкото за Вашите шефове. Сега вече сте свободни, търсете си работа, която да ви дава билети, осигуровки, апартаменти и какво ли още не. Ама на бас, че пак ще сте на опашката на живота.
Нека всички в тази държава дружно да кажем --- НЕ НА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ НА НЕКАДЪРНОСТТА!!!!!!!!!! Нека в медиите работят хора, за които това не е професия, а призвание. Които не живеят за единия безплатен билет, а имат идеали, цели, мечти. Които МОГАТ! Нека от екрана гледаме възпитани хора, образовани хора, хора с езици, ерудити, а не селянчета събрани оттук и оттам на случаен принцип. Чиято НАЙ-голяма аудитория е семейството-в повечето случаи на село. Нека слушаме гласовете на тези, които имат какво да ни кажат, които си струва да чуваме, които си струва да цитираме, които си СТРУВА да помним. Нека още веднъж кажем всички НЕ НА НЕКАДЪРНОСТТА!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?