Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Райт Рентал ООД /img/frontend/nomap.png"

Райт Рентал ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
4

Здравейте, кандидати,

служител съм на фирмата и искам да ви споделя моето мнение относно кандидатстване и работа в Райт Рентал.

На интервю бях поканена от г-н Димитров, след първоначално кандидатстване в jobs.bg. В автобиографията си бях описала подробно както моя опит и образование, така и моята личностна характеристика /разбира се, доколкото мога да бъда обективна за себе си/. Повечето условия ми бяха разяснени още по телефона и насрочихме интервю.

В уречения ден и час имах среща както с г-н Димитров, така и с един от управителите. Интервюто ми протече около 2 часа, за което време аз имах възможност да се запозная добре както с работата, така и с управителя. Живеем във времена, когато освен работодателите избират, но и служителите избират.

Разбрахме се за дата, в която да започна, и така вече втора година работя във фирмата.

Само искам да подчертая нещо много важно - ТАЗИ ФИРМА НЕ Е ЗА ХОРА, КОИТО ДА БЕЗДЕЙСТВАТ. Ако имате желание наистина да работите и да давате всичко от себе си - бъдете сигурни, че това не остава незабелязано.

И ако трябва отново да избирам, пак бих си избрала да работя в Райт Рентал.


кандидат за работа

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Реших и аз да споделя емоциите около кандидатстването ми във фирма Райт Рентал. Получих покана за интервю от г-н Димитров. По телефона господинът беше учтив и получих доста подробни детайли за интервюто, което ми направи добро впечатление.
В уречения ден и час отидох в офиса на фирмата (който е в доста периферна част на града) и звъннах на външната метална порта. Доста време никой не отговори и се наложи да опитам с няколко звънеца. След това домофонната система на проработи и изчаках още малко, за да дойде служителка на фирмата да ме вземе. Настаниха ме в дъното на един коридор на някакво бюро, което не разбрах с каква цел е там (дано не е нечие работно място). Оказа се, че господин Димитров, с който имах среща, е зает и забележете - "трябва" да го чакам. През това време ми дадоха да попълвам някакъв формуляр за кандидатстване, в който освен че се наложи да възпроизвеждам цялото си CV (а те вече го имат), да посочвам каква заплата съм получавала в последни местоработи и каква очаквам, трябваше да посоча всички лични данни (сякаш подписвам договор), да посоча дали съм омъжена, колко деца имам и дори на каква възраст. Пропуснах, че имаше въпроси относно какъв размер дрехи и обувки нося.
И така започна чакането на господин Димитров. Издържах един час в този коридор. Посочиха ми стаята, в която е той и го видях неколкократно да влиза и излиза, но дори не ме удостои с честта да се запознаем и да се извини за създалата се ситуация. В един момент реших, че един час е достатъчно чакане, а така или иначе никой нямаше представа кога ще започне моето интервю.
Извод: фирма, в която не се проявява никакво уважение към хората, към личното им време, и в която има сериозни проблеми с организацията и управлението на времето, че и с елементарните обноски. Реших, че не желая да знам повече за такава фирма, какво да остава да работя в нея!
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте бъдещи кандидати за служители в Райт Рентал ООД (финансов отдел "ломско шосе"). Бих искал да ви уведомя как протече моето кандидатстване в тази фирма. Първата стъпка беше в jobs.bg. Първото интервю проведе г-н Димитър Димитров HR-a фирмата. Бях поканен на второ интервю, проведено с психолога на фирмата. Получих обаждане на което ми бе казано че след подбора на кандидати са се спрели на мен и че трябва да дойда на среща с единия от собствениците г-н Емил ??? зада обсъдим някой подробности пък и все пак да ме види кого са избрали неговите подчинени, след дълги раговори както с г-н Емил и след това с г-н Димитров в опити да разберът дали аз съм готов да започна работа в тази фирма, АЗ винаги им казвах ДА, ЗАПОЧВАМЕ(понеже имали опасения и трябвали да бъдат сигурни  в човека който наемат да не се откаже бързо бързо). Това се случи в края на месеца и след всички тези раговори аз останах с впчатлението че ще запчона на първи следвашия месец, уви те казах че ще се обадят допълнително с конкретна оферта (междувременно в разговора аз си мсилех че всичко е коментирано вече и трябва само да подготвя документите за започване на работа). След получаване на обаждане от г-н Димитров бях известен че конкретната дата за започване на работа е средата на месеца, е точно преди официалния ми първи работен ден г-н Димитров ме известява че няма да е тогава а ще трябва да чакам друго обаждане  за друга конкретна дата за започване, Е не се обадиха повече. За цялото това време (от първото интервю до евентуалния ми първи работен ден изминаха близо 30дни) аз предполагах че съм си намерил работа и временно спрях да си търся друга алтернатива което си е моя грешка! Е, драги кандидате за работа помисли си хубаво колко време може да им отделиш на тези господа защото те няма да се съобразяват с тебе. УСПЕХ!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?